פינת דבר חדש!

../images/Emo41.gif פינת דבר חדש!

הנה באה לה עוד פינה חדשה בפורומנו הצנוע. הקדמה קטנה.
למי שמכיר, מדור דבר אחר שהתחיל את דרכו (ככל הידוע לי) בעיתון דבר, שנסגר, והמשיך לשני העמודים האחרונים במוסף השבת של ידיעות אחרונות, נסגר בסופ"ש הנוכחי...עקב god knows... אני אישית נורא אוהב את המדור הזה, מדור סאטירי שעוקץ ("פועלי כל העולם: הכושי עשה את שלו וארבעה פיליפינים צריכים עכשיו לנקות את זה") בכל שבוע את האקטואליה שאנחנו חיים בה.
מה תפקידכם בסיפור? קחו נושא אקטואלי מהחדשות, וזה באמת לא משנה מהו, העיקר שלפחות תוכלו (במידה והנושא לא מוכר) לתת קישור למקום שיסביר על מה אתם מדברים, ותתנו בבלאגן. תצחיקו, ללא צנזורה, תרדו על מי שצריך ותעשו את זה הכי מצחיק שאפשר. אני אשלח מייל לעורכי דבר אחר (דני קרמן, שלמה ניצן, יאיר גרבוז, תומר קרמן, אביב אלחסיד, אורי קרמן, גל אמיר וכמובן, השר לפיתוח אזורי...שמעון פרס
), ואציג בפניהם את המדור החדש שלנו, בתקווה שהם יבואו לתרום לנו מכשרונם. ויפה שעה אחת קודם
. יאללה...תנו בבלאגן!

scudnick

New member
כבר הצעתי פינת אקטואליה

ואמרת שעוד לא. אז השאלה שלי היא... WTF?!

scudnick

New member
בהעדר נושא להודעה נקרא שמה יוחנן

כשאני ופינקי נשתלט על העולם אני אתנקם בך על גניבת הרעיון שלי! מזכיר לי סלוגן... "אתמול שמעתי את העכברים שלי מנסים להשתלט על העולם. ילד מודאג." שמזכיר לי את הסלוגן הכי קורע שקראתי: "ילד עם קרחת: אתה צריך להאמין שבעצם אין כפית נאו: אז איך אני אמור לאכול את הקורנפלקס?!" כן, אני יודע שזה יוצרים הומור. אל תסקול אותי

"המנתח כלל לא כרת את התוספתן..."

(לינק) חולה שנזקק לניתוח נפטר שעתיים אחרי הניתוח. התגלה שהמנתח בכלל לא כרת לו את התוספתן כמו שהיה אמור לעשות. תגובת המנתח: "הממ...אז מה בעצם חתכתי שם? אני בטוח שזה היה התוספתן, בספר זה היה נראה ככה...עגול, רטוב ואדום...נו טוב..פעם אחרונה שאני מכניס את הילד לניתוחים שלי..."

potash

New member
חדש:שואפים אלכוהול במקום לשתות

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2966696,00.html בניו-יורק הוצגה מכונה חדשה, המביאה לתחושת שוכרה מבלי לשתות כלל וגם בלי לקום עם האנגאובר. הפטנט: שאיפת אדי אלכוהול. כאילו עכשיו מאים לבר ומזמינים אויר משכר... זה נותן פירוש חדש למוזג אויר פסגות צלול כיין.... ובקרוב:משקה סיגריות!!!!! נשמע משפטים כמו :תן לי שלוק מהסיגריה....

potash

New member
הורשע בטעות בשוד וישב בכלא 40 שנה

בן 76 שוחרר מהכלא אחרי 40 שנה לאחר שנמצא חף מפשע.... כשהשתחרר אמר שאין טעם לכעוס עכשיו ושהוא יתמקד במשפחתו.... מיד לאחר סיום דבריו אישתו התגרשה ממנו בטענה(לא נכונה) שהוא בעצם בגד בא כל הזמן הזה.. (נדבר איתם בעוד 40 שנים)

Kimbal1

New member
ציטוט חלקי

"כשהשתחרר אמר שאין טעם לכעוס ושעכשיו הוא יתמקד במשפחתו ... ... של השופט ששלח אותו לכלא"!

oh-da

New member
ברוח דבר אחר!

