פינת הכר את המשתמש

JeeChan

New member
../images/Emo41.gif פינת הכר את המשתמש

הפעם נכיר את ניצנע צ'אן *_____________* (אלונית 2006) מחר נכיר את קיפי האדומה *_____* (keep smiling)

MrsGreen

New member
ניצנע^^

hi there מה שלומך? =] את באה לאנימה קון? אם כן אז האם את מתחפשת למשהו גם בשטח ביתך ובכך מסתכנת במבטים תועים של אנשים??? את חמודה!

../images/Emo15.gif עונה^.^

מה שלומי? יותר טוב מאתמול, תודה. נראה שכוחות האנטיביוטיקה מפנים את ההתנחלות החיידקית מהגרון שלי. אם אני באה לאנימה קון? בטח! מחופשת לסויפונג ואפילו יש לי יורואיצ'י סאמה! גם בשטח ביתי? אכן כן. למי אכפת מה חושבים. סוי שווה! תודה^.^

JeeChan

New member
שואל D=

ניצנע צ'אן *_* נכון שאת מותק 3> ? נכון שאני סוגד לך D: ? מה שלומך :] ? מה הפרק הכי אהוב עלייך בבליץ' :} ? אילו אנימות את רואה בימים אלה D: ? איך בלימודים ? איך בחיים :] ?

../images/Emo15.gif עונה^.^

נכון שאת מותק 3> ? נכון שאתה חנפן?^.^ נכון שאני סוגד לך D: ? אם אתה אומר ^^ מה שלומך :] ? יותר טוב מאתמול זה בטוח
מה הפרק הכי אהוב עלייך בבליץ' :} ? התלבטות קשה בין פאשבקי סוי לבריחה של אייזן לקרב בין היטסו לגין. אילו אנימות את רואה בימים אלה D: ? אמממ... שאנה, מאי הימה... הלסינג... לאזוכרת עכשיו>>; איך בלימודים ? די טוב, אני גרועה בטימטומתיקה אבל למי אכפת... איך בחיים :] ? החיים שלי בסדר, תודה. אני מנסה לשמור אותם כמה שיותר רחוק ממני, אתה יודע שחיים זה מאוד לא בריא, מתים מזה.

Vivi Sparrow

New member
ניצן~ X3

1. מה שלומך? 2. את מרגישה טוב? 3. את תסלחי לי אם אני לא אכתוב הרבה שאלות? >: 4. זה יהיה בסדר אם אני אכתוב עוד מתישהו מאוחר יותר? 5. אני חולה בשפעת כבר שבוע. נחמי אותי >: 6. מה דעתך על קולורבי? 7. מה דעתך על היטסוהינה? 8. מה דעתך על פרק 50 של בליץ'? 9. מה דעתך על איצ'ימארו גין? 10. מה דעתך על אייזן? 11. מה דעתך על אורהארה? 12. מה דעתך על רנג'י? 13. מה דעתך על ביאקויה? 14. מה דעתך על ביאקורן? 15. מה דעתך על ויוי/רנג'י? 16. מה דעתך על מה שרנג'י לבש מפרק 64? 17. מה דעתך על ארנבים ראפרים שלובשים בגדים קשוחים ואפלים ורוקדים סמבה בצורה מטרידה ? 18. מה דעתך על
? 19. מה דעתך על חברי פורום בליץ'? 20. מה דעתך עליי? <: ביי-ביי 3>

