פינת ההתחייבות השבועית

אפרת12

New member
../images/Emo41.gifפינת ההתחייבות השבועית../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif

לא ייאמן - כבר חלף שבוע... גשם, קר... האם זו סיבה להתחמק מהתחייבויות
הבה ונבדוק
ובכל מקרה - תמיד יש עוד שבוע
סופשבוע נעים וחמים

אביטלתל

New member
מתחייבת שוב

כמו שכתבתי שבוע שעבר - אני לא מבטיחה, ובאמת לא התקדמתי הרבה רשימת מטרות:
להכין רשימה של דברים למטרת החלפות (ספרים, דיסקים)
לגשת לחברות כ"א לראיון והפצת קורות חיים
לעשות סדר באיי הבלגאן הפרטיים שלי בבית
לסיים לסרוג את הסוודר לאיילה נשאר לסרוג שרוול ורבע

אפרת12

New member
השבוע פתאום בא לי שוב לסרוג

פעם הייתי סורגת דברים נורא יפים - אבל אין זמן. רק שלדברי תינוקות לא צריך הרבה זמן, נכון

אפרת12

New member
בעיניים עצומות../images/Emo13.gif

אין לי בעיה עם זה. עכשיו נכנסה לי מוטיבציה ואני אסתכל מחר אצל אמא שלי בחוברות סריגה

אביטלתל

New member
יצאה עכשיו חוברת חדשה

יש אותה בחנויות לצמר והיא עולה משהו כמו 30 ש"ח ואם את מסתדרת עם אנגלית אז יש המון המון דברים ברשת

אביטלתל

New member
הנה כמה קישורים

www.StitchGuide.com אתר עם הסברים מפורטים, תמונות, קליפים זה יעזור לך להסתדר עם הקיצורים באנגלית (נתתי קישור לחלק של סריגה בשתי מסרגות, אבל יש גם למסרגה אחת) www.knitty.com אתר מקסים, מגזין online שיוצא כל 3 חודשים הרבה דוגמאות נהדרות תיכנסי ל patterns ו archive ומנוע החיפוש הכי שווה בעיניי google תעשי חיפוש על knitting pattern ותוסיפי את המילה של מה שאת רוצה לסרוג ותקבלי שלל הוראות סריגה יש המון אתרים ברשת

אפרת12

New member
אני מדווחת ומתחייבת

המשכתי ללמוד עם כל הקשיים, אבל לא התקשרתי למנחה... טוב, יש זמן תיקנתי את התלת אופן והוא זכה להצלחה מסחררת - התחלנו עליו וירדנו לטיול ראשון (וארוך) ברגל. אבל לפחות זה גרם לנו לצאת להסתובב בפילטרים עדין לא טיפלתי - אז זו משימה להשבוע ואני רוצה לעסוק השבוע בכביסה עדינה (זו שפעם הייתי עושה ביד והיום אני עושה בכביסה הכי עדינה במכונה ומתפללת לטוב...)

למעלה