פינת ההתחייבות השבועית

אפרת12

New member
../images/Emo41.gifפינת ההתחייבות השבועית../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif

ושוב שבוע...מה הספקנו, מה לא כל כך
זה הזמן - לדווח על גורל ההתחייבויות הקודמות ולהתחייב מחדש שבוע נעים

עינבלית

New member
טוב,עוד לא עבר שבוע אבל../images/Emo9.gif

הצלחתי חלקית... אני מקפידה על התזונה. אבל מדי פעם מתגנבת קובית
לד לפה. אני מרגישה טוב יותר ופחות עייפה, ודי מספיקה מה שאני מתכננת.

yaelia

New member
בשבוע שעבר לא התחייבתי

השבוע אני מתחייבת שהקייטרינג מתוקים שאני עושה בשבת יהיה הצלחה מדהימה. להמשיך לצעוד כל יום לפחות 40 דקות. לבשל אוכל נורמלי שיהיה בבית ולא רק פטיפורים ועוגות. אהה, אני מתחייבת לא לגעת יותר במתוקים האלה לעולם! (כן בטח
)

עמית@

New member
אז ככה...

השבוע התחיל והעבודה התחילה, האמת? לא הולך להיות קל בכלל.. וזה עוד עם "הקלות" שקיבלתי מהבוס המקסים שלי.. אבל כיף לחזור, אני מתחייבת (בראייה של השבוע שהיה) לנסות כמה שפחות להתרגז על יוסי (רק כי לפעמים הוא עושה דברים קצת אחרת ממני) ובעיקר: מתחייבת *לדבר* איתו על כל זה (רק שאין זמן!) ולקבוע כמה כללי יסוד מעבר למה שכבר יש - כדי לשרוד...

דפנה מי

New member
עשיתי אתמול הליכה חצי שעה

מקווה להתמיד יום כן יום לא, להגדיל מרחקים וזמן בהמשך

קרניר

New member
עמדתי בהתחייבות ועוד חצי,

סוף סוף אחרי שנה וחודשים יצאנו רק אני והאיש לבוקר של כייף, אמי שמרה על רוני ולא התקשרתי אפילו פעם אחת... זו פעם ראשונה שהשארתי את רוני בלעדי או בלי בעלי והיה הרבה יותר קל ממה שחשבתי... והחצי התחייבות- שמרתי על התזונה אבל כמו ענבלית מדי פעם התפלק לו משהו מתוק לפה, הרבה פחות מעד עכשיו... השבוע- מתחייבת לנסות לשמור קצת יותר. מתחייבת לחפש עבודה קצת יותר ברצינות

lulyK

New member
מתחייבת לשמור לפחות עד הנסיעה

ואם כבר התחייבויות בגדול: להגיע למידה 40-42 לפני שאני נכנסת להריון שני.

lulyK

New member
בחייך, אפרת, מה אני לא יכולה

לרדת 10 קילו בחודש וחצי
? (וברצינות - לא מתכננת להתחיל נסות לפני שיותם "קלוט" בגן)

סליחה? לא קבענו משהו?

מבחינתי כבר מזמן הייתי צריכה להיות מידה 38, לא קבענו שחוסכים בתחבושות היגייניות???

אפרת12

New member
יש התחייבויות שצריך לחדש...

אז מה כן עשיתי ומה לא? לקנות בגדים לכבוד הבת מצוה של אחיינית שלי - הלכתי ולא מצאתי. מחר אנסה שוב. להקדיש עוד איזה שעה-שעתיים לגינה - לא בוצע. לבשל יותר - אני חושבת שכן להגיש בקשה לאישור תוכנית לימודים - בוצע
לאכול פחות - אני חושבת שבהחלט כן. נראה איך זה יתבטא עוד שבועיים בביקור אצל הרופא (הבטן בכל מקרה גדלה ותופחת...) אז אתחייב לעבוד בגינה עוד קצת (טוב שגם הבאנו עובד סיני לעבודות חד פעמיות) להמשיך לשם לב לאכילה לטפל בנושא המיטה לסיון ולהשתדל למצוא בגדים לבת מצוה (אבל אם לא - אז לא נורא)

הצלחתי! (בערך)

קניתי חולצה מדהימה. האמת מדהימה מדי. נראה לי שהאורחים יפלו מרוב תדהמה. אני טיפוס די שלוכי
. וזה הולך עם מכנסיים שחורים יפים שיש לי בבית. לחפש עבודה כמובן שלא התחלתי... אז לשבוע הבא - חיפוש עבודה, כמובן, אבל השוס - מיחזור המשכנתא
. חייבת להתחיל להזיז את זה.

2 מתוך 3 נחשב???

תיאוריה אני אעשה עוד יומיים מסלול לנסיעה סגרתי נקיון?.... אופס....... אולי יותר הגיוני להתחייב למצוא עוזרת........

למעלה