פינת הסופ"ש!

theEscapist

New member
../images/Emo41.gifפינת הסופ"ש!../images/Emo187.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע:
דבר רע במיוחד שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
אמן השבוע:
שיר השבוע:
המלצת השבוע:
ציטוט השבוע:
אתר השבוע:
תמונת השבוע:
אחר (או: מסר חשוב לאומה
): שיהיה שבוע נפלא לכולנו!

theEscapist

New member
החלטתי לפתוח את זה בסופו של דבר:)

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: היה לי נחמד, והיה לי יומולדת!!!D: וקיבלתי מתנות (ממש מוצלחות. נעלי הבית החדשות שלי מחממות את רגלי בזה הרגע ממש) וקראתי ספר מוצלח שסופסוף היה לי זמן לסיים (שיר- את תשמחי. סיימתי את "רוצח מלכותי" בשעה טובה
) והיו לי כמה מבחנים מוצלחים דבר רע במיוחד שקרה השבוע: אני לא מחבבת את הכיתה שלי, הם מעצבנים משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: עוד מבחן?
אבל לא, יהיה לי נורא נחמד, אני ממש אוהבת אנשים פה ויש לי ספר טוב. מה כבר יכול להיות? סרט השבוע: גאווה ודעה קדומה. ראיתי היום את כל החצי השני של הסדרה של הBBC עם חברה, ויש לי רק דבר אחד לומר- מר דארסי|מאוהב!| ספר השבוע: "רוצח מלכותי". הו, כמה מפתיע
אמן השבוע: נייטוויש. חזרתי לשמוע. אווו וכוורת. קיבלתי מארז של שלושה דיסקים שלהם ליומולדת
שיר השבוע: "his name is lancelot", באדיבות spamelot, המחזמר של מונטי פייטון המלצת השבוע: כוורת ומונטי פייטון. יחי גאונות. ואני מצטרפת באופן רשמי להמלצותיה של שיר- "הרואים למרחק" זה טוב. תקראו. ציטוט השבוע: וואי, היו כל כך הרבה ואני לא זוכרת כלום
אתר השבוע: לא היה לי זמן בשיט תמונת השבוע: מאיפה אני אביא תמונה עכשיו? די, הגיע הזמן להוריד את השאלה הזאת... ~אהמרמזלעצמיאהמ~ אחר (או: מסר חשוב לאומה): נחמד לי
לא עשיתי כלום היום, ואפילו אין לי נקיפות מצפון (למרות שמחר אני בטח אתחרט...)

LadySilkworm

New member
ענברי במון מזל טוב!! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מונטי פייטון is good גאווה ודעה קדומה של הBBC is good [תעקבי, לפעמים בערוץ 23 עושים לופים של זה. ומר דארסי אכן
]. כוורת זה גם נחמד :) ואני מקווה שהכיתה שלך תתבגר או משהו

S H I F T Y

New member
קראת את רוצח מלכותי!! יאאאייי!!!!!!! *מתלהבת*

סופסוף
דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: קניתי את השתנות של קרול ברג באנגלית + הגעתי למסקנה שחוץ מהמנהלת שלי, זכיתי באחלה צוות. דבר רע במיוחד שקרה השבוע: המנהלת המניאקית שלי חזרה מחופש
וגם לא יצא לי ללכת עם אפרת להפגנה נגד הפרוות. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: שתכנס משכורת כבר!!! ואז ני אקנה נגן חדשD: סרט השבוע: אה.. ממ... אהה... ארגון? פשוט כי ראיתי חלק ממנו שוב. סרט ממש חמוד <: ספר השבוע: השתנות של ברג + חולית שאני קוראת עכשיו אמן השבוע: בוב מארלי. *is this love, is this love, is this love, is this love that i'm feeliiiiiiiiing...." שיר השבוע: Is this love [כמה מפתיע] המשמש גם כצלצול הפלאפון שלי. המלצת השבוע: אם אתם הולכים לחנות ספרים במוצ"ש, ואתם רואים שהיא מפוצצת, והמוכרים במשבר, אל תהיו נודניקים! אנחנו סובלים מספיק גם בלי השאלות המוזרות שלכם! *סליחה! יש לכם את הספר דגדוגים באפילה? אה, לא? ומה עם העציץ המציץ, או שובו של האינסטלטור??* ציטוט השבוע: ביל הגרביל אתר השבוע: לאדעת. אוף. אם כבר אז זה משהו שצריך להוריד מהשאלון *אהמרמזלענבר* תמונת השבוע: בשביל אפרת[שממנה נלקחו הציטוטים]- גארי אולדמן משחק אותה הונגרי עם משקפי יוקו אונו----> אחר (או: מסר חשוב לאומה): הדבר הכי כיפי בעולם זה להיות מובטל. תאכלס. שיהיה שבוע נפלא לכולנו! 3>

