פינת הכר את המשתמש -ספיישל שבוע

JeeChan

New member
../images/Emo41.gif פינת הכר את המשתמש -ספיישל שבוע

הפינה תהפוך ליומית לשבוע הזה, כדי לפצות על הזמן שנאבד ^^ אז היום תכירו את חנ צ'אן *_* (Hinamori) מחר תכירו את ניצן צ'אן *_* (אלונית 2006)

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif חננננ

כללי מה שלומך כפרושל'ה? נכון שנמוסוי זה קאנון? נכון שנמוסוי מזכיר מוס? נכון שיומי\חציל זאת אהבת אמת? פתחי את דלת המקרר. מה הדבר הראשון שאת רואה? מה היית לוקחת איתך לאי בודד? את שמה מיונז על כל דבר? זה או זה רוקיה או רנג'י? שחור או ירוק? DVD או מחשב? לורד [וולדרמורט] או לורד [ירוק]? מלפפון או אלפקה? שוג'ו איי או שונן איי? יורוסוי או יומיקאקו? טיפות אוזניים או אוזנייםמלוכלכות להאפי? אישיאורי או אישיהימה? תיבת נגינה עם פיקאצ'ו עלייה או עם טוויטי [זה מה שיש לי בחדר]? חייזר מחמד או צבא נינג'ות פרטי משלך? החיוך של יורואיצ'י או החיוך של איצ'יגו? ה"האי" של יומיצ'יקה או ה"האי" של סוי? יורואיצ'י אוקה או יורואיצ'י אוקה? אסוסיאציות גבינה: ירוק: האפי: דיסקים: אוזניות: מחדד: שרית: אביבית [ס_ס]: הומו: אישידה: בישי: בניין: קלמר: אלפקה: מרבה רגליים: קקי של פרות שנח בשלווה באחו: דיסני: סרטי המשך של דיסני: באיזה צבע... העיניים של היטסו? השיער של יורו [שחור עם היילייטים סגולים!!11 חסר לך שלא!!1]? התחתונים שלך? החולצה שאת לובשת כרגע? הפיג'מה שלך? הוולפייפר שלך? שקית הנליון ששמת בה את הסנדוויץ' היום? הכריכה של הספר שאת קוראת? הגרביים שלך?

Hinamori

New member
^-^

כללי מה שלומך כפרושל'ה? בסדר נשמה נכון שנמוסוי זה קאנון? כן~ נכון שנמוסוי מזכיר מוס? לא~ נכון שיומי\חציל זאת אהבת אמת? ...... אוקיי. פתחי את דלת המקרר. מה הדבר הראשון שאת רואה? חלב י-י מה היית לוקחת איתך לאי בודד? מטוס כדיי לחזור ס.ס את שמה מיונז על כל דבר? לא, מלח !!11 זה או זה רוקיה או רנג'י? רוקיה~ שחור או ירוק? ירוק !!1111 DVD או מחשב? מחשב ס.ס לורד [וולדרמורט] או לורד [ירוק]? לורד וולדמורט. מלפפון או אלפקה? אלפקה שוג'ו איי או שונן איי? שונןאיי י.י יורוסוי או יומיקאקו? יורוסוי~ טיפות אוזניים או אוזנייםמלוכלכות להאפי? טיפות אוזניים ]; אישיאורי או אישיהימה? איכס !!!!111111 |מתרחקת| תיבת נגינה עם פיקאצ'ו עלייה או עם טוויטי [זה מה שיש לי בחדר]? .... טוויטי ? חייזר מחמד או צבא נינג'ות פרטי משלך? סלות', כלומר, חייזר מחמד. [שסקה 3>] החיוך של יורואיצ'י או החיוך של איצ'יגו? יורו, אני חושבת ה"האי" של יומיצ'יקה או ה"האי" של סוי? יומיצ'יקה |בורחת מיוני ._.| יורואיצ'י אוקה או יורואיצ'י אוקה? חציל אסוסיאציות גבינה: עכבר ירוק: מקל 3> האפי: כלב צ'יבי ומטריד שנתקע בדברים דיסקים: צריך .____.; אוזניות: אוזניים י_י מחדד: עיפרון לא מחודד ס.ס שרית: .......... חדד ? |אנילאערסיתתתת| אביבית [ס_ס]: אמא של חברה שלי י_י הומו: יומי אישידה: הומו י_י בישי: פאנגירל בניין: גבוה ? קלמר: סגול [כי הקלמר שלי סגול נו םם;] אלפקה: מלפפוני מרבה רגליים: דבר ירוק וארוך קקי של פרות שנח בשלווה באחו: יוני דיסני: סרטים י-י סרטי המשך של דיסני: קקי באיזה צבע... העיניים של היטסו? הצבע של המסנג'ר כשאתה מחובר השיער של יורו [שחור עם היילייטים סגולים!!11 חסר לך שלא!!1]? צהוב עם פסים ורודים התחתונים שלך? |בודקת| סגול החולצה שאת לובשת כרגע? גם סגול י_י הפיג'מה שלך? יש לי כמה ... ס.ס הוולפייפר שלך? ורוד וכחול~ היטסוהינהההההההה. שקית הנליון ששמת בה את הסנדוויץ' היום? אני לא אוכלת בבצפר. בגללש אני אוכלת לפני שאני הולכת אז אין לי תאבון ואם אני אוכל בהפסקה השנייה לא יהיה לי תאבון לאכול צהריים. [וזה נורא עניין אתכם] הכריכה של הספר שאת קוראת? ירוק וכחול הגרביים שלך? אדום עם דברים מוזרים וצהובים עליהם י.י