../images/Emo15.gif עונה

1. מה שלומך? יותר טוב מאתמול אבל עדיין חולה 2. את מרגישה טוב? *מ צביעה למעלה* 3. את תסלחי לי אם אני לא אכתוב הרבה שאלות? >: את נסגדת אז ברור שכע ^^ 4. זה יהיה בסדר אם אני אכתוב עוד מתישהו מאוחר יותר? *שוב מצביעה למעלה* 5. אני חולה בשפעת כבר שבוע. נחמי אותי >: אנחנו חולות יחד! יש לנו חידקי פאנגרלז טלפטיים 6. מה דעתך על קולורבי? "להגיד קולורבי זה כמו לצעוק"- לכן- סגדו לקולורבי שהוא פאנגרל צועקת ^.^ 7. מה דעתך על היטסוהינה? *לוקחת אוויר* *מנסה לצעוק**גרון מת בגלל חיידקימ* קולורבי! (ראה שאלה קודמת^.^) 8. מה דעתך על פרק 50 של בליץ'? יפע. אבתי יותר את 62 *__* 9. מה דעתך על איצ'ימארו גין? בישי סגין! 10. מה דעתך על אייזן? הוא רשע, ויש לו עדשות מגע! 11. מה דעתך על אורהארה? יש לו כובע יפה! 12. מה דעתך על רנג'י? הוא תפוז מתוסבך והזונה של סול סוסאיטי! 13. מה דעתך על ביאקויה? בישי טראגי! כמו שצריך! 14. מה דעתך על ביאקורן? נה, לא ממש. ביאקויה טרג'י מדי, הוא צריך להתענות באנגסטיות ובמזוכיסטיות! 15. מה דעתך על ויוי/רנג'י? נאאאחמט! ^^ 16. מה דעתך על מה שרנג'י לבש מפרק 64? זה מוכיח את תיאוריית הזונה/ התומך באהבה-היפית! 17. מה דעתך על ארנבים ראפרים שלובשים בגדים קשוחים ואפלים ורוקדים סמבה בצורה מטרידה ? זה צריך להיות מאוד פרוותי! 18. מה דעתך על
? תפוזונות^.^ 19. מה דעתך על חברי פורום בליץ'? חבורת פאנגרלז ופאנבויז נסגדים, קפלים אשוחים ומטרידים ברמה מדהימה 20. מה דעתך עליי? את ויוע מאגניבע עם כישרון!

Vivi Sparrow

New member
שיו אחותי המאגניבה תני כיף P:

הכי נחמד זה שנשארים בבית P: לא הלכתי לבצפר כבר שבוע ויש עוד שבוע ללא לימודים לפניי כי אני לוקחת אנטיביוטיקה מאתמול בוחעחעח ^.^ ואני לא יכולה ממש לשיר כרגע אז אני רק מנגנת לי בעצב על הגיטרה או על הפסנתר ;; וואו אני אספר לבנדוד שלי שאמרו שקולורבי הוא למעשה פאנגירל צועקת, נראה מה הוא יגיד על זה XD [אני והוא יסדנו את דת הקולורבי ^_^]. אז ~! [עוד שאלות P:] 21. כמה ימים כבר לא הלכת לבית הספר? D: 22. רוצה החלמה? 23. רוצה החלמה מהירה? 24. אז החלמה מהירה P: [אע זה לא שאלה ._. אז בואי פשוט נוסיף לזה סימן שאלה, shall we?] *תיקון* אז החלמה מהירה? 25. גם לך כואב הגרון? 26. גם את מצוננת באופן שלא יאמן? 27. גם את לא מסוגלת לאכול כמו שצריך בגלל המחלה המטומטמת הזו? 28. את רוצה את רנג'י? 29. מצטערת, הוא שלי. מה תאמרי על זה? 30. כן, אז יש לי בחור היפי שלובש בגדים משנות השבעים. יש לך בעיה עם זה? 31. זה ברור לשתינו שאת פשוט מקנאה בזה שרנג'י שלי ולא שלך, אין צורך לשקר. ^^ 32. אבל אל תדאגי, הוא יהיה במסיבת היומולדת שלי בסוף החודש ואז תוכלי לראות אותו. ממרחק של שלושים מטרים. How's that for you? 33. זה בעיקר בגלל שנלך לפינה חשוכה ונעשה יורי ^_^ 34. ובאותו הזמן רנג'י ילהיב את האורחים שיבואו לחגוג לי יום הולדת בעזרת מופעי קסם הכוללים... ? אממ כן אני באמת עושה מסיבת יומולדת קטנה בשבילי בעזריאלי ב31.3 ^^

