פינת הסופ"ש

theEscapist

New member
../images/Emo41.gifפינת הסופ"ש../images/Emo222.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע:
דבר רע במיוחד שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
אמן השבוע:
שיר השבוע:
המלצת השבוע:
ציטוט השבוע:
אתר השבוע:
תמונת השבוע:
אחר (או: מסר חשוב לאומה): ומיוחד להשבוע:
מה דעתכם על סוף העולם הקרב ובא?
שיהיה שבוע נפלא לכולנו!

S H I F T Y

New member
טם טם טם טאאאםםם...

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: ההורים שלי הודיעו לי ששבוע הבא הם עפים מהבית, ועושים 5 ימים באילת! חבל רק שאח שלי גם לא עף לאנשהו ואז בכלל הבית היה כולו שלי... דבר רע במיוחד שקרה השבוע: הכסף אוזל
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: למצוא עבודה בעזרת ה'.. סרט השבוע: שודדי הקאריביים 2. כי אני מציירת "פאנארט" של דייוי ג'ונס
ספר השבוע: חוק הקוסמים הראשון, של טרי גודקיינד. אמן השבוע: Theatre of tragedy שיר השבוע: and when he falleth המלצת השבוע: - ציטוט השבוע: - אתר השבוע: - תמונת השבוע: - אחר (או: מסר חשוב לאומה): אם אתם קונים את ההוביט בעברית, תבדקו קודם איזה מהגירסאות תואמת יותר את המקור. ואל תקשיבו למוכר מצומת ספרים! הוא משקר!
ומיוחד להשבוע: מה דעתכם על סוף העולם הקרב ובא? הכל בגלל דן סימונס! בטח כל הרעיון של מאיץ החלקיקים הזה הגיע מהיפריון..

wolfyy

New member
סופ"ש

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: סופ"ש ארוך, ושקט.
דבר רע במיוחד שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
סרט השבוע: Fireflies In The Garden
ספר השבוע: שר הטבעות והסילמריליון
אמן השבוע:
שיר השבוע:
המלצת השבוע: עוגת ביסקוויטים
ציטוט השבוע:
אתר השבוע: גוגל
תמונת השבוע:
אחר (או: מסר חשוב לאומה): ומיוחד להשבוע:
מה דעתכם על סוף העולם הקרב ובא?

theEscapist

New member
עד כמה מפגר יהיה אם אני פשוט אענה לזה במקום

לפתוח חדש? צריך עוד פינות. אני יכולה רק פעם בשבועיים, והסופ"ש לא אמור להחזיק את הפורום.... צריך עוד משהו! דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: אחלה ציוני בגרות! 3 בגרויות בינתיים, אבל טפו טפו, הממוצע לא רע בכלל:) דבר רע במיוחד שקרה השבוע: ילדה שהיתה בשכבה שלנו שנה שעברה התאבדה יום שני. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מלא ביטולי שיעורים!!! שני מורים שלנו נוסעים עם י"ב ל"מסע פולין בישראל", ואחד מהם מלמד אותי 8 שעות
סרט השבוע: סוויני טוד. הספקתי לראות אותו פעמיים
ספר השבוע: ה-5 ספרים הראשונים בסדרה של אמבר. בעצם פשוט הסדרה הראשונה של אמבר. אמן השבוע: דיסניD: שיר השבוע: colors of the wind. אה וstranges like me, כי כל החדר שלי נדבק אליוP: המלצת השבוע: דיסני! D: וסוכריות אוסטרליות כאלה מגניבות שמיסטלו אותי לחלוטיןDDDD: אוווו ואפילו הן היו אמורות להיות כאילו "ווילי וונקה"!
ציטוט השבוע: חברה שלי: "אאעעע חפצים דוממים תוקפים אותי!!!" המורה שלי לביולוגיה (שיהיה בריא, הוא מבדר
), על חיידקים: "הם לא מתים, הם פשוט הפסיקו לחיות"
(הוא התכוון לומר הפסיקו להתחלק, אבל התפספס לוP:) ושוב המורה שלי לביולוגיה, כשהוא הסביר לנו על מבחנת אפנדורף: "הנה, תחזיקו אותי ככה ~מדגים~ ביד, ואז אתם יכולים לפתוח ולסגור אותה עם יד אחת. בכלל, ביולוגים מאוד טובים בלהשתמש ביד אחת..... אתם יודעים, זה טוב להרבה דברים בחיים...." אתר השבוע: למי יש זמן לזה? תמונת השבוע: אחר (או: מסר חשוב לאומה): בית זה מוצלח:) אבל גם פנימיה זה כיף:)

