פינת הסופ"ש... ננסה לפתוח, מה יכול להיות?

theEscapist

New member
../images/Emo41.gifפינת הסופ"ש... ננסה לפתוח, מה יכול להיות?

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע:
דבר רע במיוחד שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
אמן השבוע:
שיר השבוע:
המלצת השבוע:
ציטוט השבוע:
אתר השבוע:
תמונת השבוע:
אחר (או: מסר חשוב לאומה
): שבוע נפלא לכולנו!

adi dion

New member
עונה!

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: כלום דבר רע במיוחד שקרה השבוע: הייתי קצת חולה לפני כמה ימים ואני עדיין לא ממש 100%
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לא מצפה לכלום. יהיה עוד שבוע מעצבן >< סרט השבוע: - ספר השבוע: דמדומים אמן השבוע: שירי מימון שיר השבוע: eyes on me- סלין דיון המלצת השבוע: תישנו הרבה ציטוט השבוע: - אתר השבוע: youtube תמונת השבוע: - אחר (או: מסר חשוב לאומה): בדקתי בבלוקבאסטר על סוויני טוד ואמרו שיש להם במחסנים אבל עדיין זה לא יצא לחנויות, אמור לצאת בקרוב... ובסניף מסויים של טאוור רקורדס שבדקתי, אמרו שעוד לא הגיע..
אני אעדכן כשאני אמצא את זה. ותעדכנו גם אתם אם יוצא לכם להיתקל בזה!

tali44

New member
כן, כן!! ראיתי את ה-DVD למכירה

בטוואר רקורדס בעזריאלי ביום שישי! את המהדורה המיוחדת והיא עולה 100 ש"ח. ודווקא עשו את המהדורה הזו בצורה נורמאלית וזה לא כזה זוועה כמו גירסאת ההשכרה, שעשו אותה בצבע אדום בצורה מגוחכת.

theEscapist

New member
ואני אענה בעצמי../images/Emo3.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: מפגש פורום נייטוויש!
דבר רע במיוחד שקרה השבוע: אני חולה
כואבות לי האוזניים, כואב לי הגרון, קר לי ואני מרגישה נורא מסכנה
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: להבריא?D: ו... אולי לעבוד קצת... ולא יודעת סרט השבוע: התחלתי היום לראות (שוב...) את חתונת רפאים, כי אחי ואחותי ראו (הא, אני מדבקת
) ספר השבוע: התחלתי את soul music של פראצ'ט. גאונות במיטבה. אמן השבוע: לאקונה קויל. חרשתי עליהם כל כך הרבה השבוע. וסונטה ארקטיקה. שיר השבוע: purify-lacuna coil המלצת השבוע: אל תהיו חולים :( ציטוט השבוע: היה מצחיק אתמול עם פורום נייט, אבל באופן לא כל כך מפתיע אני לא זוכרת כלום אתר השבוע: הפורומים בקושי עולים לי
אז אין כלום נראה לי... שיחקתי עם אחותי סימס כל השבוע
(צריך להיות משפחתית לפעמיםP: ) תמונת השבוע: אחר (או: מסר חשוב לאומה): הו, אני כה אומללה. אני, השמיכה, וכוס התה ששתיתי לפני כמה דקות. |שוקעת ברחמים עצמיים| (סתם, בתכל'ס אני בסדר, אני סתם נהנית להתלונן)

wolfyy

New member
תרגישי טוב../tapuzforum/images/emo141.gif

Soul music יפהפה.תהני!

giladwin

New member
לפי התוכנית....

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: נגמר הסמסטר דבר רע במיוחד שקרה השבוע: התחילה תקופת המבחנים משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:לא מצפה - המבחן הראשון, מצפה - להיות אחרי המבחן סרט השבוע: התעצלתי ללמוד אתמול אז ראיתי את חתונת רפאים (שוב) במקום :) ספר השבוע: --- אמן השבוע: שריל קרואו שיר השבוע: --- המלצת השבוע: צאו לראות סרט בקולנוע, יש דברים טובים. ציטוט השבוע: "מפה זה רק יכול להדרדר" (המרצה לגבי מצב הכיתה) אתר השבוע: YOUTUBE תמונת השבוע: --- אחר (או: מסר חשוב לאומה): בחיים לא הכול מסתדר ACCORDING TO PLAN ;)

wolfyy

New member
נראה לי שנדבקתי ממכן!

התחיל לי שיעול נוראי, סחרחורות וכאבים בבית החזה... כנראה שאצטרך לראות חתונת רפאים

theEscapist

New member
הפתרון המובן מאליו../images/Emo6.gif

אוף, איזה צרה זה! תרגישי טוב *גם* את

wolfyy

New member
כן../images/Emo6.gif

רק חסר הגשם והקור בשביל להתכרבל.. במזג האוויר הנוכחי רק המחשבה על להתכרבל עושה אותי יותר חולה! תודה

למעלה