האמת שהתכוונתי שהשאלון יהיה אישי
כלפיי ולא אליי כד"ר פיל, אבל נזרום איתך
בעלי ואני לא מסתדרים....אנו נשואים שנה וחצי. בהתחלה, הכל היה תקין ונהדר. האהבה פרחה, התשוקה היתה חזקה ובערה בנו...חיי הסקס שלנו היו מלאים ופורים, עכשיו בתקופה הלא כל כך אחרונה אנו מוצאים ת'צמנו בשיגרה שהתרגלנו אליה כבר, מוצאים תצמנו רבים על כל דבר קטן, בעלי לא מקשיב ואני מרגישה שלא כפת לו כלל...אנו נקלעים לריבים של צעקות והטחת עלבונות...ואני חוששת שנישואינו לא יחזיקו מעמד, מה נוכל לעשות ד"ר פיל בכדי לשפר את נישואינו, לשבור את השיגרה?
כפי שאמרתם בעצמכם, חשוב לשבור את השיגרה הזאת של מריבות, ולהיזכר בכל אותם הדברים שגרמו לכם להתאהב אחד בשני. אני ממליץ לצאת לדייט שבועי רק של שניכם ובו אתם לא רבים אלא רק עושים משהו כמו פעם, שגרם לכם הנאה- זה יזכיר לכם מה אהבתם לעשות בעבר ומה אהבתם אחד בשני כחלק מהבילוי המשותף.
ד"ר פיל, תמיד עניין אותי מה אתה אוהב לעשות בשעות הפנאי שלך, כאשר אתה בבית עם משפחתך? אני אוהב מאוד לבלות עם משפחתי, לרכב על סוסים, לעזור לאנשים דרך אתר ההתרמות שלי ולקרוא מאמרים מעניינים בתחומים שונים.
ד"ר פיל, יש לך שני בנים ג'יי וג'ורדון. רציתי לשאול אותך מה הם עושים בחיים שלהם, במה הם מתעניינים והאם הם ילכו בעקבותייך? שני בניי בהחלט הולכים בדרכי, במיוחד ג'יי שמשתתף באופן יחסית קבוע בתוכנית שלי ואף הוציא ספר, הוא אף לומד פסיכולוגיה באוניברסיטה. וג'ורדן גם מתעניין מאוד בתחום עצמו.