פינת "בנו לכם שחקן" נפתחת!

ליטן א

New member
../images/Emo41.gif פינת "בנו לכם שחקן" נפתחת! ../images/Emo41.gif

מדי שבוע אני אשים פה 3-4 שחקנים מהליגה הישראלית, שאנשי המנג´ר לא נתנו להם דרגות ורמות. שמתי להם, כפי שתראו בתמונות, נתונים ריקים.. התפקיד שלכם, הוא לתת לשחקנים נתונים, שינסו להתאים את עצמם כמה שיותר למציאות.. כלומר, אלי ביטון לדוגמא, כמה שהוא טוב בדריבלינג, לא מגיע לו 20, כי בארץ אין שחקנים ברמה עולמית.. כמעט..
אתם לא חייבים לכתוב את כל הנתונים שלהם (כל אחד יכול להוסיף קצת, להשלמת הרצף..) - ואתם מוזמנים גם להסביר למה נתתם לכל שחקן ושחקן את הנתונים שנתתם לו..
בהצלחה

ג´ובאני רוסו לדעתי...

אקסלריישן (תאוצה) - 17 פייס (מהירות מקסימלית?) - 17 דריבלינג -13 פאסינג - 13 קריאטיביטי - 15 פינישינג - 10 טכניק - 13 פלייר - 16 סט פיסס - 14 קרוסינג - 9 לונג שוטס - 11 טאקלינג - 15 פוזישנינג - 14 הדינג - 10 זהו בערך?

pj ladd

New member
לדעתי

לדעתי ממש הגזמת עם כל הכבוד לרוסו הוא הרבה פחות טוב מהנתונים שנתת

נאס

New member
גם לדעתי

למרות שאני אוהד חיפה ורוסו שחקן תותח הגזמת אתה שוכח למשל שpace 20 במנג´ר זה אואן/הנרי והם משאירים אבק לרוסו

שכחתי לציין - 10 בסטמינה...

ותאמין לי שאני לא אוהד מכבי חיפה בכלל. נתתי לו ציונים סבירים בכל הקשור לטכניקה, למסירות ולדריבלים, ולטעמי הוא שחקן מאוד מהיר, ומסוגל להגיע למהירויות מדהימות.

בקשר לשחקנים ישראלים

דעתי היא שרובם ככולם *לגמרי* OVER-RATED במשחק הזה, מבחינת כישוריהם; גדי ברומר, שוקי נגר ועמוס סאסי, לדוגמה, מוגדרים כשחקנים הכי טובים בנבחרת ישראל (עם כוכב ליד שמם).. אפרופו ישראל, בסייב הנוכחי שלי נבחרתנו החביבה הדרדרה למקום ה-63 בדירוג פיפ"א, ומבזה את הדגל כמעט בכל משחק בינ"ל... אפי צפריר וניר יהודאי רשמו קרוב ל-40 הופעות במדי הנבחרת כ"א. מי אלה, תזכירו לי? עוד דברים בלתי-הגיוניים בעליל: בסייב הנוכחי שלי, שגיא שטראוס, ראג´יד בראנסי ושביט אלימלך משחקים כולם בליגה הניגרית, מכבי חיפה קונה שחקנים איסלנדים ונורבגים, שמעון גרשון משחק כחלוץ במדי טורינו והמחשב יצר שחקן שקוראים לו "נאג´וואן כהן".

muzza

New member
מה, אתה לא מכיר את אפי צפריר?

נדמה לי שהוא גירד כמה משחקים במדי מכבי ת"א לפני שנעלם לתהומות הנשייה. למה שמכבי חיפה לא תקנה איסלנדים, שמעתי שפורסל על הכוונת... איך זה שאצלי בכלל אין את שמעון גרשון, שגיא שטראוס וכו´? אתה משחיק עם איזה פאץ´, חזוס? נאג´וואן כהן זו בהחלט הברקה.

למעלה