Hinamori

New member
חולק את תפקיד האלוהים עם נהמע

סגידה לנצח נצחים 3>

keep smiling

New member
חנננ! <: ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

מהנשמע? מהמצב? מהקורה? מהמרגש? איך החיים? והמתים? והרוסים? והפרסים? יופי. את אוהבת אותי? את אוהבת אפרוחים? ותוכים? נכון שלאכול בפאפאגיו זה רצח? ולאכול תוכים זה פוי? יופי. נכון שאין לי יותר שאלות? ושנהייתי נדושה? וחסרת מעוף? וכו' וכו'? יופי. ביי-ביי חנ. ^_^

Hinamori

New member
להלהלה.

מהנשמע? הכלטוב. מהמצב? הכלבסדר. מהקורה? הכלסבבה. מהמרגש? חסה. איך החיים? חיים ס.ס והמתים? מתים ס.ס והרוסים? רוסים ס.ס והפרסים? פרסים ס.ס יופי. טופי. את אוהבת אותי? כן~ ^^ את אוהבת אפרוחים? כן ~ ותוכים? כן נכון שלאכול בפאפאגיו זה רצח? כןכן ולאכול תוכים זה פוי? כןכןכן יופי. טופי. נכון שאין לי יותר שאלות? כן ושנהייתי נדושה? כןכן וחסרת מעוף? כןכןכן וכו' וכו'? כןכןכןכן יופי. טופי. ביי-ביי חנ. ^_^ ביי-ביי קיפי. ^_^

marinaaa

New member
חנ חנ חנD: ../images/Emo110.gif

אז מה שמעתי עלייך? הא? הא? הא? - סתם לא שמעתי כלום.באמת. תהיי רגועה. מה שלומך? מה העיניינים? גם את חושבת שתחתונים אדומים הם גורים מס' 1 לתאונות דרכים? וואע וואע הרגע שתיתי תה תשתי גם זה טוב.XD מה דעתך על מד"א? נכון שהוא מהשטן? וואע וואע איזו לא קשורה.

Hinamori

New member
קוקוקו.

מה שלומך? |מצביעה על התשובה לקיפי| מה העיניינים? |מצביעה על התשובה לקיפי| גם את חושבת שתחתונים אדומים הם גורים מס' 1 לתאונות דרכים? לא !!11 זה הכל התחתונים הכחולים. וואע וואע הרגע שתיתי תה תשתי גם זה טוב.XD איכס לא >: מה דעתך על מד"א? נכון שהוא מהשטן? לאדעת ];

Noriko Chan

New member
אחותקטנה שילי ../images/Emo142.gif

1. למה את כוסיט? 2. נכון שתרשי לי למחוץ אותך באנימה קון? 3. נכון שאינוקאגו יותר שולט מהיטסוהינה? *נסקלת ובורחת* 4. נכון שאת הרוקיה הכי צ'יביט וחמודע שיש? ^-^ 5. לאביו, בה ביי

Hinamori

New member
טיהי ^_^

1. למה את כוסיט? אני לא ס.ס 2. נכון שתרשי לי למחוץ אותך באנימה קון? בטחבטחחחחחחחח ^____^ 3. נכון שאינוקאגו יותר שולט מהיטסוהינה? *נסקלת ובורחת* לא |סוקלת| 4. נכון שאת הרוקיה הכי צ'יביט וחמודע שיש? ^-^ לא XD 5. לאביו, בה ביי ~בהביי 3>

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif כי חנ לויודעת מהחיים שלה. ];

היא אמרה שההאי של יומי יותר טוב מההאי של סוי!!111

Hinamori

New member
של יומיצ'יקה יותר מצחיק נווווו ;;

הוא עושה האי כזה דביליייי 33333333>

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif אבל של סוי הכי חמוד ונסגד נו.

השיער שלה מתנופף! מתנופףףףףףףףףף 33333>

למעלה