פינת הבישול - שרשור הטייק אווי!

../images/Emo41.gif פינת הבישול - שרשור הטייק אווי!

אז עם כל הכבוד לבישול ביתי (ויש כבוד, לגמרי), לפעמים מגיע הרגע שרוצים שמישהו אחר, לא אתם, יכין אוכל. לפעמים רוצים אוכל חם, וזה לא מתאפשר להכין בדירה, לפעמים בישול גורמה
, ולפעמים פשוט מתחשק להתחרע על אוכל טעים עם אפס ערך תזונתי. אבל גם הטייק-אווי טומן בחובו פחים. זה גרוע מספיק לטגן חביתה ולשרוף אותה, אבל הרבה יותר גרוע לשלם ימבה כסף ולקבל בסוף אוכל לא טעים. לכן לטובת כל המשתתפים (רובם ממילא גרים באיזור המרכז, אבל מספיק שיהיו שני אנשים במקום אחר על מנת להפיק מכך תועלת), אנא ספרו לנו על מסעדות ומאכלי הטייק אווי המומלצים שלכם. רשמו: מהו המקום והיכן הוא (בגדול) איזה אוכל יש בו, ועל מה אתם ממליצים ואם זה מסתדר וקרוב, צרפו גם מספר טלפון אני דורשת שתתפקדו, המידע השימושי הזה הולך ישר לטאגליינס

וכדוגמא אישית - פיצה ../images/Emo78.gif

אז המקום עליו אני ממליצה הוא פיצריה מאוד מוצלחת (כולל ביקורת מעולה מ"הארץ"), שממוקמת בת"א על גבול גבעתיים. קוראים להם "מיסטיק פיצה", הם מכינים את הפיצות על המקום ומבצק יחסית דק ומאוד טעים, הטלפון שלהם הוא 1-800-444-434 ובנוסף כדאי לציין שהם גם כשרים.

עמית22

New member
נפלא ../images/Emo10.gif זה אומר שהם לא עובדים בשבת

הם עושים משלוחים לצד השני של איילון? איך המחירים? האמת היא שבשלושת השבועות שאני בדירה עוד לא הזדמן לי להזמין אוכל מבחוץ, אבל יש לי אחלה נסיונות עבר עם פיצה מטר (אחלה פיצות ואחלה קינוחים)

תוכל לספר עוד קצת על פיצה מטר?

המחירים שלהם לטעמי אפילו זולים (זה מן מקום קטן ומשפחתי), והם עושים משלוחים, אבל אני לא יודעת עד איפה, שווה להתקשר. אשמח אם תתן המלצה ספציפית לגבי פיצה מטר, כי יש להם סניפים רבים, וזה יכול להיות רלוונטי להרבה אנשים.

לי 4321

New member
פיצה מטר קצת יקרים דווקא לא?

לפחות שישבתי שם יצא דיי יקר אולי במשלוחה זה בסדר

עמית22

New member
הם לא מהזולים

זו רשת לא פיצריה שכונתית. מה שכן, יש להם פיצות מצויינות וקינוחים שחבל"ז. אני לא יודע להמליץ על סניף ספציפי (אבל ישבתי בכמה סניפים ועוד לא התאכזבתי) ואין לי את המספר שלהם.

למעלה