פינת ההתחייבות השבועית

../images/Emo124.gifהודעה מנהלתית

שלום חברות! לאפרת קרס המחשב, מעין מלווה את אחותה שנמצאת ברגעים אלה ממש בחדר לידה, ולכן נתבקשתי בשמן גם להתנצל על זה ששתי המנהלות לא נמצאות, באופן לא צפוי, וגם לפתוח את פינת ההתחייבות השבועית. אז איחולי החלמה מהירה למחשב של אפרת, ולידה קלה ומוצלחת לאחות של מעין, ואתן מוזמנות לשרשר כאן את ההתחייבויות שלכן.

מחזיקה אצבעות ללידה קלה ומהירה

ולפינת ההתחייבות האישית - בלי נדר אולי אני אעשה תאוריה השבוע? וצריך גם ללמוד לתאוריה לא?

אביטלתל

New member
מתחייבת להתחיל לחפש עבודה

אני עם רגל בחוץ בעבודה, אני באופן כללי לא מרוצה מהמצב וגם רוצים שאני אחזור למשרה מלאה (9-10 שעות ביום) זה אומר שאני צריכה להתחיל לפזר קורות חיים, ללכת לשירות התעסוקה למבדקים כדי לראות איזה תחומים אחרים יכולים להתאים לי והדברים האלה חייבים להתחיל לזוז

../images/Emo12.gifסיקרנת אותי

"ללכת לשירות התעסוקה למבדקים כדי לראות איזה תחומים אחרים יכולים להתאים לי והדברים האלה חייבים להתחיל לזוז" את מתכוונת לשירות התעסוקה - המקום שבו חותמים אבטלה. יש להם עוד שירותים מלבד פקיד פלגמטי שחותם לי על הכרטיס פעם בשבוע? אשמח אם תשתפי אותי...

אביטלתל

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif

בשירות התעסוקה יש שירות ייעוץ שהוא בתשלום (225 ש"ח) ומיועד לכל מי שרוצה לקבל ייעוץ בנושא תעסוקה (שינוי עבודה, מה ללמוד וכו') הפגישה הראשונה הייתה עם יועצת ששאלה אותי כל מיני שאלות וחילקה איתי תובנות ומחשבות שלא עזרו לי בגרוש כי ידעתי הכל כבר מקודם וכמובן שהיא עסקה גם בלרשום את הכל... אבל החלק שנראה לי יותר משמעותי הוא שהולכים לעשות מבחנים שמיועדים לאבחן כישורים זה אמור להיות סדרת מבחנים ממוחשבת שאורכת כמה שעות טובות ובסופו של דבר זה אמור לתת לי כיוונים של איזה תחומי תעסוקה יכולים להתאים לי לפני כחודש הייתי בייעוץ תעסוקתי פרטי שהיה נפלא וסידר לי הרבה דברים בראש אבל מלכתחילה התוונתי ללכת על שני הכיוונים

../images/Emo57.gifלהמשיך במגמת איבוד הק"ג

נמצאת 2 ק"ג מעל משקל טרום ההריון האחרון. מאוד מאוד רוצה לעבור את המחסום הזה, כדי להגיע למחסום ה-5 ק"ג, שמפריד ביני לבין משקל טרום הריון 1. מאז הגשת התזה (1.9.04) הישלתי מעליי 6 ק"ג. לא קל לי, אבל בסה"כ שורדת. מתחייבת לא לפגוש שוקולד השבוע...

חושחושה

New member
../images/Emo73.gifלהמשיך להמשיך לנהוג, ולהרחיב

כל פעם את מרחק הנסיעה, בינתיים זה הולך יופי, ואני מרגישה כחולמת, אחרי 22 או 24 שנים שלא נהגתי!

galiaS

New member
להשתדל לא לעשות עוד תאונת דרכים../images/Emo45.gif

בשבועיים האחרונים עשיתי שתים והיום כמעט עשיתי עוד אחת.

ליצה

New member
לסיים סוף סוף את ארגזי הצעצועים

ואת שאר העיצובים לחדר של אדם. (מבטיחה תמונות שיהיה גמור) לשמור על הבית מסודר וללכת להתעמל. בהצלחה לאחותל של מעין ולמחשב של אפרת.

אביטלתל

New member
שיהיה בהצלחה ../images/Emo13.gif

גם אני עשיתי רשיון בגיל מאוחר יחסית אני נוהגת שנתיים וקצת

lulyK

New member
ליהנות ולנוח

באילת, לקרוא לפחות ספר אחד מאלה שאני לוקחת איתי, לתת ליותם ואבא שלו מה שיורת זמן איכות ביחד ולפנק את עצמי.

עינבלית

New member
מתחייבת לעבוד לפחות 6 שעות

ולבדוק את התרגילים שמחכים יפה בפינת השולחן...

למעלה