../images/Emo15.gif עונה לויוע

. כמה ימים כבר לא הלכת לבית הספר? D: חישוב פשוט- לומדיפם שישה ימים ואני הלכתי בתחילת היום הראשון^.^ 22. רוצה החלמה? כע 23. רוצה החלמה מהירה? לא, איטית 24. אז החלמה מהירה P: [אע זה לא שאלה ._. אז בואי פשוט נוסיף לזה סימן שאלה, shall we?] *תיקון* אז החלמה מהירה? איטית! החלמה שלמה, איטית ונעימה 25. גם לך כואב הגרון? כעע;; 26. גם את מצוננת באופן שלא יאמן? *אפצ'י!* אכד *קולות צינון* 27. גם את לא מסוגלת לאכול כמו שצריך בגלל המחלה המטומטמת הזו? אכד 28. את רוצה את רנג'י? לא, יש לי ביאקויה בחדר 29. מצטערת, הוא שלי. מה תאמרי על זה? בכייף שיהיה לך 30. כן, אז יש לי בחור היפי שלובש בגדים משנות השבעים. יש לך בעיה עם זה? לא, אין לי, היפים זה נאאאחמט!@ 31. זה ברור לשתינו שאת פשוט מקנאה בזה שרנג'י שלי ולא שלך, אין צורך לשקר. מי משקרת? יש לי ביאקויה וזה מספיק ^^ 32. אבל אל תדאגי, הוא יהיה במסיבת היומולדת שלי בסוף החודש ואז תוכלי לראות אותו. ממרחק של שלושים מטרים. How's that for you? 33. זה בעיקר בגלל שנלך לפינה חשוכה ונעשה יורי ^_^ נשמע נפלא 34. ובאותו הזמן רנג'י ילהיב את האורחים שיבואו לחגוג לי יום הולדת בעזרת מופעי קסם הכוללים... ? שליפת בישים מכובעים סגולים וסדנת איפור לקוקסינלים מתחילים! והוא גם יהפוך את כל הזכרים הלא-משוייכם בקהל לגייז^.^

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif ניצנעעע ם:

מרגישה יותר טוב? תעשי לי דבורהחתול? את תשימי עגילי-פקאצות בשיער בשביל התחפושת לאנימה-קון? XD נכון שנמוסוי זה קאנון~? מים או קולה? קולה או פפסי? פפסי או ספרייט? ספרייט או נוזל לניקוי כלים? חציל או גמבה? יוםטוב ^__^

../images/Emo15.gif עונה!^.^

מרגישה יותר טוב? אכנ! תעשי לי דבורהחתול? *עושה* את תשימי עגילי-פקאצות בשיער בשביל התחפושת לאנימה-קון? XD לא עגילי פאקצות, צימידים של תיימניות זקנות! וגם יש לי סוזומבאצ'י! נכון שנמוסוי זה קאנון~? ה~אי! מים או קולה? מייייים! קולה או פפסי? לא פפסי, בישי סקסי! פפסי או ספרייט? בישי סקסי או סטרייט?- זה ברור שבישי סקסי!@ ספרייט או נוזל לניקוי כלים? סטרייט או סבון? אז סבון!^.^ חציל או גמבה? גמבה! חציל זה יאכסה.

keep smiling

New member
ניצנעעע <: ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

ווטסאפ? <: איך עבר עלייך היום? משהו מיוחד? מה את שומעת עכשיו? את אוהבת אותי? אין לי מה לשאול אותך יותר כי אני נורא לא מקורית? יופי. ^___^

../images/Emo15.gif עונה!

ווטסאפ? <: האוזניים שלי מצלצלות. לא. זה רק האוטוגלידה^.^ איך עבר עלייך היום? הוא עבר עליי כמו דג שרוכב על אופניים (חלקלק ומוזר) משהו מיוחד? דג על אופניים זה מוזר? מה את שומעת עכשיו? אני שומעת אוונסנס את אוהבת אותי? בטח! אין לי מה לשאול אותך יותר כי אני נורא לא מקורית? את אמרת.

karyn

New member
אהההה../images/Emo204.gif

מה הייתה האנימה הראשונה שלך בטלוויזיה? איזה אנימה ראשונה הורדת? איזה אנימה פתח את שעריך לעולם המורחב של האנימות?

../images/Emo15.gif אל תצחקו עליי טוב?

האנימה הראשונה שלך בטלוויזיה? אמממ... *בורחת לפניה* פוקימון, בכיתה ג'.....*מתביישת* איזה אנימה ראשונה הורדת? *אטו... מתביישת שוב* טוקיו מיו מיו *רצה להתבייש עוד בפינה* איזה אנימה פתח את שעריך לעולם המורחב של האנימות? *מרימה מהפינה שלעט דשלעיו כתוב "אינויאשה"*

Fay Wood

New member
ניצ~ן ^___^ ../images/Emo168.gif

אני אוהבתותך, את יודעת?~ ;; ואין לי משו יותרטוב לשאול ^-^; שיהיה לך יומטוב~ D=

../images/Emo15.gif הו אפרתע

אני אוהבתותך, את יודעת?~ בטח שאני יודעת כוסע שכמותך. בואי תעשי לי גיטרה!

למעלה