פינת העדכון השבועי....

חן M

New member
../images/Emo41.gifפינת העדכון השבועי....../images/Emo41.gif

סוף השבוע קרב ובא.... מתאמנים ומאמנים ספרו איך עברו עליכם האימונים השבוע: קשים?
קלים?
נפצעתם?
מה שעולה על ראשכם.... ובנימה זאת אאחל סופ"ש נעים לכולם

חן M

New member
אני אהיה הראשון להגיב../images/Emo3.gif

אז עכשיו חזרתי מאימון קראטה-איגרוף תאילנדי שהתאמנתי בו וחזרתי עם פנס קטנטן בעין
השבוע התאמנתי פעמיים חד"כ [מחר מוסיף עוד אימון] ופעמיים אירובי בקרוסטריינר ועוד שני אימונים של קראטה :) היה נחמד נקווה שבשבוע הבא אני אוכל לשמור על אותה רוטינה של אימונים

B o o o o M

New member
ואני ../images/Emo10.gif

לא יכלתי להתאמן ב3 ימים האחרונים... קמתי בבוקר והיטתי את הראש שלי לשעון במהירות רבה (נראה לי עוד הייתי מתוך שינה) ופתאום אני שומעת כזה "קחחחטט" (החוליות שלי בצוואר) ואני כזה
אייהה...
בקיצור אחרי סרט לא קטן בבוקר הלכתי לאורתופד, עשיתי צילומים וכו' וכו' והוא רשם לי בסוף משכך כאבים (שכולי הייתי עייפה בגללו ולא יכלתי לזוז כמעט). בכל אופן עכשיו קצת יותר טוב אז יהיה בסדר אני מאמינה

B o o o o M

New member
מממ האמת

הוא פשוט רשם לי תתרופה אמר לי אם עוד שבוע לא עובר תחזרי

חן M

New member
או קיי אבל במרשם

אמור להיות למה התרופה משמשת... להבא תמיד טוב לדעת מה הוא האבחון ומהן ההמלצות...

assafein

New member
כבר בסביבות ה-3 חודשים בלי אימונים.

אלא אם אתם קוראים לפיזיוטרפיה אימון
אני הול לפיזיוטרפיה, כי עברתי שבר בפיגולה(העצם הקטנה בשוק)... ועוד יותר הגדלתי ועשיתי כשקרעתי את הרצועה... בקיצור, הזדקקתי לניתוח להכנסת פלטינה ובורג סינדסמוטי... ולמדתי הרבה על הרגל בגלל זה

אצלי

ביום חמישי היה לי אימון אישי עשיתי גם 20 דקות על הליכון ו40 דקות על קרוס טריינר היום הלכתי לחדר כושר אחרי העבודה ועשיתי 45 דקות על קרוס טריינר ו40 דקות על הליכון מקווה שיצא לי ללכת לחדר כושר לפחות פעם אחת (מקווה ביום שני) וביום חמישי יש שוב אימון אישי כמו כן מתכוונת ללכת לפחות פעם אחת לשיעור מדרגה וגם לשיעור עיצוב.

נצל"ש

הייתי השבוע אצל הדיאטנית והתברר לי שבשבועיים ירדתי 2 ק"ג. היום הצלחתי ללבוש מכנס שהיה ממש חנוק עלי בתקופה האחרונה. צריכה לצבור אומץ ולהגיד את זה למאמן האישי שלי ביום חמישי. אני מקווה לצבור אומץ ולאפשר לצוות בחדר כושר למדוד אותי גם בחדר כושר כדי לבחון שינויים (שאלו אותי ביום חמישי אם אני מוכנה אבל סירבתי). מקווה שיבוא היום ואעשה מכשירים גם בשאר השבוע ולא רק באימון האישי (בד"כ אני עושה רק הליכון וקרוס). מקווה שאפסיק להתבכיין ולקטר למאמן שלי באימון האישי ורק להיות עם חיוך וחיובית (עשינו כבר 6 מפגשים מתוך 12)כי כבר לא נעים לי, הוא בטח חושב שאני אדם שלילי.

חן M

New member
לדעתי

את אמורה לעדכן אותו כמה שיותר וכמו שמאמן נותן פידבק למתאמן גם למאמן מגיע פידבק ממתאמן וזה נותן המון!!! אני שמח לשמוע שאת רואה תוצאות... ומההודעות שאת כותבת אני מבין שאת משלבת כמה גורמים מוסמכים שהם גם מדריך[מאמן אישי] וגם תזונאית שזה הכי מקצועי שיש בעיניי!! כל הכבוד!!!

שבוע אימונים די סולידי.. ../images/Emo140.gif

רגוע מידי ! צריך מורל... יש למישהו מתכון למוטיבציה ? יתקבל בברכה !

חן M

New member
../images/Emo91.gif

בכדי להרים את המורל אל תסתמך על גורמים חיצוניים... הכל תלוי בך ונמצא בתוכך!!!

למעלה