פינת ההמלצות חוזרת

L U Z I A

New member
../images/Emo41.gifפינת ההמלצות חוזרת../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אתם בטח מנחשים מה עושים בפינה הזאת
ספרו על ספר טוב שקראתם, סדרת טלוויזיה חדשה שהתמכרתם אליה, הצגה, שיר, סרט טוב, הכל
לכאן
והיום-
ראיתי אתמול את שורת המקהלה, סרט מגניב נורא שכולו בעצם אודישן אחד שלם. קבוצות גדולות של אנשים באים לרקוד ולהיבחן לשורת המקהלה- דבר נחשב מאוד (אף על פי שהם בסה"כ מאחור, מה שמאוד תמוה בעיני
). בכל אופן, רק הסצינת סיום שווה את כל הסרט. מומלץ לקחת בדיוידי ולשים על פול ווליום
בגלל שאני חולה כבר שלושה ימים, יצא לי לראות הרבה טלוויזיה. וכתוצאה מכך התחלתי להתמכר... ורוניקה מארס- סדרה שתמיד תעניין ותרתק, כשבכל פרק יש תעלומה חדשה לפתור. יש קשר דק בלבד בין פרק לפרק, ורוב הפרקים מוקדשים לתעלומות, כך שלא קשה לעקוב אחרי הסדרה
מומלץ מאוד, אני חושבת שזו סדרה מגניבה לאללה
משודר ב15:15 בערוץ Xtra HOT
סמולוויל- סדרה ביונית כזאת על מישהו שהוא כביכול סופרמן הצעיר, שיש לו כוחות ביונים על טבעיים כאלה
אני מתה על הסדרה הזאת, גם שם יש תעלומה חדשה בכל פרק, והקשר בין פרק לפרק קצת יותר מורכב מורוניקה מארס, כך שכדי לראות בעקביות
משודר בשעות 16:40 ושידור חוזר ב19:45, בAXN. מומלץ לכבות את האור ולהיכנס מתחת לשמיכה בעת הצפייה
תורכם

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif Heroes!

סדרה גאונית! תגיע בקרוב ליס בנתיים אפשר לצפות בה באנטרנט בכל מיני שיטות אחמ באמת שזאת הסדרה הכי מומלצת שיש והיא הכי מצליחה באמריקה עכשיו.

Mp3 GiRl

New member
השחקנית ששיחקה במעודדות ../images/Emo190.gif

צמודות 3 משחקת שם נכון?

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif יאפ :) היא מדהימה

והאירוניה שיש לה בדיוק אותם מדים שם כמו במעודדות צמודות 3 XD

Mp3 GiRl

New member
פינה מעולה../images/Emo190.gif

שירים: lostprophets-4 am forever שיר ממש מדהים אני ממליצה לכת להוריד אותו ובכלל יש ללוסטפרופטס שירים יפים evanecense-lithium הקליפ לשיר הזה כזה ררר
panic! at the disco-lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off שיר מושלם ללהקה כי מושלמת שיש גם להם יש שירים מדהימים

loligoth

New member
../images/Emo214.gifאני זוכרת שפאניק היו אצל

ג'יי לנו ושרו את השיר הזה... זה היה כלכך עלוב! :/ ובאלבום הוא דווקא מעולה...

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo190.gif

הם היו מ-ע-ו-ל-י-ם!! למה את חושבת שזה היה עלוב
?

loligoth

New member
../images/Emo214.gifכי

באלבום זה קיצבי ומהיר ומגניב ובהופעה זה פתאום היה בלי כל האפקטים וזה.. זה היה נראה כלכך מסכן... לא ציפתי שיחלקו עליי בנושא XDDD

mikmikonet

New member
ממליצה ממליצה ../images/Emo13.gif

הכל נמחק לייייי
לאאאא. אז ככה. אני מאוהבת בשיר "Dead meat" של sean lennon, ממליצה
סרטים- ראיתי שני סרטים לאחרונה שאני ממליצה עליהם. "שלוש אימהות"- סרט מרגש ויפהפה. ראיתי בקולנוע, עם טלי שרון, גילה אלמגור, מירי מסיקה ועוד... מספר על החיים של שלישיית אחיות מתחילת החיים שלהן עד ל-כמעט-סוף, ובינתיים סודות מתגלים על החיים שלהן והכל תוך כדי סרט שמצלמת אותן הבת של אחת מהן (טלי שרון), ממש יפה ומרתק
"NO אקזיט", עוד סרט ישראלי מותח ומעניין עם גל זייד, עפר שכטר ועוד. אולי שמעתם עליו, חובה לראות- יש אותו בהוט VOD בחינם בשני חלקים. אין לי עוד ממש המלצות, אבל הכי חשובה- תשתו שוקו חם. זה הזמן הכי טוב בשנה לזה

JULI4561

New member
~ Step Up ~

טוב אז אני ממליצה על הסרט
סטפ אפ
סרט מעולה ! , אני מאוד נהניתי .. והנה תקציר שמצאתי עליו כי לא הצלחתי לסכם אותו בכמה משפטים
תקציר הסרט סטפ אפ
טיילר גאג הוא נער המורד במוסכמות הגדל בשכונות המצוקה הקשות ביותר . נורה היא נערה בת טובים, רקדנית בלט מחוננת הלומדת בבית ספר לאומנות אליטיסטי. המטרה היחידה שעומדת לנגד עיניה היא מציאת בן הזוג הנכון להופעת הבוגרים. טיילר מוצא את עצמו עושה עבודות שרות בבית ספר ואילו נורה מוצאת בו אנרגיות מדהימות וכשרון ריקוד טבעי. נורה מציעה לטיילר הזדמנות לצעוד קדימה אל עתיד שהוא לעולם לא דמיין שיוכל להגשים.
שחקנים
: רייצ'ל גריפית , צאנינג טאטום , גינה דוון , דמיאן רדקליף , מארי , ג'וש הנדרסון

Xx Pinki xX

New member
לא ראיתי אבל

השחקןןןןן |ריר|
עהאטהעאעאהעהאטכעהכטבהחטי~הריון~ הוא כזה חתיך די ~.~ ראיתי את יש לה ביצים,שהוא גם משחק שם.[
איזה סרט מעולה :)]

אוקיי../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

סרט- אהבה זה כל הסיפור... עם אשטון קוצ'ר.. סרט מדהים!! כל כך נהניתי.. וצחקתי..חח.. הסרט מדבר על בחור ובחורה.. שמכירים בטיסה.. והם נשארים ידידים.. וכל כמה שנים דרכיהם מצתלבות.. והם לא מבינים שהם בני הזוג שהם מחפשים לעצמם..! סרט מצחיק ורומנטי.. מומלץץ.. לא בטוח שזה השם הנכון.. תחפשו משהו עם אהבה והכל.. סדרה- ממ.. חברים כמובן.. טוב כולם מכירים

למעלה