פינת הסופ"ש!

theEscapist

New member
../images/Emo41.gifפינת הסופ"ש!../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo180.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע:
דבר רע במיוחד שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
אמן השבוע:
שיר השבוע:
המלצת השבוע:
ציטוט השבוע:
אתר השבוע:
תמונת השבוע:
אחר (או: מסר חשוב לאומה
): ה
לזכר השבוע האחרון של החופש

tali44

New member
אני דווקא התחלתי את הביה"ס בחמישי!../images/Emo10.gif

כי הם רוצים את ה-3 ימים האלה לקחת ולעשות גשר בין יוהכ"פ לסוכות.
דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: אחרי ימים ולילות שאני רואה רק דברים של "הסיוט שלפני חג המולד" אתמול ראיתי סיכה של וויקטור וסיכה של אימילי "מחתונת הרפאים"! ובינתיים קניתי את וויקטור. וביום רביעי (יומי האחרון לחופש) אני ו- 2 חברות עשינו "מסיבת סיום הקיץ" והבאנו כל אחת לשניה איזה שי סימלי והיה כיף.
דבר רע במיוחד שקרה השבוע: התחלתי את הביה"ס ביום חמישי, וכבר יש לי ש"ב ליום ראשון.
וגם היו לי בעיות כשהייתי בבריכה [מטעמים נשיים
] והרגשתי שאני עומדת להתעלף והזעקתי את אבא שלי שבא לאסוף אותי מייד ומייד כשהגעתי הביתה ישנתי איזה 3 שעות! ואין לי כסף להופעה של פול מקרטני וממש הייתי רוצה ללכת וזו הזדמנות של פעם בחיים, אם לא עכשיו לעולם לא. (אז כנראה שלעולם לא...
)
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מצפה: מהביה"ס הזמינו כרטיסים ואנחנו הולכים לקאמרי להצגה "כנר על הגג". ואני מקווה שיזדמן לי להיות אחרה"צ אחד השבוע להיות בדיזינגוב סנטר, לסדר עניין או שניים.
לא מצפה: קלטו את המערכת של יום ראשון- מתמטיקה, מתמטיקה, אנגלית, אנגלית, ביולוגיה, ביולוגיה, ביולוגיה, ביולוגיה!
סרט השבוע: "סוויני טוד" [אחרי הרבה הרבה זמן שלא ראיתי
!!] ו"שחק אותה סמארט".
ספר השבוע: נסיכה אפריקאנית\ רם אורן.
אמן השבוע: סלין דיון.
שיר השבוע: The beatles - Girl. Elton John - Benny and the Jets. [גם כל הדיסק Taking chances של סלין דיון, והפסקול של "Mama Mia" וגם קצת הפסקול של סוויני טוד.]
המלצת השבוע: תשתו הרבה קולה עד שתתפוצצו, שלפחות אני לא אהיה לבד.
ציטוט השבוע: "לאבא הולדים בדרך כלל רק כשצריכים כסף..."
אתר השבוע: תפוז.
תמונת השבוע: תמונה של ג'וני דפ [ולהקתו
] בפלורידה מאתמול!
אחר (או: מסר חשוב לאומה):בהצלחה בשנת הלימודים החדשה [למי שעדיין בביה"ס
] ובמיוחד בבגרויות וכל הלחץ והשאר!! ושיהיה רק כיף!!

S H I F T Y

New member
שיהיה סופ"ש נעים :)

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: הייתי בכנרת! להכנס למים שקטים כאלה, ועוד בלילה כשאין שמש, זה דבר מבורך. הייתה חוויה
דבר רע במיוחד שקרה השבוע: הייתי בכנרת >.< מישהו כמעט הטביע אותי, החרקים חגגו ליד המדורה שלנו, נגמרו המים המינרליים, לא היו שירותים נקיים וחזרתי עם מלא קשרים בשיער. גם זו חוויה
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מצפה לנסיעה עם אמא לירושלים ולגבעתייםD: סרט השבוע: - ספר השבוע:לא סיימתי ספר השבוע, רק התחלתי. אמן השבוע: the eagles שיר השבוע: hotel california המלצת השבוע: הספרים באשכול ההמלצות החדש
ציטוט השבוע:- אתר השבוע: - תמונת השבוע: - אחר (או: מסר חשוב לאומה): אם אתם הולכים לכנרת, תביאו מסרק, הרבה מים מינרליים, ותרחיקו מכם אנשים מסוכנים!

