פינת מכתבים, ביטצ'ז! 3:

Vivi Sparrow

New member
../images/Emo41.gifפינת מכתבים, ביטצ'ז! 3:../images/Emo41.gif

שלום ושבוע טוב לכם, חברי פורום בליץ' יקרים, ברוכים הבאים לבית הדואר של הסול סוסייטי- פינת המכתבים של פורום בליץ'!
הרשו לי נא להסביר על פינה זו: הפינה נועדה בעיקר לשם צריכת מנות הומור פחות או יותר בסיסיות, הניתנות באמצעות המכתבים שיכתבו על ידכם בשם דמויות מהאנימה האהובה עלינו בליץ'. דוגמא למכתב לא מצחיק: "לאיצ'יגו סאן, I love you! תעשה איתי סלט פירות!
שלך באהבה, רנג'י."
האהאהא, כמה שאני אוהבת איצ'ירנג'י ^0^
~~ רצוי שהמכתבים יהיו משעשעים, אך ניתן לכתוב מכתבים המעוררים רגשות פאנגרליים. D< אז קדימה, אני רוצה לראות פה הצפות. P: ~ויוי

JeeChan

New member
לא היא לא, אין שום סיבה לסגור

אנשים אני לא מבין, עשינו 10 פעמים בערך הצבעה על הפינה הזאת, ובכל הפעמים אמרתם כן. אתם יכולים להספים את הפורום במה תפוז רושם, אז תנסו גם להשתתף בפינה הזאת, ואני בטוח שתהנו. לא נעים שאדם פותח פינה, עם רעיון שלו, ויש התעלמות מפינתו. יש לכם פה רעיון יפה, טוב, שכיף להשתתף בו, וגם קשור לבליץ', אז נצלו את זה, והשתתפו. אני מקווה לראות את הפינה הזאת מצליחה ומשגשגת, כמו גם שאר פינות הפורום.

JeeChan

New member
אה ולמי שטעה ._. מאיפה התגובה שלי

צצה. באתי למחוק את תגובתה של קורל ובטעות זה מחק גם תגובה שאני רשמתי ואת הודעת הסגירת פינה שויוע רשמה. אני מתקשה להבין למה לא היו תגובות בכלל על הפינה, אבל אני באמת מקווה שהיא תצליח, כי הרעיון בהחלט מקורי ומהנה.

JeeChan

New member
אני אתחיל :] ../images/Emo58.gif לפרקים 70 +

*דמיינו הצפת סמסים כאלה ומכתבים* רנג'י, איפה אתה לעזעזל ? אני מצלצל אלייך כבר שעות. איפה אתה ? אישידה נחטף ואנו צריכים את עזרתך. חזור אליי בדחיפות. איצ'יגו.

Goggle Girl

New member
תתחיל... תתחיל?! ><

אני חצי שעה כבר יושבת על הפוסט שלי! כולרע! ><

Goggle Girl

New member
איצ'יגו סאן היקר

רק רציתי לומר, שמאז אותו לילה קסום, אינני יכול להוציא אותך מהראש. הזכרונות תוקפים אותי כל לילה, שוב ושוב... ושוב. אני מוצא עצמי מתעורר שטוף זיעה קרה לאחר חלום עליך. תקוות שווא אופפות אותי כל פעם שזכרון מגע עורך תחת אצבעותי עולה בי. אה, כמה רומנטי הלילה ההוא היה... האור המעומעם... נשימתך עולה קצרה וממוהרת... זיעה נוטפת במורד ידיך המחוטבות... אה... רק הזיכרון מעביר בי צמרמורת... ניראת כה חסר ישע אז, כה פגיע... אפילו מישהו עלוב כמוני יכל היה לעשות לך... כל אשר עלה על רוחו... אאאה, ש, שלא תבין אותי לא נכון! אני, אני לא ניצלתי אותך לרעה! כמובן שלא!!! אחרי הכל היית פצוע, ו, וגאנג'ו-סאן היה כה קרוב אלינו... שמעתי אותו נוחר, באמת!!!! ואז... ואז התעוררת... וישר הבטת מעבר אלי, לא שם לב אפילו לנוכחותי... אתה, שרגע לפני כן היית כה חסר ישע... ורגע אחר שוב נפלת לריצפה ברעש חבטה רם... אתה, שחייך לא היוו יותר מאשר אמצעי להשגת המטרה... אתה, אשר הפכת להיות הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו. אפילו עכשיו אינני יכול להתרכז. לפעמים נידמה לי, שאם אתרכז מספיק חזק, אוכל עדיין לחוש בך... להרגיש את ריחך הגברי באפי מעבר לצחנת הביוב, ולדעת שאתה עוד חי, ושאני יכול להמשיך גם. אתה, שהראת לי שאפשר. אתה, שבשבילך אני עוד כאן. רציתי רק להגיד תודה, איצ'יגו-סאן. אל תמות. לפחות לא במקום שבו לא אוכל לרפא אותך. שלך, הקצין השביעי של פלוגה 4.

JeeChan

New member
מדהים :| *_* ;;

אני מדמיין או שאת משתפרת כל פעם מחדש ? בכל מקרה ממש כתוב טוב

יאיי XD

New member
איצ'יגו היקר,

כבר כמה ימים שאני חולמת על תותים ותפוזים, משהו לא בסדר איתי? ._.; -יול- רק קמתי, מצטערת שזה לא משו ._.;;;

ketty the sheep

New member
המ.. ^^

אימיילים!! (אני מניחה שרק מי שקרא את הפיקים על קנפאצ'י והנינג'ות ומבין קצת בנארוטו יבין את זה. o_O) דגימה קטנה מתיבת הדואר הנכנס של קן-צ'אן.
To: [email protected] From: [email protected] Subject: Re:TO KYUUBI!! Kenpachi you bastard. Please stop sending me these disturbing emails or I'll never fight you again. Those costumes you wanted us to wear next time? Fucking sick, man. Kyuubi -- the one who really bites the ninjas' ass. ------ To: [email protected] From: [email protected] Subject: Re:IMMA RIP YOUR THROAT OUT, FOX!! Kenpachi-san, RARRARARRARRARWWWAARARARARARRARARAARRRWWWWW. Yours, Kyuubi.​
טוב, לא הלך לי XDDD אבל אני הולכת להמשיך את הרעיון הזה מתישהו. (אני גם אשתמש בדמויות אחרות, ואעזוב את הרפרנסים לנארוטו XDDD). אגב, הרעיון גנוב מסדרת פיקים מצוינים של Hunter x Hunter, בהם מתוארות תיבות האימייל של אילומי והיסוקה. XD

Fay Wood

New member
XDDDDD אמג, גיאוני XD ../images/Emo168.gif

זה מזכיר איזשהו פיק דומה, רק עם אייזן וגין. גיאונות XDD

למעלה