פינת העטיפות (חסרת השם הרשמי)

handlessman

New member
../images/Emo41.gif פינת העטיפות (חסרת השם הרשמי) ../images/Emo41.gif

בעקבות שאלה שעלתה פה בפורום (ממש מתחת לשרשור הזה כרגע), החלטתי להמשיך את הפינה עם העטיפה הבאה שלנו: בלאקפילד II (גם בשביל אלה שמתלוננים שלא מדברים פה עליהם מספיק, וגם כדי לנסות שוב להחיות קצת את הפורום). אז הנקודות לדיון כמו שבוע שעבר הן (+ אחת שהוספתי): מה דעתך על העטיפה? דרג מ-1 עד 10. מה לדעתך קורה שם? איך זה מתקשר לאלבום? לאיזה שיר באלבום העטיפה הכי מתאימה? מה זה גורם לך להרגיש? למה לדעתך בחרה הלהקה דווקא בעטיפה הזו עבור האלבום? ואתם מוזמנים גם כמובן להגיד כל דבר נוסף שיושב לכם על הלב... וכמובן שעדיין אין שם לפינה, אז תמשיכו להציע, כי בפעם שעברה לא הרבה הציעו... יאללה להפציץ.

Benn Is Kane

New member
עונה..

מה דעתך על העטיפה? דרג מ-1 עד 10. 4. משעממת. מה לדעתך קורה שם? איך זה מתקשר לאלבום? כלום לא קורה שם, וזה לא קשור לאלבום. רק השם של הלהקה. דיי עלוב, הייתי אומר. לאיזה שיר באלבום העטיפה הכי מתאימה? סוף העולם? מה זה גורם לך להרגיש? כלום... סתם "וואלה, יש מקום שקוראים לו בלאקפילד". למה לדעתך בחרה הלהקה דווקא בעטיפה הזו עבור האלבום? כי כתוב שם את השם שלהם..?

handlessman

New member
הבהרה קטנה...

בשאלה האחרונה, הכוונה היא לא למה הלהקה בחרה דווקא את העטיפה הזאת מתוך איזה מבחר שהיה להם נגיד, אלא פשוט למה העטיפה שלהם כזאת? למה הם עשו אותה ככה? במקרה הזה - למה זה ברקע של אתר בנייה, עוד פרטים שאפשר למצוא... (למרות שאני לא מאמין שיש עוד דברים שאפשר למצוא שם - ובקטע הזה אני מסכים איתך היא באמת די משעממת... לא נראה לי שאני אגיב בתשובות משלי)

התעוט

New member
דווקא באלבומים של אביב

העטיפות דיי מובנות,והוא גם מסביר בדרך כלל...

handlessman

New member
בסדר אבל אסור לשכוח שפה יש גם את סטיבן...

שהדעות שלהם מתנגשות גם בנושא הזה אני מניח. בטח סטיבן רצה משהו עם משמעות עמוקה כמו בהרבה עטיפות שלו, ואביב רצה משהו עם משמעות אבל יחסית פשוט (לא ברמה שצריך לפתוח שרשור ניתוח על זה), ויצא להם משהו לא ברור... דבר שנראה פשוט על פני השטח, אבל יכול שכן יש משהו שמסמל האתר בנייה... לכו תדעו.

אין באמת מקום כזה,

הכיתוב זה עבודת מחשב. באמת לא הבנתי מה הפואנטה של הביניין הזה בתמונה. נראה כמו ביניין נטוש שהפסיקו לבנות אותו באמצע, לא? מה זה אומר? O:

handlessman

New member
חחח הוא דיבר בציניות

ולכי תדעי מה בדיוק רצו להגיד שם... בשביל זה יש את השרשור הזה. זה אתר בנייה... אז מה שאני מסיק ממנו שהם רוצים להראות שאפילו הם מבינים שהשירים שלהם הם כמו אתר בנייה לא גמור... חע.

למעלה