פינת ההומו-פוב שלנו

די עם הסטיה!

הומופוב חמוד, תבין שמשהו אצלך לא בסדר בראש. להיות הומופוב זה מגעיל וזה לא משהו שצריך להתגאות בו. לך לפסיכולוג במקום להטריח את עצמך לפורומי גאווה בשביל להיג לנו שאנחנו סוטים. תודה.

TwelveEyes

New member
דע לך...

כי בתקופות שונות בהיסטוריה, הייתה ההומוסקסואליות מעשה מקובל בהחלט, ואף רצוי. הדעה כי אהבה בין אנשים בני אותו המין היא סטייה התפתחה רק בתנ"ך. אם כן, לא אטיף לך על החלטתך להקשיב לספר כלשהו, אשר נכתב בידי אנשים רגילים כמוך וכמוני אשר במקרה היו הומופובים מוצהרים. רק אומר שאני מאוד מרחמת עליך ועל דעותיך, כי בעולמנו המודרני לא תוכל לשרוד איתן זמן רב מידי.

Blackice

New member
../images/Emo45.gif *מסכים עם ההומופוב*

משו אצלי לא בסדר בראש. זה שאני נמשך לבנים זה סטייה מהנורמה, ואני עושה דברים נגד הטבע. הנה כמה דוגמאות: אני מדבר עם אנשים דרך מחשב. אני משתמש באור מלאכותי אחרי החשכה. אני לובש בגדים. אני אוכל דברים לא טבעיים, ואני מושח כל מיני כימיקלים ודברים מוזרים על הגוף שלי כשאני מתקלח. לפי הנורמה זה גם סטייה להיות עתודאי. כוולם הולכים לצבא ואני דווקא נכנס לעתודה. משו אצלי לא בסדר בראש. אז תסלח לי נא, אדון יקר, אבל ככה אני. ככה נולדתי ואלה ההחלטות שנקטתי בחיים. ואני מציע לך לבדוק את השרשור לגבי בע"ח הומוסקסואלים, בהקשר של סטייה ונגד הטבע. ארז. ביסקסואל גאה
- לא על זה שהוא כזה- אלא על זה שהוא מוכן לקבל את זה שהוא שונה, למרות אנשים כגון זה הנזכר לעיל.

resputin

New member
...

"אני לא מתכוון לחזור לכאן כי אתם פשוט לא לרמה שלי אני מעליכם בכמה רמות אז ביי ושלום" לא יודע מה איתכם.. אני אישית.. נעלבתי... (NOT!
)

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif ברור...

כיא תה כאילו מעל כולנו אנחנו צריכים לסגוד לך על זה שאתה כזה נעלה ומושלם כי אתה בריא, לך אין שום מחלה נפשית ואתה גם יודע להתבטא בצורה יפה ומקורית, לא כמונו,אנחנו ילדותיים וטיפשים... אנא הראה לנו את האור, איך להיות כמוך.. (כל זאת ועוד בפרק הבא, של איך להיות אידיוט וללמוד לשנוא את כל מי שהוא לא אתה מאת בוריס)

Blackice

New member
../images/Emo4.gif תגובה:

בוריס יקר. ההומוסקסואליות הוצה מרשימת מחלות הנפש די ממזמן. זו לא מחלה, לא נדבקים מזה וגם לא נרפאים מזה. ואני לא אומר את זה סתם לעצבן אותך- אלא בגלל שזה מה שהנסיון מוכיח. שזה לכל החיים. ככה נולדים, וככה מתים. הרעיון של "פינת ההומופוב" למיטב ידיעתי היה להקפיץ את ההודעה שלך כך שנוכל להגיב עליה, וגם לשרשר לשם אולי הודעות נוספות בלי שזה ייקח מקום, כי בדכ"ל זה לא גורר דיון אמיתי. עכשיו, בתקווה שכן חזרת לכאן לראות את התגובות- הייתי רוצה שתספר לנו אולי, למה לדעתך זו מחלה? כלומר, מאיפה מקורות המידע שלך שנוכל גם לבדוק? וגם- למה זה כל כך מפריע לך? ארז

TwelveEyes

New member
חחחחח

בוריס כמה רמות מעלינו... מכאן שהוא מתרומם? D: (כן נו, נראה אותכם מצחיקים יום לפני הפסיכומטרי... :p)

פריפטס

New member
הייתי כותב לבוריס תגובה עניינית

מכיוון שהוא טרח אפילו להכנס לפורום פעם שנייה לראות את התגובות... אבל בגלל שהוא הבטיח לא לחזור למה לי להתאמץ? אני בעד להפוך את הפינה לפינה שבועית! זה בידור מצויין... היי! אני יכול להביא את אבא שלי פעם לפינה
.

sarah

New member
כעכשיו שאתה מזכיר את זה...

באמת צריך להרוג אותך.

dannnnnna

New member
lol../images/Emo6.gif ואגב..בהצלחה!!!!

ואני רוצה לציין שהיה ממש מבאס היום כשחצי כתה לא באה כי הם עושים מחר פסיכומטרי ואני הייתי צריכה לשבת עם אנשים לא מעניינים אכפת לכם? (אל תענו על זה:0) ) דנה

../images/Emo41.gifפינת ההומו-פוב שלנו../images/Emo70.gif#1

פינת ההומופוב עלתה בפורום היום בפעם הראשונה. אתם מוזמנים להגיב להודעת ההומופוב המשורשרת להודעה זאת. כמה קיוויתי שזה לא יקרה, אבל יש אנשים שפוחדים ומשעמם להם..אז בשבילהם הפינה- הומופוב קטן- השתרשר לכאן!

באמת...האם המקום של סוטה כמותך

ביננו?
**אין לקחת את הנאמר ברצינות, אם יש לו דיעה על ארז(ויש) אז היא חיובית(איש טוב
)**

TwelveEyes

New member
:)

אצלנו, הפסיכומטריים לא באים כבר שבוע.. מגיע לי צל"ש שהתחלתי להבריז רק מיום חמישי :) ותודה תודה תודה :) לא שנראה לי שאני אקבל מעל 200.. אבל ניחא :)

פריפטס

New member
יש!!!

מגניב! יופי של רעיון, אני מת על ההודעות של ההומופובים בפורום זה פשוט מצחיק! יש אפשרות להביא לכאן עוד?

sarah

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif חחח!! שרימפי! אתה שולת!!!

Skiter

New member
אוף שרה../images/Emo70.gif לפחות היית אומרת איזה

פורום את נותנת לי להכנס אליו, אררררג
היי ביי, לא שיש לי משהו נגד הומואים ונלווים....

../images/Emo6.gif *נחנקת מצחוק*

אוי שרה, הבאת הנה את שקד!?
לא.. לא... המקום הזה לא מתאים לו..
הוא טיפוס ש.. אה.. נבהל בקלות
לקח לי מעל שנה לגרום לו לקרוא את ה"פ ותעש"י, וזה רק אחרי שהערמתי עליו כשנתתי לו את כל הפרקים של זה, מודפסים בקלסר בתור מכתב-טיסה ^_^ אז לא היתה לו ברירה...

Blackice

New member
../images/Emo6.gif *מצטרף לסיגל בהחנקות*

חחחח
אם אני לא טועה.. שקד הוא זה שעשה לי את האאוטינג בה"פ.. חחח
והמקום הזה בהחלט לא כוס התה שלו
חחחחחח
ארז

למעלה