theEscapist

New member
אני לא מאמינה שאני כבר אורזת../images/Emo7.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: המפגש! היה כיף לפגוש אתכן, התבררתן כמתוקות אחת אחת
וספרים טובים, שזה תמיד כיף. דבר רע במיוחד שקרה השבוע: אני אורזת
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: ביה"ס. לטוב ולרע. סרט השבוע: פנטום אוף דה אופרה. הפאנטום
המוזיקה
ספר השבוע: "אלים אמריקאיים" שסיימתי אתמול והוא גאוני לחלוטין, וספר שהתחלתי היום- "עיניה התכולות".לואיס באיארד, רק היום התחלתי לקרוא ואני כבר בעמוד 200
אמן השבוע: sirenia שיר השבוע: seven seas- visions of atlantis המלצת השבוע: "עיניה התכולות". ספר מתח, כאשר ה'בלש הראשי' (שוטר בפנסיה) משתף פעולה עם בחור צעיר וחביב ששמו אדגר אלן פו. הא, נכון שזה תפס את העין?
ציטוט השבוע: - אתר השבוע: תפוז? תמונת השבוע: - אחר (או: מסר חשוב לאומה): שתהיה לכולנו שנה מוצלחת! (מי שעדיין בבצפר, וגם מי שלא
)

theEscapist

New member
הוא מעולה!!!

סיימתי אותו הרגע, ופשוט נהניתי מכל רגע שקראתי אותו. (ספר של 500 עמודים שלקח לי פחות מיומיים לסיים...) מומלץ בחום!

giladwin

New member
עכשיו בטוח אני אקרא אותו :)

כשספר כזה נקרא כ"כ מהר וזה לא שייך למשפחת הארי פוטר זה נדיר, דבר שרק מוכיח שהספר היה מעולה. אני גם אוהב לקרוא ספרי מתח (טוס, רק ספרי מתח..חח ואת סדרת הארי פוטר גם כן) כך שזה בטוח יקלע לטעמי. תודה על ההמלצה :)

theEscapist

New member
על לא דבר../images/Emo9.gif

מה זה פה, הפכנו לפורום "המלצות ספרים"

giladwin

New member
אם כך

כדי לתקן את המצב נמליץ לכולם לקרוא את ספרון השירים / סיפורים קצרים שלו "המוות המלנכולי של ילד צדפה.." חחחח :)

theEscapist

New member
../images/Emo207.gifאני מנצל"שת הודעה של עצמי כדי להפרד...

אמנם עכשיו זה רק לשבוע, ואולי יהיה לי זמן לכתוב גם מהפנימיה- אבל אולי לא... בקיצור, מעכשיו הפינה של "הדמות" תהיה פעם בשבועיים (ולא הפעם, אני קבורה במזוודות). ו... אני אתגעגע:) (אבל לא, אני לא מתה. רק... כמעט
~שכנוע עצמי~) רק חסל סדר הצפות מבחינתי

wolfyy

New member
../images/Emo24.gif

מקווה שיהיה לך זמן לכתוב, גם אם לעיתים תכופות פחות. שתהיה שנת לימודים נפלאה, נתגעגע!

S H I F T Y

New member
מי יציף עכשיו את הפורום בהודעות? ../images/Emo10.gif

חח נקווה שבכל זאת יזדמן לך לכתוב פה כמה שיותר. שתהיה שנת לימודים מהנה, שתתחילי ללמוד כבר על גנטיקה, ובאופן כללי שתעשי חיים שם בפנימיה

tali44

New member
אויי, אז אני מניחה שתמיד תצליחי באיזו שהיא

דרך להתגנב לאחד המחשבים ולכתוב פה כמה משפטים.
בכל מקרה, בהצלחה בשנת הלימודים!!

adi dion

New member
עונה :)

