פינת הסופ"ש!

theEscapist

New member
../images/Emo41.gifפינת הסופ"ש!../images/Emo17.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע:
דבר רע במיוחד שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
אמן השבוע:
שיר השבוע:
המלצת השבוע:
ציטוט השבוע:
אתר השבוע:
תמונת השבוע:
אחר (או: מסר חשוב לאומה
): שיהיה שבוע נפלא לכולנו!

theEscapist

New member
ואני אענה. מת פה../images/Emo10.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: היה קצת חופש, היה כיף לחזור לפנימיה, ואני ממש גאה בעצמי על כמה דברים. נגיד על השיחה שלי ושל חברה שלי עם אחד מהמורים לגבי המורה לספרות, שהביאה לתוצאות מעולות דבר רע במיוחד שקרה השבוע: קצת תסכול ועייפות משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: הרבה מה לעשות, מבחן במתמטיקה (ככל הנראה), אבל לפחות גם התקדמות בעבודת גמר וכאלה סרט השבוע: - ספר השבוע: 100 שנים של בדידות, רוצח מלכותי (שיר, את רואה? התחלתי לקרוא!
) ו"עשן ומראות". ניל גיימן ענק. אמן השבוע: סירניה. (וניל גיימן) שיר השבוע: At SIxes and Sevens- Sirenia. פשוט אחד המדהימים. מוזיקה יפה, ומילים יפות (בהשראת אדגר אלן פו!
) המלצת השבוע: עשן ומראות. סיפורים קצרים, חלקם פחות טובים, אבל חלקם פשוט מעולים. חלקם מטריד-עד-חולני, אבל הם עדיין מעניינים, ופשוט יש בהם נקודות מעניינות, או נקודות מבט מעניינות. ציטוט השבוע: לעזאזל, היו כמה ממש מצחיקים ושכחתי
אתר השבוע: - תמונת השבוע: - אחר (או: מסר חשוב לאומה): גיליתי שהערך של השם שלי בגימטריה זה אותו ערך גימטרי של "הפקולטה למדעי הרוח"

S H I F T Y

New member
רוצח מלכותי?! ז"א שכבר קראת את הראשון,

את שוליית הרוצח! יאי
איך היה?

Snow fairy

New member
אני גם אענה:] [אני עושה גיחות פעם ב../images/Emo3.gif]

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: גרמניה וניצן
דבר רע במיוחד שקרה השבוע: שנפרדנו מהגרמנים
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: הנסיעה ליוון וקפריסין מחר:] סרט השבוע: הגיבן מנוטרדאם^^ והבושם! וגלובל מטאל!! ספר השבוע: "דברים שצריך" סטיבן קינג אמן השבוע: ayreon שיר השבוע: waking dreams- ayreon המלצת השבוע: ayreon!!! ציטוט השבוע: משיעור תיאטרון- תלמידים נכנסים באיחור המורה: מה קרה? תלמיד: איחרנו...
אתר השבוע: - תמונת השבוע: עם אנה והאנה
אחר (או: מסר חשוב לאומה): משלחות חילופי תלמידים זה מגניב ושוקולד זה משמין:X

S H I F T Y

New member
../images/Emo189.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: מרגישים סופסוף שהחורף מגיע + קניתי ספרים חדשים + יצאו עוד פרקים של טרו בלאד + מסתבר שענבר קראה כבר ספר שלם של הרואים למרחק ולא אמרה כלום לאף אחד! דבר רע במיוחד שקרה השבוע: לא היה מפגש
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: ספירת מלאי בחנות. נשארים ערים כל הלילה. יאי
סרט השבוע: Wall-E! הוא כזה חמוד ^^ ספר השבוע: לגמרי "התחדשות" של קרול ברג. אני נהנית מכל רגע, זה פשוט מקסים. אמן השבוע: Aya Hirano שיר השבוע:Unnamed World המלצת השבוע: מרק בצל עם גבנ"צ וקרוטונים
ציטוט השבוע:- אתר השבוע:- תמונת השבוע: וול-אי ^^ אני ממש מחבבת אותו. אחר (או: מסר חשוב לאומה):

blackwish

New member
חרשוב

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: אני אשכרה לומדת לטומטומטיקה והשלמת בגרות דבר רע במיוחד שקרה השבוע: דכאון ונאחס
סרט השבוע: צ'יזינג אימי ספר השבוע: סימתי את הראשון של "הרואים למרחק" אמן השבוע: אלוהים המלצת השבוע: "אז תשארו פשוטים, זה רק לטובתכם" תמונת השבוע: אני ודינו ברגע אינטימי, בקרוב תמונות חושפניות בבלוג טיווי.

למעלה