פינת ההתחייבות השבועית

אפרת12

New member
../images/Emo41.gifפינת ההתחייבות השבועית../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif

הצלחתי P-: לתפקד ולזכור ומי שעוד לא עבר לה שבוע - שתדווח ותתחייב מחר, השרשור עדין יקפוץ, ובכלל - כל זמן הוא טוב לקפוץ על העגלה. אז יאללה - לקראת הפסח ביעור חמץ
המשך שבוע נעים

yaelia

New member
ניקיתי! ניקיתי!

החלפתי מצעים. עשיתי כביסות. אני נופת אל ש. ומלאת סבלנות אל הללי. הכל כי אני יודעת שבשבוע הבא ש. בחופש ואז הוא יהיה עם הללי ואני אסע לי לתל אביב ליום-יומיים. הידד. חוץ מזה אני לא מתחייבת לכלום. אולי להמשיך כמו עכשיו.

מעין26

New member
עמדתי בהתחייבות

לא הכנסתי מתוק לפה, עשיתי 3 פעמיים הליכה ואפילו כפיפות בטן, פיניתי לעצמי זמן. בהחלט גאה בעצמי על השבוע. מקווה לעמוד גם שבוע הבא בהתתחייבות שלי.

אפרת12

New member
מה פה קורה פה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כולן מתחמקות
אז הנה אני - רק מתחייבת לדאוג שהבית לא יקרוס עקב העובדה שסיון בחופש מהיום ועד סוף החג...

isidora

New member
אני לא מושלמת...

(למקרה שמישהי טעתה לחשוב) גם לי יש נפילות והשבוע נפילה בדמות עליה של חצי ק"ג
לא נורא, זה רק חצי ק"ג ואני אכנס בו במרץ
מתחייבת לשבוע הבא - להמשיך לצעוד כל יום ולהקפיד על מה שנכנס לפה ובהתחייבות קצת יותר ספציפית - לרדת 2 ק"ג בשבועיים הקרובים אי"ה

dorlim

New member
נדיר שאני מתחייבת בשרשור

אבל הפעם מרגישה חובה לנקות את הבית (פסח, כאילו...) שלא זוכר מה זה ... ככה זה שאוטוטו עוברים וכבר אין כוח ואין חשק לבית הישן

עמית@

New member
הצלחתי יפה, להיות סבלנית.

לחפש דרכים חדשות לפתור מצבי משבר, עבר טוב השבוע (ומהר!) לשבוע הבא אני לא מתחייבת על כלום ,הולך להיות כאוס.

לא הצלחתי../images/Emo31.gif

ובעלי כועס כי אני לא מקיימת הבטחות. (טוב, נו. הוא כבר לא כועס. הוא יודע שאני אוהבת אותו למרות הכל).

ובכלל מגיע לך ../images/Emo49.gif

טלי השבוע (שוב) נהיתה דודה. המון מזל טוב לך ולאחותך. שהשבט ימשיך ויגדל לתפארת הקיבוץ (
). ושכולם יהיו בריאים.

הי תודה!../images/Emo13.gif

עבר עליי שבוע קשה ומרגש כאחד! הלידה של אחותי הייתה כל-כך פתאומית, מהירה ומרגשת (וכמובן - כואבת...) ואני לא מפסיקה לחשוב עליה. וכמובן - העבודה, שבוע מטורף לכל הדיעות. אז אולי אני פטורה מתהחייבויות השבוע...

חצי חצי...

רוב השבוע הצלחתי לשמור על מה שנכנס לפה (חוץ מנפילה אקראית בסופ"ש). התעמלות? היום התחלתי.אני והחוזליטה נפרדנו לשעה שלמה! (לא ברור למי היה יותר קשה...)

למעלה