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: נפגשתי עם חברה שלא ראיתי הרבה זמן וראינו סרט, המפגש שלנו, והיו כמה ימים ממש נחמדים בצבא לשם שינוי.. דבר רע במיוחד שקרה השבוע: דברים בצבא.. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: כלום סרט השבוע: מאמה מיה, אראגון וסוס פרא
ספר השבוע: דמדומים אמן השבוע: סלין דיון שיר השבוע: my love המלצת השבוע: אין ציטוט השבוע: אין אתר השבוע: האתר של סלין :) תמונת השבוע: אין אחר (או: מסר חשוב לאומה): לא רוצה עוד שבוע חדש... רוצה סופ"שים לנצח!

wolfyy

New member
אמנם הסתיימה חופשת הקיץ, אך בקרוב - חורף!

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: מפגשינו
דבר רע במיוחד שקרה השבוע: כאב גרון...
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
סרט השבוע: רובין הוד
ספר השבוע: הסילמריליון
אמן השבוע:
שיר השבוע:
המלצת השבוע: סלט
ציטוט השבוע:
אתר השבוע:
תמונת השבוע:
אחר (או: מסר חשוב לאומה): מרק זך!

Foggie Day

New member
../images/Emo72.gifאו או אפשר לענות באיחור נכון?

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע:
אממ היה לי שבוע כייפי פשוט.. דבר רע במיוחד שקרה השבוע:
רבתי עם כמעט כל המשפחה בערך.. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
אממ לא אמור לקרות משהו מיוחד לפי מה שאני יודעת אז אני לא יודעת למה לצפות.. או לא לצפות.. סרט השבוע:
get smart ממש מצחיק.. ספר השבוע:
עוד לא התחלתי ספר חדש.. זמן טוב לבדוק את ההמלצות שלכם.. אמן השבוע:
muse שיר השבוע:
כל דבר שלהם בערך.. המלצת השבוע:
אממ? ציטוט השבוע:
"צ'אק נוריס וויט אה ביביגאן?" אתר השבוע:
האתר של יואל גבע שאני חורשת עליו לפני הקורס פסיכומטרי
תמונת השבוע:
אין... אחר (או: מסר חשוב לאומה):
בקשר לחופש הגדול.. מי שעדיין לומד בבית ספר שינצל את הזמן הזה כי זה הזמן הכי כייפי בעולם (טוב נו כמעט) ואתם ממש תתגעגעו אליו אז באמת שאין לכם מה להתלונן אני הייתי חוזרת בכיף.. אולי.. אם היו משלמים לי מספיק.. אבל הבנתם את הקטע.. ומי שלא חוזר ללמוד, החיים יפים תחייכו.. אפילו שמשעמם קצת..

Snow fairy

New member
אז מה, נחזור לפורום?../images/Emo3.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: ניצו שלי חזר, הרווחתי הרבה כסף, טריפל דייט עם חברים
דבר רע במיוחד שקרה השבוע: אין רע במיוחד, אבל כל המצב עם אמא פשוט לא טוב ופשוט אין לי חשק אף פעם להיות בבית. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: יש הרבה דברים שבוע הבא! מפגש המשלחת לגרמניה, על האש גיבוש לטיסה לאנגליה, שיעור כינור ראשון השנה, ים עם חברה שלא ראיתי הרבה זמן ובי"ס!!! סרט השבוע: לא ראיתי סרטים השבוע
ספר השבוע: דברים שצריך/סטפן קינג
אמן השבוע: ויונה
[לא חייב להיות קשור למוזיקה, נכון?
]
http://www.viona-art.com/pages/frameset01/setmenu.html שיר השבוע: the sins of thy beloved- the kiss המלצת השבוע: טליסמן הרביעי
. האמת היא שהוא בדיוק כמו השני רק הרבה יותר יפה
ציטוט השבוע: "לא לשימוש! לאימונים בלבד"
אתר השבוע: ראו סעיף "אמן השבוע" תמונת השבוע: למרות שפורים עבר מזמן, אני [אליס] עם מיס לאבט:] אחר (או: מסר חשוב לאומה): אני צריכה כינור חדש. ועדיף שיהיה אחד חשמלי

למעלה