פינת ההתחייבות השבועית

אפרת12

New member
../images/Emo41.gifפינת ההתחייבות השבועית../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif

כן-כן
עבר עוד שבוע. מה יש להגיד - איך הזמן עובר כשנהנים, וזה עוד בגלל התחייבויות שעמדנו בהן
(זה בגלל שאני בחופש מהתחייבויות...) יאללה - לעבודה
דווחו והתחייבו, ויהיה לכן טוב
(קופירייטרית אני כבר לא אהיה...) המשך שבוע מקסים |גאוה| (זה בגלל שאין אייקון של קשת בענן)

ו שתי

New member
למרות שלא עמדתי בהתחיבות

מנצלת את ההזדמנות כדי לספר, שהטלפון "ההוא" היה למוסד אקדמי כל שהוא שהבטיח תשובות עד תחילת יוני. התקבלתי ללימודי תואר שני ביעוץ חינוכי. כמו שרציתי. מתחיבת להתחיל להערך.

אולה *

New member
ממש לא הצלחתי ../images/Emo10.gif

לא מצליחה להרדם מהר. ואחרי כ40 דקות הוא כבר ער. ננסה שוב...

נונינקה

New member
עמדתי בהתחייבות ובגדול

למרות שלקטנצ'יק היה חום בסופ"ש והיו לי רק יומיים ללמוד לבחינה ולמרות שהייתי בהתקף חרדה ונשברתי ביום שבת בבוקר והחלטתי גם הפעם לא לגשת, אספתי את עצמי, קבעתי עם חברה, שרפתי את הסופ"ש וחרשתי. אתמול הייתה לי הבחינה האחרונה בתואר השני ויצאתי בהרגשה לא רעה. התמודדתי עם הפחד שלי וכבר לא משנה לי מה יהיה הציון. השבוע, מתחייבת להתחיל אחת מהמטלות האחרונות לתואר זה. איזה כיף רואים את הסוף

מעין26

New member
פחות או יותר עמדתי בהתחייבות

ביקרתי חברה שילדה, עשיתי כושר וצבע בשיער אבל הפה לא נסגר וראיתי את זה יפה על המשקל השבוע. מתחייבת לחזור למשטר.

מעיןבר

New member
3 מ- 4זה טוב?

הדבר היחיד שלא הספקתי זה ללכת לסטודיו C
אז ההתחייבות הזאת עוברת להשבוע...

ציף שלי

New member
מתחייבת...

להתחיל לארוז את הבית! הארון בגדים די ארוז (בגדי חורף, מצעי חורף...) תודות לאמא שלי אלופת האריזה והארגון!

yaelia

New member
אני מתביישת../images/Emo3.gif

עשיתי בחינה כל כך גרועה שאני מתכוננת לגשת למועד ב'. לא הגשתי את העבודה שהייתי אמורה ואני משחקת על עניין ההריון הסחרחורות והבחילות (שכבר אין לי כל כך), בלי בושה. האמת היא שבאמת אין לי כוח אבל זה לא תרוץ. השבוע לא מתחייבת לכלום. אולי אם אני לא אתחייב יצליח לי יותר.

בשבוע הבא - ספורט

מתכוונת להתמיד בתכניתי החדשה: פעם אחת ספינינג, פעם אחת פילאטיס ופעם אחת עיצוב. הלוואי. מחזיקה לעצמי אצבעות

למעלה