פינת הסופ"ש! +
מפגש!!!!
|צומי|

theEscapist

New member
../images/Emo41.gifפינת הסופ"ש! +../images/Emo41.gifמפגש!!!!../images/Emo41.gif |צומי|

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע:
דבר רע במיוחד שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
אמן השבוע:
שיר השבוע:
המלצת השבוע:
ציטוט השבוע:
אתר השבוע:
תמונת השבוע:
אחר (או: מסר חשוב לאומה
):
והחשוב מכל: מגיעים או לא מגיעים למפגש שיהיה ביום שני? (לפי דעת הרוב עד כמה שראיתי, וכי זה יצא תאריך מגניב
) שבוע נפלא לכולנו!

adi dion

New member
אנשים! להתעורר ../images/Emo13.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: סופ"ש.. דבר רע במיוחד שקרה השבוע: כלום משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מחר אני נפגשת עם חברה ויום שני מפגש *כן!! חסר לכם שלא!!!* סרט השבוע: - ספר השבוע: דמדומים אמן השבוע: סלין דיון שיר השבוע: my love סלין המלצת השבוע: - ציטוט השבוע: - אתר השבוע: פייסבוק :p תמונת השבוע: - אחר (או: מסר חשוב לאומה): איזה מגניב!! הרגע גיליתי שברברה סטרייסנד שרה את Not While I'm Around!!!!! זה כל כך מצחיק שיש לי דיסק אוסף שלה כל כך הרבה זמן ואני בקושי שומעת ממנו שירים ופתאום עכשיו ראיתי שיש לה שיר בשם הזה ואמרתי וואלה מגניב מעניין אם יש איזשהו סיכוי קלוש שזה זה- ואכן!! זה זה!
היא שרה אותו כל כך יפה
והחשוב מכל: מגיעים או לא מגיעים למפגש שיהיה ביום שני?
ברור!! אני רק מקווה שיהיה מפגש בקצב הזה

Foggie Day

New member
../images/Emo72.gifטוב נו אני אענה..

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע:
קניתי ג'ינס :] דבר רע במיוחד שקרה השבוע:
כל מיני תוכניות משתבשות לי... אוף
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
אולי אולי אולי לסוע לאילת.. אם זה שוב לא ישתבש
סרט השבוע:
בילי אליוט
זה כזה חמוד.. ראיתי גם את המחזמר בלונדון
ספר השבוע:
דמדומים כי עדי הדביקה אותי
אמן השבוע:
אממ האמת שמדונה.. אני אוהבת אותה מאז שאני זוכרת את עצמי
שיר השבוע:
4 minutes המלצת השבוע:
אממ... ד"ר פפר
יותר טעים מקולה.. ציטוט השבוע:
why so serious? כי הית' לדג'ר עשה דמות אגדית (למרות הסגידה שלי לבאטמן של טים) ואני רואה את הציטוט הזה יותר מידי בשבוע האחרון... אתר השבוע:
פייסבוק
כי אני מכורה.. מה לעשות.. תמונת השבוע:
המממממממ טוב קבלו את המאהב שלי
אחר (או: מסר חשוב לאומה):
אם שותים לא נוהגים.. (מספיק טוב נכון?) והחשוב מכל: מגיעים או לא מגיעים למפגש שיהיה ביום שני? (לפי דעת הרוב עד כמה שראיתי, וכי זה יצא תאריך מגניב)
אם יהיה מפגש, אני אעשה כל מה שביכולתי כדי להגיע

adi dion

New member
חחחחחח אמה אני לא יכולה עם התמונה הזאת! ../images/Emo6.gif

הוא כל כך מצחיק!!!!! פושפושון שמנמן וחמוד
טוב זאת גם תמונת השבוע שלי XD מוהאהא דמדומים

adi dion

New member
אגב- צריך לקבוע שעה למפגש :p

אם יהיה בכלל.. בכלמקרה, לא יודעת מה לרוב נוח אבל לי נוח אחרי 4. ומקסימום אני אבוא קצת יותר מאוחר אם נוח לכם יותר מוקדם :] יאללה אנשים אני רוצה מפגש

theEscapist

New member
יהיה מפגש!!!../images/Emo88.gif

מקסימום רק שתינו
ולגבי השעה- אפשר להתחיל בצהריים, סביבות 12 כזה, ומי שלא יכול יגיע מאוחר יותר (זה בהנחה שיש עוד אנשים חוץ ממני שיכולים להגיע מוקדם... דברו, אנשים!)

Oyster Girl

New member
אני יכולה להגיע בסביבות 14:00 ../images/Emo54.gif

רק יאללה, לסגור פרטים!!

