פינת הפלאפל

מאמיה

New member
../images/Emo41.gif פינת הפלאפל ../images/Emo41.gif

בתור החדשה פה, רציתי להציע לכם פינה שכל אחד יוכל לספר בה קצת על עצמו, מה הוא עושה, מה הוא רוצה לעשות. הרעיון הוא קודם כל עבורי, כדי שאני לא ארגיש כל כך חדשה ואכיר קצת את מי שמוכן לספר על עצמו. וחוץ מזה, זו הזדמנות לכולם לפרסם את עצמם...... שאני לא ארגיש מוכרת הפלאפל היחידה. מיה

טוב

אז בכובע אחד אני ממסגר תמונות בחנותי שבתל אביב , בכובע אחר אני אב לחמישה ילדים וסב לשישה. במצנפת אני מאזן אנרגיות ובתרבוש מעשן נרגילה. בצעיף אני תלמיד ולומד להיות מטפל/אודיטור סיינטולוגי. תעודות שאיתן אוכל לנפנף זבובים יש לי של רייקי/ הילינג/ .....ועוד. מיה הרגלנו את עצמנו שלא לפרסם בפורום ולא למכור פה עוגיות ומיני מאפה שונים כולל פלאפל...אלה החדשים שאינם מכירים את הרגלי המקום ותושביו ואינם מבינים שגם אין טעם גדול לפרסם פה. בלי משים המצב יכול לחזור למה שהיה פה פעם, ומה שהיה כך היה: בא לכאן אחד ואמר "אני חולה" מיד קפצו עליו שלושה, "כוא אלי וארפא לך מרפא" אמרו בקול אחד ומיד הביטו בחשד גדול לצדדים לראות "מי דיבר כמוני" חלפה מחשבה אחת בשלושה מוחות בו בזמן, ואז התחילו העצבים לעבוד שעות נוספות והפורום הפך להיות כמרקחה...החולה הלז נפטר ירחם השם על נשמתו המעונה, נפטר מהזנחה כמובן. למען הסר ספק זו דוגמה אחת מני רבות שחווינו ונראה לי שאנחנו מוותרים על זה. כמה עולה אצלך מנה פלאפל

netad169

New member
כשהערב מגיע ../images/Emo29.gif

אני נהנת מכל רגע של שקט והתכנסות פנימה, כי היום, כל יום, הוא כל כך תזזיתי ורועש, מלא אנרגיות ומערבולות. השנה אני מחנכת כיתה ט' ורכזת השכבה, כך ש 220 ילדים באחריותי, אם אנחנו לא בשביתה. בחודש האחרון אני בבית ספר עם תלמידי הפנימיה שלנו בלבד, מה שמאפשר עשייה קרובה ואינטימית איתם ושפע של הצלחות מרגשות. לא פעם חטפתי כאן על הראש וחזרתי זה כנראה סוג של מזוכיזם או אולי געגוע. כבר שישה? איזה מספיקן אתה :)

כן הזמן דוחק

והמלאכה מרובה. בעיניין הילדים נראה לי שסיימתי ובהקשר לנכדים, אלה כמו ימי הולדת, מבחינתי באים מעצמם מבלי שאשקיע מאמץ ולו גם מזערי ביותר...פשוט להיות...נראה לי שמבחינת הכמות אני הולך על קבוצת כדורגל וכבר התחלתי לחפש חסות ואנחנו פתוחים להצעות פרסומת כאלה ואחרות. אחלה לילה

מיה יקרה

הצעתי לך היא לבוא לאחד מהמפגשים שלנו ולהכיר את האנשים מיד ראשונה שבדרך כלל הם הרבה יותר ממה שקורות חיים ותעודות יוכלו לספר לך. אשר לי הריני פנסיונר די חדש שמנסה להפוך את החיים לאמנותו ואומנותו. יעקב

אליה ל

New member
אכן ההצעה של יעקב

היא כמובן הכי מתאימה שיש. כולנו מכירים האחד את השני/ה כבר תקופה ארוכה - קצת יותר או קצת פחות. ולגבי - סתם משועממת

מאמיה

New member
קצת על עצמי

תודה, כמובן שאנצל את ההזמנה למפגש לכשתבוא. מהרגליי מפורומים אחרים, במיוחד כאלה שמכירים בהם, יש בד"כ בדיוק הודעה כזו לצורך פרסום פעם בכמה זמן. כך הפרסומים לא הופכים למשהו שמשתלט על הפורום אלא שרשור אחד פעם ב.... והודעות של חדשים מועברות לשרשור הכולל. סתם רעיון לדויון. קצת על עצמי....... עד לפני 6 שנים הייתי מהנדסת תוכנה. היום אמא ל-3 ילדים קטנים ומ-ד-ה-י-מ-י-ם, הם כמובן המשרה המלאה שלי כל היתר זה "מהצד". בעזרת התהליך של ויתור על מקצוע שאהבתי לטובת המשרה האמיתית שלי, גיליתי עולם חדש מלא ויפה. ניו אייג'י כזה שסירבתי להסתכל עליו קודם. תהליך מדהים אמנם אבל בהחלט החל כמסע מפחיד למדי לעבר ה"לא נודע". לאט לאט אני מתחילה לגלות דברים במסע הזה, ולהתרגש מהם, ואפילו לזהות דברים שאבדו לי מזמן. אני קצת מסונוורת מכל האור הזה ולפעמים מוצאת את עצמי עסוקה בהטפות מוגזמות. מנסה לכבד את האחר והמקום השונה שהוא בוחר בו, אבל גם זה תהליך, ולפעמים קצת מתפקשש לי. בכל מקרה מדהים אותי מה אפשר לראות כשפותחים את העיניים, ומדהים אותי כמה קשה לאנשים (גם לי) לרצות לפתוח את העיניים. מבחינתי הסיפור של כל אחד הוא עוד דרך עבורי לנסות לראות משהו שנמצא לידי ואני בוחרת להתעלם ממנו.

rshaim

New member
בוקר טוב לעצמי ולכם../images/Emo22.gif

קצת על עצמי- מורה בכירה, תואר ראשון בחינוך מיוחד בורחת בריצה ממערכת החינוך חייכנית ידועה, אמא לשני מופלאים בת ובן ובעל מופלא לא פחות, ואפילו כלבה לשם העניין ומקומה במשפחה גרה במזכרת בתיה, מלמדת במודיעין ובראשל"צ ולומדת באורנית, למדתי והייתי במחוזות שונים ביניהם:אסטרולוגיה, גרפולוגיה, כירולוגיה ועוד מיני לוגיות, למדתי גם הילינג קבלי, קבוצת ה-5,אנו האלוהים, רייקי,קלפי טארוט וכל אשר נחה עליו רוחי, תפס את עייני ועניין את נפשי. נמצאת במקום נפלא בחיי, ומחכה לראות בסקרנות ואהבה מה מחכה לי מחר כי כל יום הוא דבר מדהים ומיוחד.

למעלה