פינת המרואיין השבועי

../images/Emo41.gifפינת המרואיין השבועי../images/Emo17.gif../images/Emo41.gif

בפינה זו כל שבוע נראיין חבר פורום אחר, נשאל אותו/ה שאלות לגבי התוכנית ודעתו עליה, ובכלל- קצת כדי להכיר. אז אני מוכנה להיות ה"קורבן" הראשון- מוזמנים לשאול אותי שאלות
ומי שמעוניין לקחת חלק בפינה ולהיות מרואיין שישלח לי מסר.

Music4Life

New member
שירי {ד"ר פיל} ../images/Emo8.gif

או'קיי, את הקורבן השבועי, את נכנסת לנעליי ד"ר פיל ואת פה בשביל לייעץ לנו ולענות על שאלות כמו שהוא היה עונה.... אז.... Dear Dr. Phil,
בעלי ואני לא מסתדרים....אנו נשואים שנה וחצי. בהתחלה, הכל היה תקין ונהדר. האהבה פרחה, התשוקה היתה חזקה ובערה בנו...חיי הסקס שלנו היו מלאים ופורים, עכשיו בתקופה הלא כל כך אחרונה אנו מוצאים ת'צמנו בשיגרה שהתרגלנו אליה כבר, מוצאים תצמנו רבים על כל דבר קטן, בעלי לא מקשיב ואני מרגישה שלא כפת לו כלל...אנו נקלעים לריבים של צעקות והטחת עלבונות...ואני חוששת שנישואינו לא יחזיקו מעמד, מה נוכל לעשות ד"ר פיל בכדי לשפר את נישואינו, לשבור את השיגרה?
ד"ר פיל, תמיד עניין אותי מה אתה אוהב לעשות בשעות הפנאי שלך, כאשר אתה בבית עם משפחתך?
ד"ר פיל, יש לך שני בנים ג'יי וג'ורדון. רציתי לשאול אותך מה הם עושים בחיים שלהם, במה הם מתעניינים והאם הם ילכו בעקבותייך?
שירי חחחחחח

האמת שהתכוונתי שהשאלון יהיה אישי

כלפיי ולא אליי כד"ר פיל, אבל נזרום איתך
בעלי ואני לא מסתדרים....אנו נשואים שנה וחצי. בהתחלה, הכל היה תקין ונהדר. האהבה פרחה, התשוקה היתה חזקה ובערה בנו...חיי הסקס שלנו היו מלאים ופורים, עכשיו בתקופה הלא כל כך אחרונה אנו מוצאים ת'צמנו בשיגרה שהתרגלנו אליה כבר, מוצאים תצמנו רבים על כל דבר קטן, בעלי לא מקשיב ואני מרגישה שלא כפת לו כלל...אנו נקלעים לריבים של צעקות והטחת עלבונות...ואני חוששת שנישואינו לא יחזיקו מעמד, מה נוכל לעשות ד"ר פיל בכדי לשפר את נישואינו, לשבור את השיגרה?
כפי שאמרתם בעצמכם, חשוב לשבור את השיגרה הזאת של מריבות, ולהיזכר בכל אותם הדברים שגרמו לכם להתאהב אחד בשני. אני ממליץ לצאת לדייט שבועי רק של שניכם ובו אתם לא רבים אלא רק עושים משהו כמו פעם, שגרם לכם הנאה- זה יזכיר לכם מה אהבתם לעשות בעבר ומה אהבתם אחד בשני כחלק מהבילוי המשותף.
ד"ר פיל, תמיד עניין אותי מה אתה אוהב לעשות בשעות הפנאי שלך, כאשר אתה בבית עם משפחתך? אני אוהב מאוד לבלות עם משפחתי, לרכב על סוסים, לעזור לאנשים דרך אתר ההתרמות שלי ולקרוא מאמרים מעניינים בתחומים שונים.
ד"ר פיל, יש לך שני בנים ג'יי וג'ורדון. רציתי לשאול אותך מה הם עושים בחיים שלהם, במה הם מתעניינים והאם הם ילכו בעקבותייך? שני בניי בהחלט הולכים בדרכי, במיוחד ג'יי שמשתתף באופן יחסית קבוע בתוכנית שלי ואף הוציא ספר, הוא אף לומד פסיכולוגיה באוניברסיטה. וג'ורדן גם מתעניין מאוד בתחום עצמו.

Music4Life

New member
../images/Emo51.gif על תשובותייך.....

מממ לזרום זה טוב, אני בעד
ממממ אבל מה הכוונה אישי אלייך
כשאני הייתי ד"ר פיל לשבוע שלם, שאלו אותי שאלות כמו אלא אז למה הפעם זה שונה
ואיזה שאלות היית רוצה שנשאל אותך....תני דוגמא שאני אבין רק...

מדובר בפינה/משחק שונה...

הכוונה היא להכיר אחד את השני דרך המשחק... אפשר לשאול על תחביבים וכו'...

brum

New member
שאלות לשירי (ולא של ד"ר פיל)

למה הקמת פורום של תוכנית שבקושי יוצא לך לראות ? מה את כל כך אוהבת בסדרה ? מה את לומדת עכשיו ? האם את גרה ומכלכלת את עצמך לבד ? האם עדיין יש לך חבר וכמה זמן אתם ביחד ? האם יישמת משהו מהתוכנית של ד"ר פיל ? מה יש בפורומים האחרים שאת מפרסמת ? (מה המשיכה שלך אליהם ?) מספיק שאלות ? (אם לא אני יכולה להמציא עוד
)

תשובות ../images/Emo9.gif

למה הקמת פורום של תוכנית שבקושי יוצא לך לראות ? לצערי לא תיארתי לעצמי שהסמסטר הראשון יהיה כל כך עמוס כמו שהוא היה, וגם השעה של התוכנית קצת תקועה באמצע היום מבחינתי אז מעטים הפעמים שיצא לי לראות את התוכנית לצערי... מה את כל כך אוהבת בסדרה ? אני אוהבת את התמיכה, את הרעיונות טיפול שהוא מביא, את האנשים- שזה אמיתי ולא סתם... מה את לומדת עכשיו ? הוראה יצירתית לגיל הרך- שנה ב' האם את גרה ומכלכלת את עצמך לבד ? לצערי עדיין לא, אבל בהחלט יש מעבר בתכנון עם בן זוגי. משתדלת מאוד להיות עצמאית ואני די מכלכלת את עצמי לבד אבל עם קצת עזרה מההורים. האם עדיין יש לך חבר וכמה זמן אתם ביחד ? יש לי חבר מקסים, מזה תשעה חודשים
. האם יישמת משהו מהתוכנית של ד"ר פיל ? הרבה דברים האמת... מה יש בפורומים האחרים שאת מפרסמת ? (מה המשיכה שלך אליהם ?)- אלה פורומים שאני מנהלת: יחסי אחים ואחיות הוא הבייבי שלי, הפורום הראשון שהקמתי, והקמתי אותו כי הוא פורום שמדבר על נושא שמאוד מעניים אותי ו"מאחורי התמודדויות בחיים" הוא פורום שהצטרפתי לניהול ולפני זמן מה המנהלת השניה עזבה וזה פשוט פורום שעוזר לאחרים, שתומך... כמו שאוהבת לעשות. מספיק שאלות ? (אם לא אני יכולה להמציא עוד ) את מוזמנת לשאול עוד- אני אוהבת שאלות

למעלה