פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo41.gifפינת השבוע../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

שיר השבוע של אליס: שיר השבוע לא של אליס: אלבום השבוע: אמן השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: מאכל השבוע: ציטוט השבוע: חווית השבוע: משהו רע/מעצבן שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: תמונת השבוע:

שבוע טוב:)

שיר השבוע של אליס: dam that river. מוזר, אבל התמכרתי אליו לגמרי שיר השבוע לא של אליס: אולי rearviewmirror, פרל ג'אם אלבום השבוע: Dirt!!!! יאאאא אמן השבוע: אני חושבת שפרל ג'אם. ספר השבוע: הנעלמים של הרלן קובן. קיבלתי ליומולדת>< אחלה בינתיים.. סרט/סדרת השבוע: אין לי מושג. מאכל השבוע: המפף.. ציטוט השבוע: הממ... אני אשמור את זה לעצמי חחחח חווית השבוע: 0.0 משהו רע/מעצבן שקרה השבוע: היה.. אבל לא רוצה לחשוב על זה:) תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: ללמוד טיפה, להנות, להתקרב לאנשים במיליון שעות חופשיות שיש בבצפר בגלל המורים ששובתים.. תמונת השבוע: אין לי כוח:)

shirbowie

New member
וואי איך השבוע עבר מהר..

שיר השבוע של אליס:לאדעת שיר השבוע לא של אליס:תמיד יחכו לך-לאה שבת אלבום השבוע:אין אמן השבוע:שלומי שבן ספר השבוע:ספר קורע מצחוק משנות השישים שמצאתי אצל סבתא,על התנהגות ונימוסים נאותים..אומרים שם שצריך לחנך את הילדים(שד"א-מדומים לחיות פרא),ושסטירה טובה מדי פעם היא הכרחית,ו-תקשיבו טוב-מביעה חיבה!אלוהים ישמור!... סרט/סדרת השבוע:טקס פרסי המוזיקה של Mtv מאכל השבוע:אוכל של סבתא :] ציטוט השבוע: חווית השבוע:סיבוב בדיזנגוף בשישי בבוקר..יש את השוק אוכל,ואת השוק מעצבים..תמיד כיף :] משהו רע/מעצבן שקרה השבוע:סלחו לי על הפקציות,אבל העור שלי נראה על הפנים :/ תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה:אני מקבלת כסף!אז סבב קניות מטורף!מואהאהאה! תמונת השבוע:

brass monkey

New member
שאלתיאל קוואק!

שיר השבוע של אליס: לא שמעתי... שיר השבוע לא של אליס: אני שומע עכשיו את אופת' - גואסט אוף פרדישן אלבום השבוע: טול, זה עם פאראבולה אמן השבוע: טול/אופת' ספר השבוע: מסילת ישרים - לאנשים שלא יודעים בשביל מה הם חיים, ואיך לחיות. (וגם לכאלה שכן יודעים - ורק צריכים תזכורת) סרט/סדרת השבוע: סימפסון מאכל השבוע: טוויקס ציטוט השבוע: אחד שנה מעלי: "אבל הרב, הרי אישיות היא לא מידות!" ואז הרב בשליפה מהירה: "דווקא כן! אבל לא רק" זה פשוט מדהים, משפט כל כך עמוק בשליפה... ועוד השבוע שאלתי שאלה יפה את הר"מ שלי, והוא שאל את הרב הנ"ל(שמו הרב גנץ), והרב ישר בשליפה אמר: "אני לא זוכר מה התשובה, אבל היא צריכה להיות כתובה בספר (לא זוכר את השם) סימן כז' ". פשוט מטורף. חווית השבוע: לימוד תורה. אין כיף גדול יותר מלהבין את המחלוקת בין הרמב"ן רש"י תוספות, הריטב"א הרשב"א, ואת הסיבה למחלוקת לפי הסברה של הרב. פשוט כיף! ואח"כ לדון בזה.....גן עדן! משהו רע/מעצבן שקרה השבוע: פספסתי שעור בשפת אמת של הר"מ שלי תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: לחזור לישיבה - ואולי להפגין נגד אולמרט... תמונת השבוע: אין כאן

הרבה פעילות יש כאן היום

שיר השבוע של אליס:- שיר השבוע לא של אליס: וואו יש הרבה: קארמה פוליס-רדיוהד, פרנויד אנדרואיד-רדיוהד, הללויה-גירסת קרוספייר, אנ'לא יכול-רמי פורטיס, נגד כיוון הזיפים-נושאי המגבעת, דם על הים-אלג'יר אלבום השבוע: מנועים קדימה-אלג'יר אמן השבוע: רדיוהד, אלג'יר, רמי פורטיס וקרוספייר סרט/סדרת השבוע: האי
מאכל השבוע: מעורב ציטוט השבוע: -אני נכנס בסערה הביתה ורץ לשרותים- אבא: "חזקוש, איפה אתה? לא רואים אותך...לא שומעים אותך.." אני: "אני בשרותים" אבא: "אז לפחות תשתין על הקרש כדי שישמעו אותך" חווית השבוע: עזריאלי עם החבר'ה, שבת...עם..החבר'ה משהו רע/מעצבן שקרה השבוע: לא קניתי פ'אקינג ג'ינס תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: פאקינג ג'ינס!!!!!!!!!!!!!! תמונת השבוע:

למעלה