פינת הטמטום של רננה!!

RenanaD

New member
../images/Emo41.gifפינת הטמטום של רננה!!../images/Emo41.gif

לאחר שענבל הזכירה לי בפורום אוונסנס *פרסומת סמויה* *לא נורא, מור מאשרת* *
*, הנה תזכורת לפינה שתכננתי לפני חצי שנה בערך. אכן, בסופו של דבר זה לא יצא לפועל, אבל עכשיו אני מבטיחה להשתדל. בכל מקרה, בשבוע שעבר היו לי יומיים פנויים אז טסתי לארה"ב לשיחה קצרה עם סידני בריסטו, מן ראיון שכזה. לא לדאוג, לא יהיה כאן שום ספוילר לעונות 2-4, כוווווווולם יכולים לקרוא: "ר"=רננה, "ס"=סידני. ר: שלום לך סידני! ס: ששששששש ר: למה "שששששששש"? ס: אסור לי לדבר איתך, SD6 עוקבים אחרי. ר: מה הקשר?! *תמהה* ס: כמו שאני מכירה את עצמי, אני בטח אפלוט בריאיון משהו על כך שאני סוכנת כפולה של ה-CIA ששתולה ב-SD6, למפעיל שלי ב-CIA קוראים מייקל ווהן ואני מאוהבת בו נואשות, אבל מה חבל, אין לי סיכוי איתו פעמיים: גם יש לו חברה וגם ה-SD6 יפוצצו לו את הצורה אם הם יגלו עליו. אופס!!!!! ר: מה קרה?! ס: כלום, פשוט האיש שעומד מאחוריי כל הזמן ומקשיב לכל מילה שאני אומרת הוא סוכן של ה-SD6 שנשלח לרגל אחריי. מזל שלא אמרתי כלום על כך שאני סוכנת כפולה של ה-CIA ששתולה ב-SD6, למפעיל שלי ב-CIA קוראים מייקל ווהן ואני מאוהבת בו נואשות, אבל מה חבל, אין לי סיכוי איתו פעמיים: גם יש לו חברה וגם ה-SD6 יפוצצו לו את הצורה אם הם יגלו עליו. ר: צודקת. ממש מזל! *ירייה* ר: סידני? סידני?! באסה. היא מתה. וכיוון שבסוף הריאיון לא יצא כמו שתכננתי, בשבוע הבא אני אראיין את מייקל ורטן ואשאל אותו למה הוא נפרד מג'ניפר גארנר. סי יו!

varty

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo75.gif../images/Emo3.gif

aliasBOY

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני אוהב פינות טיפשות.. חחח

למעלה