פינת ההתחייבות השבועית

אפרת12

New member
../images/Emo41.gifפינת ההתחייבות השבועית../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif

שרדנו עוד שבוע - בקלות
בקושי
בואו נבחן את השבוע לאור ההתחייבויות שלנו, ונתחיל עוד שבוע מלא פעילויות

ככה ככה...

באיקאה עשיתי קניה וירטואלית...לפחות מצאתי מה שאני רוצה. את החברה פגשתי אבל "על הדרך",רוצה פגישה אמיתית! באריזה התקדמנו יפה. לשבוע הבא לא מתחייבת,עוברים דירה ביום שישי,אנחנו צריכים לסיים לארוז וזה כנראה יקרה. מעבר לזה לא בטוחה בכלום.

yaelia

New member
היה שבוע טוב

המשכתי בדיאטה, רק שאני לפני מחזור ואני צופה קטסטרופה בדרך. סגרנו עם בעלת הדירה החדשה (שוב לעבור גרררררר). ועבודה כמובן שלא מצאתי. בשבוע הבא - אותו דבר. למצוא עבודה סוף סוף. להמשיך בדיאטה. אולי ללכת ברצינות. לנקות את הבית - הכי חשוב.

משוש30

New member
האמת די הפסקתי עם הדיאטה

אני עדיין שומרת יותר מבעבר אבל דיייייייי מה שכן ממשיכה במרץ במכון כושר. מקווה שכושר עם שמירה בסיסית יספיק. אם לא נחזור לדיאטה...

אפרת12

New member
ואני../images/Emo35.gif

אני כתבתי הודעה מפורטת לפני יומיים, ובתוקף תפקידי כמנהלת הפורום מחקתי לעצמי בטעות... טוב, אז מה היה לנו
- הפסקת עישון: עישנתי סיגריה וחצי. אבל אני מקוה שאני על הדרך הנכונה, למרות זאת - כפיפות בטן: אני מתמידה ועושה לפחות פעם ביומיים. יותר לא אתחייב על זה - אדניות: הבאתי, אבל אליה וקוץ בה - רק כשהבאתי אותן הביתה (מקסימות, דרך אגב) קלטתי שלא חשבתי על איך להעביר אותן מעבר למעקה (הן צריכות להיות ממוקמות בחלק התחתון שלו, לא העליון). בינתיים יש לנו כבר דרך, אבל לא יישום ולשבוע הבא - להמשיך במאבק נגד הסיגריות, ולטפל בביטוחים. יותר מזה לא אספיק

למעלה