א' - ב' א' - שמעתי שמתנתקים בסוף. ב' - כן, חרם צרכנים. א' - על מי? ב' - בזק. א' - ב' א' - לקוחות יקרים, הודעה זו מושמעת לכם ע"פ מדיניות המנכ"ל אשר שמה לה למטרה להרע בשירות, אנו מתנצלים על אי הנוחות. ב' - בסוף סגרו אותנו.

הזהב הראשון

קודם הציטוט מנענע: נשיא המדינה, משה קצב, צלצל למדליסט הטרי ואמר לו: "כולנו גאים בך. הסבת לנו המון עונג. מילאת אחר כל מה שהבטחת. אתה פותח לנו פתח רחב לעוד זכיות. אנו שמחים בהישג המרשים שלך. כל אזרחי ישראל נרגשים. כל העם היהודי." וההוספה שלי: הנשיא קצב המשיך ואמר,כי השכייה בזהב משתווה רק לאירוע הסטורי אחר של העם היהודי-עגל הזהב. נעמי שמר וודאי הייתה לכתוב שיר לכבודך, ואדאג שבכל בתי הכנסת תאמר תפילת הודייה לכבוד הרגע הזה, שכל העם היהודי מתרגש בו. אני שוקל לעשות ממך שגריר של רצון טוב לקדם את השלום.. מכמה סיבות: 1 אתה אלוף. 2 אם הצלחת לנצח אצל היוונים האנטישמיים,וודאי יפעלו הקסמים שלך גם על הערבים אצלינו. הזכיה שלך מאפשרת לנו להסיט את תשומת הלב מהמשבר הכלכלי,השחיתויות, ועוד כהנה וכהנה חדשות לא נעימות.

הב הב הב! ../images/Emo107.gif

קודם הקטע ממעריב,שלדעתי הוא מצחיק בפני עצמו-ממש כמו מערכון טוב: "הכלבים נובחים? הסוהרים יבינו למה פיתוח ישראלי, שהותקן באחד מבתי הסוהר בדרום, יפענח נביחות כלבי השמירה ויסייע לאנשי השב"ס ולהחליט אם מדובר בניסיון בריחה או בנביחת שווא " בלעדי לפורום יוצרים הומור,השגנו בדרך לא דרך (תוך התחמקות מהכלבים השומרים) את המילון! הב אחדאני רעב הב הבאני משועמם...שמישהו יזרוק מקל! הב הב הב (אל כלבה יפה לידו) הי בובה,אצלי או אצלך? ובהמשך ישיר לזה הב כפול 4 יש כאן כמה חברה שיוצאים מחוץ לגדר... אבל אני עסוק כרגע עם הבלונדה.תסתדרו בלעדיי!

יידיעה מתפוז על ממשלת אבו-עלא

"הפלסטינים אישרו: לבצע שינויים בממשלת אבו עלא המועצה המחוקקת הפלסטינית אישרה היום את מסקנות הוועדה שבדקה האפשרות לביצוע רפורמות ברשות. בין ההמלצות: להתכונן לבחירות בדצמבר " וההערה שלי: כן,בטח... סתם אבו-עלי!

התמ-ים

New member
הפלסטינאים אישרו לבצע את השינויים,

"בדיוק כמו שצה"ל מבצע שינויים בצמרת החמאס, הפאתח וחללי גדודי אל אקצא".

ידיעה ממחלקה ראשונה:

"צה"ל יפזר הפגנות באמצעות פצצות סירחון צה"ל עומד לחשוף בקרוב פצצת סירחון חדשה" כתב יוצרים הומור מוסיף,כי לצורך הנוהל החדש לפזור הפגנות ייגוסיו תלמידי בית ספר,שלהם נסיון רב בפצצות סרחון. השירות ייחשב כשירות לכל דבר, ובוודאי ייקל על המורים של תלמידים אלו,אשר ייזכו בכמה ימים של חופשה ממעלליהם של ה'מסריחים'. זהו שתוף פעולה יוצא דופן,בין צה'ל ומשרד החנוך.

פרס הכריז:

פרס הכריז: "אין סיכוי לבחירות לפני 2006" כתב יוצרים הומור,מדווח כי פרס שמע את הדברים ממגדת עתידות. מקורות לא מוסמכים טוענים,כי המגדת ליכודניקית.

למעלה