פינת הסופ"ש!

theEscapist

New member
../images/Emo41.gifפינת הסופ"ש!../images/Emo82.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע:
דבר רע במיוחד שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
אמן השבוע:
שיר השבוע:
המלצת השבוע:
ציטוט השבוע:
אתר השבוע:
תמונת השבוע:
אחר (או: מסר חשוב לאומה
): וכמובן, שבוע נפלא לכולנו!

theEscapist

New member
ואני עונה, כי צריך לפצות על חוסר-הצפה של שבוע

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: בצפר. לפגוש את כל החברים. אני ממש ממש אוהבת את החדר שלי
(גם את הבנות וגם את החדר עצמו
יש לי שולחן שלם משלי(!), יותר מדפים, והאמבטיה והשירותים נפרדים!!! איכות חיים
). בינתיים נראה שהולך להיות לי חתיכת פרויקט מעניין... ואת השבוע אפילו שרדתי למרות עומס מרשים בשביל השבוע הראשון. מורה לתנ"ך מחליפה מגניבה (המורה שלי בחופשת לידה), מורה שאוליאוליאולי יצליח להפוך אפילו את אזרחות למקצוע מעניין, וחלון בוקר ביום רביעי
והחלק הכי מוצלח- יש לי מדריכה חדשה, והיא כזאת מותק
זה כל כך כיף, ואני גם ממש שמחה בגלל שאני סופסוף מרגישה ש"יש עם מי לדבר" בבצפר, שהוא לא חבר שלי\אמא בטלפון... דבר רע במיוחד שקרה השבוע: בצפר.
כבר בשבוע הראשון היה עומס יחסית מכובד (לא הרבה, אבל רק התחלנו!), ויש לי שעת אפס ביום שלישי
ושעה אחת יותר מתמטיקה משנה שעברה
ומורה לספרות ששם המשפחה שלה מתאים לה בהחלט- "בסה" (ובחיי שאני לא ממציאה), וגם השם שהומצא לה לאחרונה: "טרלוני" הולם להפליא. וזה ממש לא מוצלח, היא ממש מעצבנת בתור מורה לספרות. עד שהתחלתי ממש לאהוב את זה
אה, ומחשבים זה זוועה. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: עוד בצפר! ייאי. יום ראשון אני משכימה ונוסעת להר הצופים לפגוש דוקטורנט חביב שאני אולי מצטרפת למחקר שלו (במסגרת הפרויקט) ולראות אותו עושה למישהו EEG, שזה ממש מגניב! ו... בעיקר לעשות שיעורי בית במתמטיקה, כנראה. פיכסה. סרט השבוע: פחחח
ספר השבוע: או, פה יש על מה לדבר. "going postal" של פראצ'ט, הספר הראשון בסדרה של אמבר- "תשעה נסיכים לאמבר"- שסיימתי תוך שני לילות של קריאה עד 1 וחצי, וההמשך שלו שקראתי היום קצת ואני בעמ' 43. יש לי גם את רובין הוב בחדר, אני אגיע אליו מתישהוP: אמן השבוע: סירניה. או קמלוט. יש להם שיר עם פתיחה רועשת ומגניבה שמשמשת לי כשעון מעורר (כי לקום עם ווישמאסטר זה פחד אלוהים. מניסיון.) שיר השבוע: השעון המעורר שלי? לא משנה איזה שיר מעיר אותי בבוקר (מהMP3 שעל הפלא') אני איכשהו תמיד מזמזמת אותו כל היום
המלצת השבוע: אמבר? האמת שאני נהנית הנאה נרקיסיסטית לחלוטין (סגידה לאמבר, ייאי!) אבל זה מוצלח. אה, וכוס שוקו בשיעור על הבוקר, תמיד כיף:) ציטוט השבוע: שיעור ביו' על חיידקים-> רבייה א-מינית-> רבייה מינית. כי למה לא לדבר על זה כשאפשר? ~מדברים על יתרונות וחסרונות ביולוגיים של רבייה א-מינית\מינית~ תלמיד: "אבל היום עושים רבייה מינית גם להנאה..." מורה: "עזוב אותי מהנאה. ~פאוזה~ בעצם, אל תעזוב אותי מהנאה, אני נהנה מזה. אבל... ~בלהבלהבלהשקולים ביולוגים~ או: מדברים על מיקרוביולוגיה בתעשיית המזון המורה: "אקטימל, אקטאביה, ועוד כל מיני אקטים אחרים"
בביופיזיקה (קורס מגניב!) מדברים על אור בתור "נושא מידע"- ועל זה שהאנרגיה שבאור יותר קטנה מהאנרגיה שמנוצלת כתוצאה מהפעילות של האור (שעזר לנו לראות...) למשל, פלוגה של חיילים מתחילה לרוץ כשהם רואים פנס נדלק בתור אות. תלמיד: "אבל זה יכול לעבוד גם הפוך..." תלמיד אחר: "מה, שתבעט במישהו ואז תפלוט אור?" אתר השבוע: פחח ~חוסר חיים טוטאלי~ תמונת השבוע: - אחר (או: מסר חשוב לאומה): אני עייפה.

