../images/Emo15.gif עונה לויוע
. כמה ימים כבר לא הלכת לבית הספר? D: חישוב פשוט- לומדיפם שישה ימים ואני הלכתי בתחילת היום הראשון^.^ 22. רוצה החלמה? כע 23. רוצה החלמה מהירה? לא, איטית 24. אז החלמה מהירה P: [אע זה לא שאלה ._. אז בואי פשוט נוסיף לזה סימן שאלה, shall we?] *תיקון* אז החלמה מהירה? איטית! החלמה שלמה, איטית ונעימה 25. גם לך כואב הגרון? כעע;; 26. גם את מצוננת באופן שלא יאמן? *אפצ'י!* אכד *קולות צינון* 27. גם את לא מסוגלת לאכול כמו שצריך בגלל המחלה המטומטמת הזו? אכד 28. את רוצה את רנג'י? לא, יש לי ביאקויה בחדר 29. מצטערת, הוא שלי. מה תאמרי על זה? בכייף שיהיה לך 30. כן, אז יש לי בחור היפי שלובש בגדים משנות השבעים. יש לך בעיה עם זה? לא, אין לי, היפים זה נאאאחמט!@ 31. זה ברור לשתינו שאת פשוט מקנאה בזה שרנג'י שלי ולא שלך, אין צורך לשקר. מי משקרת? יש לי ביאקויה וזה מספיק ^^ 32. אבל אל תדאגי, הוא יהיה במסיבת היומולדת שלי בסוף החודש ואז תוכלי לראות אותו. ממרחק של שלושים מטרים. How's that for you? 33. זה בעיקר בגלל שנלך לפינה חשוכה ונעשה יורי ^_^ נשמע נפלא 34. ובאותו הזמן רנג'י ילהיב את האורחים שיבואו לחגוג לי יום הולדת בעזרת מופעי קסם הכוללים... ? שליפת בישים מכובעים סגולים וסדנת איפור לקוקסינלים מתחילים! והוא גם יהפוך את כל הזכרים הלא-משוייכם בקהל לגייז^.^