^-^
כללי מה שלומך כפרושל'ה? בסדר נשמה נכון שנמוסוי זה קאנון? כן~ נכון שנמוסוי מזכיר מוס? לא~ נכון שיומי\חציל זאת אהבת אמת? ...... אוקיי. פתחי את דלת המקרר. מה הדבר הראשון שאת רואה? חלב י-י מה היית לוקחת איתך לאי בודד? מטוס כדיי לחזור ס.ס את שמה מיונז על כל דבר? לא, מלח !!11 זה או זה רוקיה או רנג'י? רוקיה~ שחור או ירוק? ירוק !!1111 DVD או מחשב? מחשב ס.ס לורד [וולדרמורט] או לורד [ירוק]? לורד וולדמורט. מלפפון או אלפקה? אלפקה שוג'ו איי או שונן איי? שונןאיי י.י יורוסוי או יומיקאקו? יורוסוי~ טיפות אוזניים או אוזנייםמלוכלכות להאפי? טיפות אוזניים ]; אישיאורי או אישיהימה? איכס !!!!111111 |מתרחקת| תיבת נגינה עם פיקאצ'ו עלייה או עם טוויטי [זה מה שיש לי בחדר]? .... טוויטי ? חייזר מחמד או צבא נינג'ות פרטי משלך? סלות', כלומר, חייזר מחמד. [שסקה 3>] החיוך של יורואיצ'י או החיוך של איצ'יגו? יורו, אני חושבת ה"האי" של יומיצ'יקה או ה"האי" של סוי? יומיצ'יקה |בורחת מיוני ._.| יורואיצ'י אוקה או יורואיצ'י אוקה? חציל אסוסיאציות גבינה: עכבר ירוק: מקל 3> האפי: כלב צ'יבי ומטריד שנתקע בדברים דיסקים: צריך .____.; אוזניות: אוזניים י_י מחדד: עיפרון לא מחודד ס.ס שרית: .......... חדד ? |אנילאערסיתתתת| אביבית [ס_ס]: אמא של חברה שלי י_י הומו: יומי אישידה: הומו י_י בישי: פאנגירל בניין: גבוה ? קלמר: סגול [כי הקלמר שלי סגול נו םם;] אלפקה: מלפפוני מרבה רגליים: דבר ירוק וארוך קקי של פרות שנח בשלווה באחו: יוני דיסני: סרטים י-י סרטי המשך של דיסני: קקי באיזה צבע... העיניים של היטסו? הצבע של המסנג'ר כשאתה מחובר השיער של יורו [שחור עם היילייטים סגולים!!11 חסר לך שלא!!1]? צהוב עם פסים ורודים התחתונים שלך? |בודקת| סגול החולצה שאת לובשת כרגע? גם סגול י_י הפיג'מה שלך? יש לי כמה ... ס.ס הוולפייפר שלך? ורוד וכחול~ היטסוהינהההההההה. שקית הנליון ששמת בה את הסנדוויץ' היום? אני לא אוכלת בבצפר. בגללש אני אוכלת לפני שאני הולכת אז אין לי תאבון ואם אני אוכל בהפסקה השנייה לא יהיה לי תאבון לאכול צהריים. [וזה נורא עניין אתכם] הכריכה של הספר שאת קוראת? ירוק וכחול הגרביים שלך? אדום עם דברים מוזרים וצהובים עליהם י.י