פינת הסופ"ש!

theEscapist

New member
../images/Emo41.gifפינת הסופ"ש!../images/Emo141.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע:
דבר רע במיוחד שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
אמן השבוע:
שיר השבוע:
המלצת השבוע:
ציטוט השבוע:
אתר השבוע:
תמונת השבוע:
אחר (או: מסר חשוב לאומה
): שבוע נפלא לכולנו!
(ותודה לג'ואנה שפתחה את הפינה שבוע שעבר
)

theEscapist

New member
כיף ממש../images/Emo9.gif היו כמה קטעים ממש מצחיקים עם כל

מיני אנשים שהתחילו סתם ככה לדבר איתנו עברית
בשוק באמסטרדם היה דוכן עם דגל ישראל ענק מתנופף מעליו, ומכרו פה כל מיני ספרים של סיפורים תנ"כיים בהולנדיתXD (המוכר לא היה ישראלי או יהודי, וגם לא הקונים. סתם לא ברורP:) והיה אחד (ממש חמוד) מוכר בחנות של lush ששמע אותנו והתחיל להגיד כל מיני מילים בעברית. מסתבר שהוא לומד שפות, ועברית מרתקת אותו כי היא נורא שונה מהולנדית. או משהו כזה. אבל החלק הכי הכי טוב- הסתובבנו לקראת ערב (סביבות 9, 9 וחצי) ברובע ה*מעניין* של אמסטרדם, שיש בו חלונות אדומים, בתי "קפה", וחנויות סקס כל שני מטר, ומדי פעם איזה "תיאטרון" שמציג פורנו בלייב (מקסים, אה?\=) הלכנו לנו ברחוב כשאנחנו מדברים בקול רם (כמו תמיד...) ופתאום אחד מהשומרי ראש\סלקטורים\סרסורים (לכו תדעו) בכניסה לאיזה תיאטרון אומר לנו ככה: "Shalom! Ziun al ha'bama!" ואנחנו היינו די בשוק
ואחרי שנגמר לו אוצר המילים בעברית, הוא עבר לאנגלית, ואמר שיש "family discount"
(כי ההורים שלי היו איתי, ועם שני האחים הקטנים שלי...) פשש, חפרתי. אבל זה היה משעשע

adi dion

New member
יאי! חזרת!!! ^_^

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: מממ שום דבר מיוחד.. דבר רע במיוחד שקרה השבוע: היה די משעמם רוב השבוע בצבא כי הייתי בדד... -_- משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: יש לי תורנות מטבח ואין לי כוח
סרט השבוע: על כנפי האושר. סרט עם הלנה. מומלץ!
ספר השבוע: דמדומים אמן השבוע: סלין דיון שיר השבוע: Taking Chances- סלין המלצת השבוע: לישון. והרבה. ציטוט השבוע: - אתר השבוע: הפורום הלועזי של סלין תמונת השבוע: - אחר (או: מסר חשוב לאומה): וולקאם באק ענברוש!!
התגעגיתי! :]

Oyster Girl

New member
שבוע טוב ../images/Emo54.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: 2 הופעות של חמי, ודנה
היפה שלי חזרה לארץ דבר רע במיוחד שקרה השבוע: לא קרה, ברוך השם
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: שום דבר מיוחד סרט השבוע: ארץ קשוחה, קניתי אתמול
ספר השבוע: הספר המדהים שהבחור המאמם קנה לי
אמן השבוע: חמי רודנר
שיר השבוע: שתיים בלילה המלצת השבוע: אהה...ואלס עם באשיר ציטוט השבוע: "אין מה לעשות, אנחנו חיים בעידן של ציניות. אפילו האולימפיאדה מתקיימת עכשיו בצין."
2 אתר השבוע: תפוז
? תמונת השבוע: אחר (או: מסר חשוב לאומה): כל מה שאתה צריך זו אהבה

למעלה