פינת המלצת התוכנית השבועית

JeeChan

New member
../images/Emo41.gif פינת המלצת התוכנית השבועית

באיחור של יום @_@ הפינה :] שם התוכנית: Yakitate!! Japan מספר פרקים: עד כה יצאו 51 פרקים. סוג התוכנית: קומדיה, שונן. השנה שבה יצאה התוכנית: 2004. עלילה: אזומה קזומה אינו כל כך חכם, אבל הוא בעל לב טוב ויכולת מדהימה ב - אפיה. מאז ילדותו הוא במסע ליצור את הלחם המושלם שייצג את יפן בעולם. עכשיו הוא מנסה להיכנס למאפיה המפורסמת פנטסייה, בתקווה להשיג את מטרתו. אך העלילה מסתבכת.. דעה אישית: במבט ראשון, כל אחד שיקרא את העלילה, יחשוב בראשו זאת סדרה על לחם, מה כבר יכול להיות מעניין בלחם, גם אני חשבתי ככה, עד הצפיה בפרק הראשון. הסדרה מהפרק הראשון תלכוד אתכם, בעלילה מדהימה, שברגעים מסויימים מאוד מסקרנת וברגעים אחרים קורעת מצחוק. אני התמכרתי לסדרה הזאת, כמו רבים אחרים, ואני ממליץ על זה בחום. זאת אחת הסדרה המצחיקות ביותר שראיתי כבר זמן מה. חדש: החידה השבועית. חדש בפינה, אני מצרף חידה, שהראשון שיגיב כאן יזכה בפרס (פרטים אני אתן במסנג'ר). החידה להפעם היא כזאת: מהו שמו של הדמות בעל השיער הבלונדיני שבתמונה ? בהצלחה לכולם D:

RaVeN IYI

New member
קוף 3: כי בלונדינים זה איכסה >>

אבלאבל D: אור צ'אן סוגוי, איך יש לך כח לכתוב את כל זה פעם בשבוע?? אני הייתי הולכת לישון במקום >> אבל, אתה יותר מותק מרייבן 3: קבל ח"ח וחיבוק P: מיאו~

Sakura K

New member
אם לא הייתי יודעת שמדובר

בסדרה על לחם הייתי בטוחה שכתבת שהוא רוצה להתקבל למאפיה. כאילו..יאקוזה םם; ..

Envious

New member
XD אני חייבת לראות את זה ~!

אפילו שסדרות על אוכל מרעיבות אותי. ואז אני מגלה שאין מה לאכול T_T

Sakura K

New member
וזו עוד סדרה על לחם >:

כש'ני הולכת למטבח לחפש לחם, אני מוצאת בד"כ פיתה משנת תרפ"ו. >>; זה, זה, עצוב ;; ... *נופלת* לפחות זה עדיף על מה שגראוויטיישן יכול לעשות לזוג אנשות בשתיים בלילה.

Sakura K

New member
אני יכולה לפרט קצת. P:

היו שם כ"כ הרבה הברקות ששכחתי את רובן. למשל, שהירו הוא בעצם אישה במחזור [הוא אפילו פורש מבאד לאק בגלל שהוא רגיש מדי, וגם הוא לובש חולצה רודה ומעשן המון בשלב הזה P:] ושהירו על עטיפת הדיסק נראה כמו למה. ושיוקי בפרק 13 או 12 הולך כמו תרנגולת, כשהוא בדירה הנטושה בניו יורק.

Envious

New member
יוקי סתם זבל XD

ריואיצ'י מגניב ~! כי הוא אומר פיקה פיקה !~ וזה אמור להיות השם שלי P:

Vivi Sparrow

New member
הירו... למה... XDD

וואה, ההודעה שלך מזכירה לי את מה שהיה לנו היום בבצפר... את משוגעת, איך "רבת" עם גיא ונפלת מהשולחן XDDD

Sakura K

New member
ניסיתי להוכיח שנארוטו נישק את סאסקה

>: הוא דרש את זה! כאילו, הוא הצמיד את האף שלו לאף של סאסקה וישב לו על השולחן. O: ... ;; והוא לא האמין ;; אז ניסיתי להראות לו. וכמעט נפלתי, ואז ירדתי מהשולחן, ונפלתי םם; ...

Vivi Sparrow

New member
את הרי יודעת...

שסאסקה אוהב את נארוטו עד עמקי נשמתו ורוצה לעשות אותו. כל כך חמוד. D: גיא הזה... תראי לו הוכחות בIriver אקראי~~ סאסקה ונארוטו לנצחחח!~!~ >>;

keep smiling

New member
לונג טיימ אגו. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

AKA long time ago
מה שאומר...מזמן! D<

יאיי XD

New member
יאקיטאטה זה יפה *____*

אני מסכימה עם כל מה שכתבת.. וחוץ מהצחוקים היו שם קטעים שכמעט בכיתי בהם.. ואזומה כל כך חמוד ^-^ הו והבלנודי זה קוואצ'י ^^'

Sakura K

New member
קוואצ'י. םם;

איך הוגים תשם הזה? זה, זה, כמו קווצ'? םם; ... *שחר והביטוים המטרידים שהמשפחה שלה מדברת בהם*

למעלה