blackwish

New member
סבבה. גם משרשרת

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע- נמצאה כלבת אומנה שברחה לחודש וכבר התיאשתי, ואימצו אותה. דבר רע במיוחד שקרה השבוע- מוות, מחלות, הכייף הרגיל רק יותר מרוכז. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא- לעבור את המבחן בפסכולגיה בלי לרצות לדפוק את הראש בלפטופ
סרט השבוע- סדרה חדשה: טרו בלאד!!
ספר השבוע- אני מושכת את "מארלי אני" אמן השבוע- אביב גפן. היה לי לילה לבן והרדיו היה דולק ופתאום שמעתי את "המכתב" והשירים הישנים שלו, זה כמו תארפיה..התישבתי על הרצפה ועצמתי עינים.לכמה רגעים האימואיות שלי נתנה ביטוי. שיר השבוע- "יום רודף יום" של שמוליק קראוס המלצת השבוע- לחיות את הרגע ציטוט השבוע- צחוקים בבתי קברות

S H I F T Y

New member
טרו בלאד!! גם אני רוצה לראות את זה!

ערפדים זה נושא שאני מאוד מחבבת. ראיתי רק את הטריילרים של הסדרה בינתיים וזה נראה לי ממש מעניין, אבל לא מצאתי פרקים. מותר לשאול פה איפה את מורידה או שזה לא חוקי לשאול את זה בפורום?

blackwish

New member
ס-ג-י-ד

אממ אני יכולה לשלוח לך מסר, אבל הבנתי שאפשר גם לראות כאן. אם את לא מצליחה כתבי לי ואחזיר לך משהו קרימנלי
גם אני עם קינק מסוים לערפדים ותרבות ערפדית, מה שאהבתי בסדרה זה שהאפיון של הערפד הוא לא מגוחך ומעצבן כמו בהרבה סדרות וסרטים שיצא לי לראות, כלומר כן יש סטרוטיפ- השחקן סקסי בטירוף עם מבט אוכל, שיער שחור ועור בהיר והוא כמובן מסתורי ובלה בלה, אבל הדאלוגים עצמם והכל מסביב ממש מגניב ומיוחד. והשיר פתיחה
ויש שם את רוג מאקסמן!וזה של הבמאי של עמוק באדמה!והכל אפלולי ובוטה.. אני התלהבתי ממש מהסדרה.

S H I F T Y

New member
אה כן, ראיתי בטריילר את רוג

והיא עם בלונד, ואני כזה חושבת "היא ממש מוכרת לי, איפה היא שיחקה לעזאזל?!" ורק אחרי כמה דקות נפל האסימון
אין לי מושג מזה עמוק באדמה, אבל זה נשמע טוב בכל מקרה.. אה, ונכנסתי ללינק שהבאת, אבל אין שם אפשרות לראות את כל הפרק, זה מראה רק דקה קטנה. אוף אני מתה לראות את זהההה מה עושים?

blackwish

New member
שלחתי לך הודעה

ושלא תגידי שהערפד לא בעל נטיות סיריוסיות!

S H I F T Y

New member
נטיות סיריוסיות?

זה כבר נשמע קינקי
אין. עכשיו אני חייבת לראות את זה.

blackwish

New member
וורי קינקי

נו החתימה שלך- סיריוס- כמו כל ערפד בסרט ערפדים גם אותו ליהקתי. את באמת חייבת*לחץ*

S H I F T Y

New member
../images/Emo6.gif המורה שלך לביולוגיה נשמע לי הזוי במיוחד

ואיזה כיף לך עם אמבר! אני הזמנתי מהספריה את המשך הסדרה, ואפילו השני לא הגיע לי עדיין
קראתי רק את הראשון בינתיים.

למעלה