פינת השוואת הגירסאות

handlessman

New member
../images/Emo41.gif פינת השוואת הגירסאות ../images/Emo41.gif

והפעם - קצת חומרים באנגלית... Chileno Boys הפעם נשווה בין שתי הגרסאות של השיר הקצבי והנהדר הזה: 1. טראק 4 בדיסק "Away From Home". 2. טראק 12 בדיסק "Second Street". אז למי שלא זוכר את נקודות הדיון המנחות (אך לא מחייבות) שרשמתי בפעם הקודמת, הרי הן לפניכם: א. אורכי השירים - יתרונות וחסרונות (גירסה חופרת?). ב. סוגי הכלים בהם נעשה שימוש. ג. התקופה בה הוקלט השיר (ועל כן קולו ונגינתו של דויד עשויים להיות שונים במקצת). ד. ובכללי - מה מייחד כל אחת מהגירסאות, ומה הופך כל אחת מהן לטובה / גרועה יותר מגירסאות אחרות. ועוד תזכורת מהפעם מהקודמת - מי שאין לו את אחת הגירסאות ומעוניין בה / בהן, יש כל מיני דרכים לפתור את זה... אבל זה צריך קודם כל לעבור את האישור של המנהלת... |שוטר|

glitter8

New member
ההבדל בין גרסת ההופעה לגרסת האולפן?

אני אוהבת , אם כבר את גירסת הברוזה פייב (שמשום מה לא העלת אותה כאופציה) את הקנון שהוא עושה עם הקהל ואת השילוב של השפות שממצה את היצירה (וההויה ) של דיויד.. ועמריקי...אל תעשה אותי השוטר הרע, כי אני לא, לא מדובר במשהו נדיר, וחלק מהחידון הזה הוא גם במטרה לעודד את החבר'ה להצטייד בכל הקולקציה...אז קדימה- מי שחסר לו שיר או דיסק- לקפוץ לחנות הדיסקים הקרובה או לבקש מתנה לחג...

handlessman

New member
אופס, שכחתי... ../images/Emo9.gif

ורק עכשיו שמתי לב שהאייקון של השוטר לא יצא לי... זה בכלל אמור להיות שוטרת חח --->
ובקשר לפסקה השנייה - לפחות בהקשר לשיר בו עוסקת הפינה הפעם, מצדה 2007 הייתה אחת ההזדמנויות הנדירות להשיג דיסקים עם שירים בשפה שלו, ולא נראה לי שאפשר לפחות בזמן הקרוב להשיג דיסקים של דויד מלבד Second Street (שהוא הכי "נפוץ" מהחומרים באנגלית של דויד).

למעלה