פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo41.gifפינת השבוע../images/Emo41.gif

שיר השבוע של אליס: שיר השבוע לא של אליס: אלבום השבוע: אמן השבוע: סרט/סדרת השבוע: ציטוט השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: חווית השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: תמונת השבוע:

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif

שיר השבוע של אליס: נאטשל שיר השבוע לא של אליס: עד העונג הבא - המכשפות אלבום השבוע: זמנים מוזרים\המכשפות אמן השבוע: המכשפות? סרט/סדרת השבוע: ונדטה ציטוט השבוע: "לך תזדיין אתה יודע" מאכל השבוע: מלא ממתקים ספר השבוע: - חווית השבוע: ישנתי אצל חברה משהו רע שקרה השבוע: - תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: שביתה? D: תמונת השבוע: כי גיטרה מקרטון זה קשוח

הו הו הו מרי קריסמס!!!

שיר השבוע של אליס: עדיין פיר דה ווייסס שיר השבוע לא של אליס: הוו יש הרבה: קילינג דה ניים-רייג' אגיינסט דה משין, יוזד-פיין אוף סילביישן, כמה נדבר-ירמי קפלן, מחפשת-ירמי קפלן, סיטבלט-רוקפור, בדרך לכפר סבא-שחר אבן צור אלבום השבוע: רוקפור-ההופעה אמן השבוע: רוקפור וירמי קפלן סרט/סדרת השבוע: שנות השבעים-עונה שלישית ציטוט השבוע: 1. |אני נפגש עם דור בהלויה| דור: "היי, מה קורה?" אני: "אתה יודע... חיים.." 2. |שלומי מקבל מכה ברגל| שלומי: "אהההההההה.. הלכה לי הרגל!!!" אני: "לזה נועדו הרגליים...ללכת!" מאכל השבוע: דוריטוס ספר השבוע: אין חווית השבוע: "באסקינג" בנמל תל אביב, ספורטק, הפארק האקטיבי קוקה קולה, שמחת תורה משהו רע שקרה השבוע: ר"מ מהישיבה נפטר תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: בעז"ה לקנות סופסוף ג'ינס, לימודים\שביתה תמונת השבוע: כשהייתי קטן אמא סיפרה לי סיפור על ילד שלא אכל, הפך לקטן כמו ליכלוך ואז זרקו אותו לפח.. ואז ציפור מצאה אותו בזבל ולקחה אותו הביתה, מאז הוא כל הזמן אכל עד שנהיה חזק מספיק כדי להרים כיסא. גדחלתי על הסיפור הזה.

Aline In Chains

New member
היר

שיר השבוע של אליס: נאטשל.. היום ניגנתי
שיר השבוע לא של אליס: בעיקר דרים,וג'ף באקלי. אלבום השבוע: אין. אמן השבוע: ג'ף באקלי. סרט/סדרת השבוע: הלן של טרויה. ציטוט השבוע: אין.. מאכל השבוע: פיצה
ספר השבוע: לא קראתי כלום. חווית השבוע: נופ. משהו רע שקרה השבוע: מצבי רוח מעצבנים. תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: לא יודעת..לעשות את כל העבודות לבצפר. תמונת השבוע:>

למעלה