tali44

New member
מותר לי? ../images/Emo3.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: יומולדת (
) וקניתי מלא דיסקים ודברים שרציתי המון המון זמן! - הפסקול של הסרט Mama Mia. - דיסק של סלין דיון "Taking Chances". - דיסק של מדונה "Music". - דיסק של מדונה "Confessions on a Dance Floor". - DVD של הסרט "חתונת הרפאים". - DVD של הסרט "סוויני טוד". וגם הרופא שיניים אמר לי מעכשיו לשים את הפלטה בשיניים רק בלילה!!
והיה לי מלא זמן לראות MTV, קליפים, DVD's והופעות, לקרוא, לישון צהריים וקצת זמן לעצמי שלא היה לי כזה הרבה זמן.
דבר רע במיוחד שקרה השבוע: הייתי צריכה לקום מראשון עד חמישי, כל יום ושמרתי על אחיינית שלי.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: ללכת להסתפר מדורג, להתחיל את הביה"ס (כן, ביום חמישי
), ולבלות כמה שיותר.
סרט השבוע:"על גופתי המתה", "זוג משמיים" ו"הצוללת הצהובה".
ספר השבוע: נסיכה אפריקנית/ רם אורן.
אמן השבוע: פול מקרטני (עם הדיסק המצויין שלו "memory almost full").
שיר השבוע: Madonna - Hollywood. I Kissed a Girl - Katy Perry. Disturbia - Rihanna. ועכשיו אני מתחילה לחרוש על הדיסקים שקניתי.
המלצת השבוע: הפסקול של "מאמא מיה" פשוט מדהים!
ציטוט השבוע: אממ... ?
אתר השבוע: תפוז.
תמונת השבוע:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):תנצלו את הימים האחרונים של החופש הגדול, כי זה השבוע הארחון והוא לא יחזור יותר לעולם.
והחשוב מכל: מגיעים או לא מגיעים למפגש שיהיה ביום שני? (לפי דעת הרוב עד כמה שראיתי, וכי זה יצא תאריך מגניב) כנראה שלא.

tali44

New member
תודה. ../images/Emo9.gif

ואני מרגישה לא ממש קשורה...
(ובכל מקרה יש לי מחר תכניות.
)

adi dion

New member
את נורמלית??

מה קשור לא קשורה? בטח שאת קשורה!
התכניות שלך כוללות במקרה את עזריאלי?

tali44

New member
התכניות היו אחרות../images/Emo190.gif,

אבל הם התבטלו כי אני מרגישה ממש ממש לא טוב וישנתי עד עכשיו מלא.

LadySilkworm

New member
עונה :)

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: נפגשתי עם חברה :) דבר רע במיוחד שקרה השבוע: הוא נגמר
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: שלא יגיע
סרט השבוע: אמ.. יש איזה סרט..אה.. אה! משחק מכור של אדם סנדלר. ספר השבוע: שרהטבעות. אמן השבוע: פוצ'יני? :p שיר השבוע: אין המלצת השבוע: אין ציטוט השבוע: אין אתר השבוע: תפוז תמונת השבוע: אין אחר (או: מסר חשוב לאומה): אין והחשוב מכל: מגיעים או לא מגיעים למפגש שיהיה ביום שני? לא :'( :'(

S H I F T Y

New member
עכשיו אני :p

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: קניתי גלידהD: זה לא קורה הרבה...
דבר רע במיוחד שקרה השבוע: בזבזתי הרבה כסף. בקצב הזה אני לא אגיע רחוק. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מצפה למפגש פרידה מהחברה בעבודה 3: סרט השבוע: האביר האפל! כי אין על הית' לדג'ר. ספר השבוע: "השתנות" של קרול ברג, ספר מדהים. אמן השבוע: לד זפלין שיר השבוע: D'yer Mak'er! של זפלין כמובן. המלצת השבוע: הספר השתנות, כמו שכתבתי למעלה. ציטוט השבוע: "הוא בטח פקיד ממש חשוב אם הוא מרשה לעצמו לחייך ככה!" אתר השבוע: דיויאנטארט. נתן לי השראה לצייר את דייוי ג'ונס D: תמונת השבוע: הכלב שלי 3> אחר (או: מסר חשוב לאומה): תחסכו כסף! זה חשוב. והחשוב מכל: מגיעים או לא מגיעים למפגש שיהיה ביום שני? (לפי דעת הרוב עד כמה שראיתי, וכי זה יצא תאריך מגניב) לא.. אבל אבל אבל.. אני רק הגעתי... אני לא קשורה S:

theEscapist

New member
אבל... אם לא תגיעי... איך תהיי קשורה?../images/Emo8.gif

סתם, נו, אבל בואי! זה המפגש הראשון, אף אחד פה לא באמת מכיר מישהו אחר (אני פגשתי את עדי רק בגלל שבמקרה גילינו שאנחנו גרות מטר זו מזו. לא נחשב.) אז פשוט בואי:) ~תעמולה נמרצת~

wolfyy

New member
נשמח אם תבואי

תכלס הפורום יחסית טרי וכולנו פה חדשים אחד לשני, אז תהי בטוחה שלא תרגישי לא קשורה! (וגם אם הפורום היה וותיק היית מוזמנת!)

S H I F T Y

New member
3:

טוב נו, אני לא יכולה להגיד שאני לא רוצה לבוא
למרות שאני די מפחדת להרגיש לא קשורה... אוקיי רגע, אם אני באה, איך אני אדע שזה אתם? פעם אחרונה שעליתי לגג של עזריאלי היו שם בערך 5 מפגשי פורומים ואחד מהם היה ממש ענקי. אפשר ללכת שם לאיבוד

wolfyy

New member
../images/Emo41.gifחשוב../images/Emo41.gif

בואי!
לגבי זיהוי - אני בעד שגם נקבע מקום בתוך עזריאלי, ושלכל אחד יהיה טל' של לפחות אחד מחברי הפורום (שנעביר במסרים כמובן) כמו כן יכול להיות רעיון טוב לשים תגי שמות לפחות עד שכולם יגיעו..

adi dion

New member
או שתכיני שלט- "פורום טים ברטון" ../images/Emo6.gif

וואי זה יכול להיות ממש משעשע הא?

Foggie Day

New member
../images/Emo72.gifאני יכולה לבוא עם חולצה של

המספריים של אדוארד ואז תדעו
*מתלהבת* אבל אני באה עם עדי ב4 אז לא נראה לי שזה יעזור...

למעלה