פינת הטיפ

../images/Emo41.gif פינת הטיפ ../images/Emo41.gif

פינה חדשה עולה לפורום , והיום היא מיועדת לכבוד חג העצמאות 60
למדינת ישראל ,
"פינת המנגל " והטיפ הראשון להפעם : שיפודי רוזמרין לוקחים כמה ענפים של צמח הרוזמרין מורידים מהענף את העלים ומשפדים את חתיכות הבשר שתיבלתם בתוך השיפוד (הענף). מניחים על המנגל עד שהבשר מוכן ואוכלים . טעם הרוזמרין בעת הבישול על המנגל מוציא את טעמו לבשר .
נסו ותהנו . בתאבון .
 

מוריה 66

New member
טיפ ממני לתבלון בשר ../images/Emo71.gif

ישנו תבלין הנקרא "מרכך בשר" - צבעו לבן-לבן (שלג כמו מלח). מומלץ לתיבלון על בשר ולהמתין זמן מה שיתפס בבשר כמו כל תבלין, והוכחות רך לאחר הצליה, בבישול לא יודעת אם מומלץ, לא הוכח עדיין. אם בחנות התבלינים שלכם לא שמעו על זה - אז אני משיגה אותו בשופרסלביג.
 
למעלה