S H I F T Y

New member
נשמע שלא משעמם לך ../images/Emo6.gif

ואגב, גם אני לקחתי את "תשעה נסיכים לאמבר" וסיימתי אותו תוך יומייםD: ספר קצר וכיפי. כשאני אסיים עם הערימה הנוכחית שלי אני אעבור להמשך שלו

adi dion

New member
עונה! :)

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: סינג'רו אותי ועוד כמה אנשים מהבסיס לנסוע לאיזה טקס ומה זה לא רצינו ללכת.. בסוף היה לי אחד הימים הכי כיפים שהיו לי בצבא
יצאנו לטקס באיזה 4 וחזרנו ב1 בלילה
דבר רע במיוחד שקרה השבוע: כלום משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: יש לי יום עבודות בבסיס ביום שלישי
סרט השבוע: אין סרט אבל טורניר טניס :p ספר השבוע: דמדומים (אמה- סיימתי את זה סופסוף!!!
) אמן השבוע: סלין דיון כרגיל :] שיר השבוע: fade away של סלין המלצת השבוע: תישנו הרבה. זה כיף חחח ציטוט השבוע: אחרי הטקס כשהיינו בדרך חזרה באוטובוס- ידיד שלי שואל מישהי מה היה הקטע שהיא הכי אהבה בטקס, אז היא כזה: "את החלק עם הילדים הקטנים" (היה איזה קטע שהביאו ילדים לבמה חחח היה מצחיק) ואז ידיד שלי אחר כזה: "מה, את פדופילית? אוהבת ילדים קטנים?" חחחחח והיינו מסטולים ברמות מהיום המעייף הזה וזה היה כל כך מצחיק באותו רגע
אתר השבוע: יוטיוב תמונת השבוע: אף פעם אין לי כח לשים תמונה :] אחר (או: מסר חשוב לאומה): היה שבוע חביב במיוחד!

S H I F T Y

New member
שבוע טוב לכולם!

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: מסיבת פרידה מהעבודה. היה לי כיף איתם, וגם קנו לי עגילים במתנה. חמודים.. דבר רע במיוחד שקרה השבוע: הכלב שלי חולה נורא...
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: יש מצב לעבודה חדשה. סרט השבוע: אין. אני מתה לראות איזה סרט טוב כבר הרבה זמן... ספר השבוע: "תשעה נסיכים לאמבר". קצר ומעניין. אמן השבוע: מטאליקה. כי החלטתי לנגן שיר שלהם
שיר השבוע: Fade to Black ! המלצת השבוע: מילקשייק
ציטוט השבוע: - אתר השבוע: - תמונת השבוע: WHY SO SERIOUS? אחר (או: מסר חשוב לאומה): תאחלו לכלב שלי שיחלים בקרוב.. פליז ):

tali44

New member
בדיילי.

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: הייתי בקאמרי בהצגה "כנר על הגג" - מחזמר פשוט מדהים!!
דבר רע במיוחד שקרה השבוע: אממ... מתמטיקה?
+ מבחן בתנ"ך שהלך גרוע מאד.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: VMA 2008
.
סרט השבוע: - -
ספר השבוע: טכנית זה עדיין "נסיכה אפריקאנית"אבל אין לי זמן לקרוא אותו!!
אמן השבוע: מדונה?
שיר השבוע: וואו, המון!! אני לא אתחיל להציף.
המלצת השבוע: - -
ציטוט השבוע: - -
אתר השבוע:
תמונת השבוע:
אחר (או: מסר חשוב לאומה): תקנו לי קולה, בא לי!

למעלה