פינת הכיסא הריק!!

../images/Emo41.gifפינת הכיסא הריק!! ../images/Emo41.gif

טוב אז איך משחקים? כל שבוע יבחר חבר פורום אחר, שאליו כל שאר חברי הפורום יפנו שאלות.. והוא יאלץ לענות עליהם!! <כל עוד כמובן השאלות בגבול הטעם הטוב...> והשבוע!! היא גם כחולה, היא גם יפה, והיא גם הנבחרת!!! שיר יצחק המנהלת האהובה עלינו
אז יאללה, כל מה שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול!!! שאלות הכרות ראשונית: גיל: עיר מגורים: יאללה שאלו~!!

eladi88

New member
חחחחחחחחח אבל רגע רגע....

כבר היו שאלות לשיר פעם...וגם ללירון...

וואלה?? טוב

אז הנשאל שלנו להשבוע הוא!!!!!!!!!!!!!!!!!! אלעד eladi88 חה חה, פעם הבאה תדע לא להגיב כל כך מהר... תשאלו =]

talba3

New member
חחח הוא כתב את זה בגלל...

שהוא רצה בכוונה להיות ראשון (אייאיייאיי פסיכולוגיה) אלעד! השאלה היא: כמה כמה לדעתך ייגמר במשחק שבוע הבא בין מכבי חיפה (אהובתי) לבין מכבי ת"א (שינאתי)??? תיהיה רלוונטי!

eladi88

New member
איזו שאלה מה אני אגיד לך.....

לא יודע מאיפה זה בא לי....

eladi88

New member
מה הקשר?!

מעיין [פוקהנטסית] לא יודעת שכבר היה את זה לשיר וללירון... אז שיהיה עוד פעם?? מה הקטע? אתה רוצה תהיה אתה ראשון אם זה כ"כ משנה לך דרך אגב.....אתה בא במוצ"ש?

chaga

New member
ת"א!!!

נקווה שמכבי ת"א תנצח חחחחח בטעות רשמתי רק מכבי

SaRgE

New member
יש לי כמה../images/Emo9.gif

מ1 עד 10: דבר ראשון, מה שלומך
? כמה את מתגעגעת אליי
? ולשאלות החשובות! כמה את אוהבת את הבקבוק החדש של הקטשופ? איך הוא ביחס לקודם? כמה אהבת את הקודם? כמה את מפלה שחורים? כמה היית רוצה עכשיו, ברגע זה ממש להיות כלב ים? כמה את רוצה גלידה בטעם תירס? כמה תרצי גלידה בטעם תירס בגביע? ובכוס? כמה את רוצה שהאוטובוסים הצהובים המגעילים שלכם יהיו נורמאלים? מה דעתך על חתולים? ועל חמורים? שקוראים לחמור "חמור", הוא נעלב? וכשקוראים לו "בן אדם"? אם חמורים ערבים הם ערבים, אז יש להם שפם? ולנמלים ערביות? כמה חשוב שהצרפים אוכלים צפרדעים? כמה את אוהבת לדלג? כמה את רוצה עכשיו להיות לבושה כמו פייה? כמה את חושבת שאלעד ילד חופר? כמה דרוצ'קה נסיכה הודית מדהימה
? אמממ אני עייף
אז אני אלך לישון.. תהני

eladi88

New member
עונה על השאלות שנשאלו בינתיים

גיל: 17 עיר מגורים: פ"ת כמה כמה לדעתך ייגמר במשחק שבוע הבא בין מכבי חיפה (שנאתי) לבין מכבי ת"א (אהובתי)??? המשחק בחיפה...ככה שיגמר תיקו - 2:2 נופר יא מעפן...היית אמור לשאול אותי... טוב לא משנה...קיבלתי הוראה לענות על השאלות גם אם הן נכתבו לשיר.... מ1 עד 10: דבר ראשון, מה שלומך? 8 כמה את מתגעגעת אליי? 7 ולשאלות החשובות! כמה אתה אוהב את הבקבוק החדש של הקטשופ? 6 איך הוא ביחס לקודם? 9 כמה אהבת את הקודם? 2 כמה אתה מפלה שחורים? 3 כמה היית רוצה עכשיו, ברגע זה ממש להיות כלב ים? 1 כמה אתה רוצה גלידה בטעם תירס? 1 כמה תרצה גלידה בטעם תירס בגביע? 1 ובכוס? 1 כמה את רוצה שהאוטובוסים הצהובים המגעילים שלכם יהיו נורמאלים? שאלה לבאר שבעים...אני לא עונה עליה מה דעתך על חתולים? נחמדים ועל חמורים? אה?! יא בן אדם הזוי! שקוראים לחמור "חמור", הוא נעלב? לא וכשקוראים לו "בן אדם"? לא אם חמורים ערבים הם ערבים, אז יש להם שפם? לא ולנמלים ערביות? לא בדקתי עדיין כמה חשוב שהצרפתים אוכלים צפרדעים? אה?!?! כמה אתה אוהבת לדלג? נו מה אני ילדה קטנה? כמה את רוצה עכשיו להיות לבושה כמו פייה? מאדדדדדד!! כמה את חושבת שאלעד ילד חופר?
כמה דרוצ'קה נסיכה הודית מדהימה? מה הקשר הודית? היא תימנית...

למעלה