פינת המחמאה

../images/Emo140.gifלריקי מזרחי ממעגל יקנעם והסביבה על

ידי הזהב. ריקי הנה מאסטר רייקי והילרית שאין להפריד בין השניים. אני מאד סקפטית בנושא "הרוחני". מכבדת את כל שעוסקת בנושא אבל אני, לא מתחברת.... עד ש- פגשתי את ריקי ביום רביעי השבוע, וריקי העבירה אותי חוויה מדהימה. כמה אנרגיה יש באישה הרגועה, נוסכת השלווה הזו. שכבתי על הספה ופעם ראשונה בחיי הרגשתי חום ממש נפלט מידיה במרחק של כ-20 ס"מ מהמצח שלי, מ ד ה י ם. ריקי גם הסבירה כ"כ ברור על ריקי, על תהליכים, על צ'קרות.על אנרגיות ומינוט אנרגיה. היה מאלף. תודה ענקית על החוויה המלמדת הזו.

../images/Emo140.gifלדור גבע ממעגל פר"ח על

חוויה מאלפת. אני, עם רקע במדעים, חייבת שהכל יהיה עם גרפים והסברים ממולמדים והנה ככה נשאבתי לחוויה מלמדת מכל הבחינות עם דור המקסימה. דור משרה אווירת נועם וחמימות, בוררת את מילותיה בקפידה ודבריה בעלי משמעות ומרשימים. נפגשנו ל- 1X1 אבל דור הציעה שהדרך היעילה ביותר להסביר לי מהו "תיקשור" בכך אם אסכים להתנסות. הגעתי פתוחה לעניין לגמרי (הרבה בזכות ריקי הרייקי מיום קודם) והוקסמתי מהשפע שנחשף בפני. לקחתי טיפים כצידה לדרך ובוודאי דרכינו עוד יצטלבו... תודה ענקית על החוויה

5Style

New member
כל מילה בוננזה../images/Emo140.gif

מצטרפת למילים החמות של מיכל על ריקי. הגעתי לפגישה עימה מאוד סקפטית לגבי מה זה הילינג, מה זה רייקי יצאתי ממנה בתחושה וודאית שזה לא בולשיט. ביקשתי ממנה להוכיח לי שאכן קורה אצלי משהו, איך אני אדע?איך אמליץ?והיו עוד הרבה איך... עד שעצמתי את עיני ריקי הניחה את ידה מול המצח שלי (העין השלישית) ועשתה תנועה סיבובית (כמו ניגוב חלון-בערך) במרחק כמובן ללא מגע. תוך מספר שניות לא האמנתי, חשתי במצח תחושה וראיתי (מה שלא קורה לי בדרך כלל) כדור שהסתובב כמו על ציר שניצב בצורה אנכית לגוף ומסתובב, כל פעם שהסתיים סיבוב היה קליק בתמונה שראיתי, אני הייתי בשוק ועדיין לא עיכלתי את החוויה ולכן עד כה לא שיתפתי, אבל מיכל נתנה לי דחיפה קלה לשתף אתכן. מ-ד-ה-י-ם!
אני עדיין לא סיימתי נהפוכו זוהי תחילתה של ידידות מופלאה, בנוסף לחוויה של הטיפול אי אפשר להתעלם מהטוהר והרצון הטוב של ריקי כבן אדם עם נתינה חסרת גבולות ורוך היא כולה אור גדול
,כיף לי שהכרתי אותה ושנפל בחלקי להיות חלק מההווי שלה כיום. מומלץ כבר אמרתי....

../images/Emo106.gifלמירב אבני-מנהלת מעגל יוקנעם והסביבה|כת

על המרץ, היוזמות, ההשקעה ותחושת השליחות!
את עושה את כל ההבדל!
תמשיכי ככה!

../images/Emo24.gifמצטרפת למחמאות למירב אבני

מירב ..... החיוך המדהים שלך שמאיר את הכל האנרגיות שלך שממש מדבקות לעשייה מתמדת הפרגון, התמיכה והאוזן הקשבת והכי חשוב, האופטימיות והאמונה הפנימית בעצמך שמתוות לי את הדרך ומשמשות עבורי מודל. כיף לקבל את המיילים שלך!
יום רך, ריקי מזרחי הילרית ומאסטר רייקי 0524722642 מטפלת בהילינג בשילוב קריסטלים וקלפים, מנחת קורס רייקי לקבוצות ויחידים. http://www.2all.co.il/web/Sites/handsoflight/

לשתיכן, מירב ואבישג

שיודעות לדבר ולעשות, לעורר וללוות מאחלת לשתיכן הגשמה מהירה ומדוייקת של החזונות הגדולים שלכן, אבישג עם הצלת הכדור ומירב עם החזרת נשים בגיל הפנסיה לשוק העבודה, אוהבת, לירון

אין אין אין כמו מירב שלנו!!! ../images/Emo47.gif

אין לי מה להוסיף , אבישג אמרה הכל :( יש לנו מנהלת מעגל הכי הכי :) אין עליה! גוש אנרגיה שמניעה את כולנו!