blackwish

New member
מהזווית הזו הוא נראה סרסור אלגנטשמטע

בוא'נה אני יכולה להביא לאולדי דרקלע בגדים מהארון של סבתא שלי, גנזתי ממנו היום.יש לי כמה קומבינזונים להוטים שיתאימו לחוטני מנומר. ביל הגרביל
אחרי זה ישבתי במצב כפית בשירותים וצחקקתי עם עצמי בקול כי המצאתי עוד שמות לספרים
היו לי דווקא כמה יצאות טובות אבל הלכתי לישון והכל נמחק.

y a m i girl

New member
עונה, אפילו שזה לא ממש סופ"ש|מדוזה|../images/Emo82.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: *חושבת*פגשתי חברה טובה שלא פגשתי מליון שנה בערך... קראתי כמה דברים ממש ממש מקסימים והתחלתי לכתוב שוב^^ דבר רע במיוחד שקרה השבוע:לא עשיתי יותר מידי, אני שונאת את החוסר מעש הזה משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: יש ברמצווה לאח שלי, מה שאומר שאני אצתרך לעמוד על עקבים במשך כמה שעות טובות, זה לא משו... מצפה- להתאפס על עצמי יותר בקטע של הכתיבה ולהתקדם בזה... זה לפחות מה שאני רוצה... סרט השבוע: לצערי הרב מידי - מילים ולחן, כזה סרט מטופש, ראיתי אותו שוב עם אחותי והשירים המטומטמים ממנו תקועים לי בראש, אוף. ספר השבוע:הארי פוטר והנסיך חצוי הדם ( כןכן, אני שוב קוראת הארי פוטר...) לעזאזל, הספר הזה רק יותר גורם לי להאמין בהארי\דראקו, הארי כ"כ אובססיבי אליו בספר הזה, יותר מלג'יני... דראקו
(כןכן, אני פאנגרל, מה חדש?
) אמן השבוע: יוני בלוך, WT ונייטוויש... שיר השבוע: קשה לבחור, רוב השירים בדיסק החדש של יוני המלצת השבוע: תקראו פאנפיקים, זה טוב לבריאות>< ציטוט השבוע:"אעההה למה כולם טסים ללונדון חוץ ממני?!"- לא משו, אבל זה כ"כ מתסכל, באלי לונדון! אתר השבוע: אמ... יוטיוב, כי זה יוטיוב, דה, ואפשר לראות בו טוב מודל! ( התמכרות קשה
) ופיקשנאלי, כי משום מה אני קוראת בו יותר מידי פאנפיקים תמונת השבוע: אין לי כוח לזה... אחר (או: מסר חשוב לאומה):לילה טוב ואם במקרה יש לכם פאנפיק טוב ולא מוכר (כי אני מכירה הרבה יותר מידי) אנא המליצו עליו, אני מתחילה להיות נואשת

LadySilkworm

New member
בדיליי של שלושה ימים..

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: שבוע שעבר? קיבלתי את האייפוד שלי סוף סוף. דבר רע במיוחד שקרה השבוע: נמ.. לא, לא אומרת. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אוף שיעבור שיעבור כבר. סרט השבוע: אני כבר לא רואה סרטים. אני לא רואה כלום בטלוויזיה כמעט. ספר השבוע: --- אמן השבוע: by artist you mean a musician or something else? אני אגיד, המ, וויליאם קליין [צלם] :) שיר השבוע: new york new york של פרנק סינטרה המלצת השבוע: פרנק סינטרה :} ציטוט השבוע: אתר השבוע: פייס.. תמונת השבוע: אחר (או: מסר חשוב לאומה):

למעלה