פינת הסיפור הקצר

זיו25

New member
../images/Emo41.gifפינת הסיפור הקצר../images/Emo41.gif

שלום... באם כתבתן או כתבתם סיפורים קצרים הקשורים לרומנים ורומנטיקה, נשמח לקרוא אותם... קריאה נעימה, בברכה, זיו.

מיה אחת

New member
כתבתי סיפור ארוווווך

ואפילו אפרסם אותו מתישהו. זיו- פינת הסיפור הקצר היא לא רעיון מוצלח כ"כ לטעמי. לא בתוך הפורום בכל מקרה. להוסיף קטגוריה כזו בפינת המאמרים, זה אחלה דבר, אבל הפורום ממילא לא עולה על גדותיו מרוב הודעות. למה לנסות ולצמצם אותו עוד יותר?היה ויקרה, ויום אחד ההודעות פשוט ירוצו בקצב, תוכל לפתוח מחדש את פינת הסיפור הקצר, שתפקידה, כמדומני, לצמצם את מס´ הסיפורים בדף.

זיו25

New member
זה לא היה נסיון צמצום..

את לא חייבת לאהוב את הרעיון, אך בהחלט יכול להיות שאנשים אחרים ישתמשו בו. ביום שישי הקרוב אני עומד לעשות פרסום גורף לפורום הזה בכל הפורומים, ואני מקווה שזה יתן דחיפה רצינית . שיהיה בוקר טוב, זיו.

מיה אחת

New member
היי-

זה ממש לא היה נסיון למתוח בקורת. אני רק חושבת שחבל שכמה הודעות רלוונטיות תדחקנה יחד, כאשר יש מקום להרבה הודעות נפרדות. וחוצמיזה פינת הסיפור הקצר היא גם רעיון עם יתרונות. ככה אנשים יודעים שיש עניין לקרוא את הסיפורים שלהם. בכולופן, לא לכעוס. אחרת אני ירביץ לך.

זיו25

New member
מתיחות? איפה יהודה? איפה יגאל?

אגיד לך את דעתי האישית: יש מספר מוגבל של הודעות בדף. ברגע שמספר ההודעות עולה על מספר קבוע מראש, ההודעות הישנות עוברות לדף הבא. לכן, אם נשרשר הודעות, ליותר אנשים יהיה יותר סיכוי לקרוא יותר הודעות בדף הפותח. המטרה שלי בפורום היא לא להגיע למאות אלפי דפים תוך זמן קצר, אלא ליצור פה פורום איכותי ונפלא - ועיניך הרואות - הקהילה כאן מתחילה להתגבש וזה פשוט נפלא. כמו שאמרו חכמים ממני - זו לא האיכות, זו הכמות. וחוץ מזה, זו יוזמה ברוכה למתוח בקורת - ככה אני יכול לדעת האם טעיתי, והיכן אני צריך להשתפר. לגבי הכעס, תנסי אותי. אני לא אדם עצבני כלל, ואני לא מתכוון להתחיל לכעוס עכשיו, ובטח לא בגלל הודעה נחמדת
טוב, איפה מקל הבייסבול שלי? שלך, זיו.

מיה אחת

New member
<מושיטה לזיו את המחבט שלו>

spank me בכל מקרה- ברור שהרעיון הוא ליצור פורום איכותי. מצד שני, הפורום רק בתהליכי גיבוש, ועדיין לא הגיע לשלב שבו יש צורך לשרשר הודעות כדי למנוע מעבר של הודעות אחרות לדף הבא.

זיו25

New member
<מרים את היד בתנופה>

u wish
עינייך הרואות, אני לא משרשר פה את כל ההודעות אחת לשניה... אז באמת יהיה לנו חצי עמוד (אבל מה זה איכותי
) ... בכל מקרה, רשמתי לפניי... שלך, זיו. <השרשור הזה ממש מקבל נוכחות ביזארית>

למעלה