אמאדור

New member
מחמאה גדולה למיכל קנדל

(תודה מיכל על כל המחמאות...הסמקתי) פגשתי אישה-טורבו עם ניצוץ חלוצי בעיניים, שעושה את עבודתה במסירות מוחלטת. המסע הפרטי של מיכל (למשל תואר שני בציוויליזציות ימיות...*&%$?) לא פחות מרתק מהמסעות שהיא מעבירה - שווה שווה לשמוע. התפריט הטיולי מגוון ומרתק: טיולים אורגניים, טיולי נשים בשילוב היכרות עם אנשים מעניינים במקומות שונים. אני הוקסמתי לגמרי. כבר חודשים שאני מתלבטת איך לחגוג את יומולדת ה-40 שכבר קרוב קרוב ומיכל וטיוליה הם מהמעטים שעברו את סף הבררנות האכזרית שלי. ואם עוד לא הובנתי - ממליצה מאד מכל הלב.

אמאדור

New member
ועוד מחמאה מהלב לעינת אהרון

דולת פוסט פארטום שרק בגללה שקלתי להכנס לעוד הריון כדי שהיא תוכל לבוא ולעזור לי. עינת היא משהו כמו אמאלהשכיר או החברה הכי טובה להשכיר או השכנה הכי טובה להשכיר - שאין - אחרי לידה. היא תנענע, תעודד ותחבק כל אמא ותינוק אחרי לידה. היא עושה את זה בטוטליות ומכל הלב ואני חושבת שזו המתנה הכי שווה לכל יולדת באשר היא..(אני זוכרת את עצמי מתבוננת על הר המתנות שקיבלתי ללידה באדישות מוחלטת של מישהי הנתונה בטרנינג כבר שלושה ימים, ומנסה לשבוע מקרקר ורבע וכוס קפה עם תינוק צורח על הידיים). את עינת כמובן שהייתי מחבקת ושולחת את כל המתנות בחזרה לשילב
בקיצור עינת את באמת

עינת75

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif תודה תודה תודה

דור יקרה, מטיילת לי בפורום והופ קולטת את המילים שלך והן כל-כך מרגשות, מחזקות ומעצימות את מה שאני עושה-את האמת שלי. מודה לך ומבטיחה להיות שם ארוזה בעטיפת צלופן עם סיר מלא כל טוב כשהיום הגדול שלך יגיע. אוהבת עינת

pinkipooh

New member
../images/Emo28.gifקסם שימושי

הינו השבוע בטיול לצפון וקפצנו לקסם שימושי. היה אירוח למופת ומאוד נהנתי להסתובב במתחם. הוקסמתי מכמות הדברים המיוחדים שיש בחנות. ממליצה לשלב קפיצה לשם בעת טיול.

../images/Emo39.gif לאור כל המחמאות לריקי...

אני מצטרפת בפה מלא (תשאלו את חן על האנרגיות הלא שגרתיות שהיו לי השבוע) וטופחת לעצמי על השכם על זה שהבאתי אותה למעגל :) וגם תודה ענקית לרויטל על התספורות שלי ושל הבת שלי - אני אוהבת את הקלילות, את ההתחשבות, הזריזות, היעדר הריחות הכימיקליים שבד"כ מרחיקים אותי ממספרות, והתוצאות. ומצטרפת גם לתודות למירב על ניהול יעיל של המעגל, שנתן - נדמה לי לכולנו - זריקת מרץ לעשייה בחודש האחרון.

דמעות... ../images/Emo23.gif

של אושר והכרת תודה ענקית לכולכן על המילים החמות שלכן שנכנסו ישירות אל פעימות הלב.. אני פה מוקפת במעגל של אהבה מדהים ומפעים, שמזרים בי אנרגייה של אהבה שאותה אני שולחת ישירות אליכן בחזרה. כל החוויות שאותן חוויתן אצלי, איתי, היו גם בזכותכן יקירות הקרדיט הוא שלנו,ביחד. שוב, תודה. אוהבת אותכן בכל האמת שבי, ריקי מזרחי הילרית ומאסטר רייקי מטפלת בהילינג בשילוב קריסטלים וקלפים, מנחת קורס רייקי לקבוצות ויחידים http://www.2all.co.il/web/Sites/handsoflight/

סדנת בישול של שני לט"ו בשבט - מומלץ!

הייתי בסדנת בישול בריא (לפני כשלושה חודשים) אצל שני יחד עם מאיה הבת שלי נהננו מאוד גם מזמן איכות יחד וגם ממאפים מדהימים בריאים ומזינים שנאכלו או יותר נכון נטרפו על ידי כל המשפחה בערב שבת... שני היא אשיות מדהימה ויחודית שמעבירה סדנאות בריאות ברמה גבוהה מלוות בהומור, יצירה ומידע רב. אני לסדנת ט"ו בשהט כבר נרשמתי !! ריקי מזרחי הילרית ומאסטר רייקי 0524722642

למעלה