פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo41.gifפינת השבוע../images/Emo41.gif

שיר השבוע של אליס: שיר השבוע לא של אליס: אלבום השבוע של אליס: אלבום השבוע לא של אליס: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: אמן השבוע: חוויה נחמדה מהשבוע: משהו שעיצבן אותי השבוע: תוכניות לשבוע הבא: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

שלום וברכה נפרד בשמחה ממומין! מכל הידידים שהם

כמו משפחה... של מומין! שיר השבוע של אליס: שמעתי מעט, לא שירים מסוימים. שיר השבוע לא של אליס: שירים של לד זפלין. אלבום השבוע של אליס:
אלבום השבוע לא של אליס: Led Zepplin 4, Radiohead-Hail To The Thief סרט השבוע: הארי פוטר 5
ספר השבוע: הארי פוטר 7
מאכל השבוע: פיצה פרגו! אמן השבוע: לד זפלין ורדיוהד. חוויה נחמדה מהשבוע: מפגש רד הוט שבו אכלנו פיצה פרגו. משהו שעיצבן אותי השבוע: ישראבלוג. תוכניות לשבוע הבא: מחנה קיץ חמישה ימים, חכו לי פה. ציטוט השבוע: "טאורה! קוראים לו טאורה! הוא אמיץ הוא חזק הוא מהיר!!!!" איי, נוסטלגיה. תמונת השבוע:
הכנתי סמיילי בשם "מוווו" למסנג'ר עם חברה שזכה להצלחה רבה בקרב התפוצות, אך אני בתגובה המהירה (גליתי את ההמצאה הנפלאה הזאת לפני כשבוע) ולכן לא אשים אותו.

אז מותר לי לנצל"ש הודעה שלי עכשיו

ולספר שאני נוסעת למחנה קיץ השבוע כך שמישהו ישים לב. תהיו ילדים טובים

everynormal

New member
פששש מוגבה

מבלה הרבה אה? ילדה פעילה את חחחחח תהני כמו שרק מוגבות יודעות להנות!

nothingman1

New member
יופי באמת

שיר השבוע של אליס: גריינד שיר השבוע לא של אליס: radiohead- street spirit אלבום השבוע של אליס: אין אלבום השבוע לא של אליס: nevermore- This Godless Endeavor סרט השבוע: מאותגרים ספר השבוע: אין מאכל השבוע: קישוא ממולא אמן השבוע: נוורמור חוויה נחמדה מהשבוע: שיעור בס משהו שעיצבן אותי השבוע: גיטריסטים!! הגיטריסט של הלהקה שביטל חזרה מאוד מאוד חשובה ודוד השמן מהסטרייטים שביטל את צילומי הקליפ תוכניות לשבוע הבא: לטייל באיטליה
ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: נמכרה תמורת 10 מיליון דולר

nothingman1

New member
עוד לא, וזה מה שמעצבן אותי

הוא נוסע מחר בבוקר והוא ביטל כדי לא להיות עייף מחר

שבוע טוב ../images/Emo13.gif

שיר השבוע: פאק הר ג'נטלי-טיניישנס די אלבום השבוע: שדים-איפה הילד סרט השבוע: אין ספר השבוע: אנשים מספרים על עצמם 3- חיים ולדר מאכל השבוע: בגט פרגית מוקפצת עם בצל מאילת אמן השבוע: טיניישנס די חוויה נחמדת מהשבוע: ירידה לאילת משהו שעיצבן אותי השבוע: צום תשעה באב תוכניות לשבוע הבא: לעבוד, לעזור לדוד שלי, אולי ללכת לסימפסונס ציטוט השבוע: -אוכלים ברד באילת- דוד: "בואנה ברד זה כ"כ טוב!!" אני: "כן, אני לא מבין למה המצרים התלוננו"

Shemesh161

New member
:)

שיר השבוע של אליס: got me wrong שיר השבוע לא של אליס: כנסיית השכל - בואי מהפכה the cranberries - Linger jeff buckley - despit the tears אלבום השבוע של אליס: אלבום השבוע לא של אליס: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: שוקולד נחשב? :) אמן השבוע: כנסיית השכל חוויה נחמדה מהשבוע: אה..יום חופש ללא הודעה. :D משהו שעיצבן אותי השבוע: תוכניות לשבוע הבא: כלום מיוחד. ציטוט השבוע: "שפנים עושים 'גע', או שפיספסתי משהו?" [פז משנות ה70] תמונת השבוע: נזם, הכלב החדש. קוקר בן חודשיים, הוא כזההההההה מושי
.

everynormal

New member
יאללה עונה גם

שיר השבוע של אליס: סאנשיין שיר השבוע לא של אליס: פנתרה- סמטרי גייטס, פייב מינטס אלון, רבולושן איז מיי ניים אלבום השבוע של אליס: לייב אלבום השבוע לא של אליס: טמפל אוף דה דוג, סופראנואון של סאונדגרדן סרט השבוע: הארי פוטר 5 ספר השבוע: הארי פוטר ונסיך חצוי הדם מאכל השבוע: אין לי מושג אמן השבוע: כריס קורנל, פנתרה חוויה נחמדה מהשבוע: יום שישי מצחיק בטירוף משהו שעיצבן אותי השבוע: חוסר שינה (ועוד בחופש!) תוכניות לשבוע הבא: לא תכננתי נזרום ציטוט השבוע: "צריך ללכת לבריכה שוב פעם איזה יום" "מה בריכה עכשיו? אוף עכשיו צריך להוריד שיערות מכל הגוף נו...." "מה, כדי ללקק????" XDXDXDXDXDXDXDXDXD תמונת השבוע: אין

MiMiMor

New member
:)

שיר השבוע של אליס: man in the box. שיר השבוע לא של אליס: ג'ימי של טול. אלבום השבוע של אליס: אמממ.. אלבום השבוע לא של אליס: -_- סרט השבוע: חמש ילדות יפות. ספר השבוע: הספריה סגורה בחופש. :) מאכל השבוע: ברד בטעם אבטיח! אמן השבוע: מד סיזן. חוויה נחמדה מהשבוע: ראיתי הארי פוטר בקולנוע! משהו שעצבן אותי השבוע: ראיתי הארי פוטר בקולנוע.. תוכניות לשבוע הבא: מתחילה פסיכומטרי. תמונת השבוע: -->

Aline In Chains

New member
אני?

שיר השבוע של אליס: אין. שיר השבוע לא של אליס: דיסאפיר. של דרים. אלבום השבוע של אליס: אין. אלבום השבוע לא של אליס: אין. סרט השבוע: מכתבי אהבה מאבא? נראהלי ככה קראו לו..:S . ספר השבוע: אין. מאכל השבוע: פיצה. אמן השבוע: -אופת'. חוויה נחמדה מהשבוע: . משהו שעיצבן אותי השבוע : לא משנה. תוכניות לשבוע הבא: לישון. ציטוט השבוע: - תמונת השבוע: > עם עריכה בפוטושופ..

למעלה