פינת תלונות שבועית

TauberiT

New member
המ

מחר מבחן באנגלית ואני לא יודעת כלום עוד 8 ימים הרשמה לתיכון ועוד לא הודיעו על מבחנים למגמת אומנות! אני לא רוצה תיכון אני מפחדת אני באמת באמת לא רוצה לעזוב אני צריכה כסף אני רוצה גיטרה אקוסטית אני אמורה מתישהו לפני יום שלישי להתאמן על איזה קטע בגיטרה ואין לי כוחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני שונאת תווים אני רוצה מגמת אומנות נמאס לי ממועצת תלמידים אני רוצה עוד גיחה אני רוצה לדבר איתו ואיתו ואחד אחד ממש מעצבן אותי לא שיניתי הרבה משבוע שעבר.

אוף שיגמר כבר הבצפר הזה כולל יב'

מחר מגן בהיסטוריה ואני בטוח אכשל
ביום שני בגרות באנגלית יהי בסדר אני מניחה...
אחרי זה ניתוח בעין ימין בעעע שבוע בלי בצפר ומפסידה מלא תגבורים בביולוגיה בעע
מתכונת בביולוגיה ואין לי שמץ איך אני יעבור אותה
אני מתגעגעת לסבא שלי
נמאס לי כבר מהבצפר שיגיע ה13/6 היום של הבגרות ביולוגיה וזהו עד שנה הבאה...
שיגיע כבר ה25/7 ואני אהיה בדרכי לקנדה לפגוש את חברה שלי שכ"כ התגעגעתי אליההה אוףףףףףףף נמאס ליייייייייייייייי

mor298

New member
אני לא יכולה להתלונן עכשיו.. =\

למרות שאני רוצה.. חח כי בשביל שאני אתלונן, אני צריכה לקום על צד שמאל ולהיות במצב רוח ממש קרבי. והיום דווקא נחמד לי.. אז לא יודעת. דווקא לפני יומיים הייתי ממש עצבנית ורציתי להתלונן על כל העולם ואשתו! אבל נחנח לא היה פה.. ולא פתח שרשור תלונות
בכל אופן, נחנח.. התגעגעתי.
(אני יודעת שזה לא קשור, אז מה?
) אוף, מלא זמן כבר לא התלוננתי פה.. חח.. השרשור הזה לא בא לי בזמן שבאמת בא לי להתלונן.. אז מה זה שווה?!

איף.

יש מתכונת באזרחות ביום חמישי, ואין לי כוח להתחיל ללמוד. וביום שני מחזירים את המתכונת במתמטיקה ואני אפילו לא רוצה לראות את הציון. חם לי נורא. כל כך נמאס לי מהחודש הזה
, אני כל כך רוצה שהוא ייגמר כבר, ואז נוכל לחזור לחיים ולהיפגש ויהיה טוב.
ואני עובדת מחר, משמע צריך לראות את ההוא מחר, וכל כך אין לי כוח לשיחות של "אל תהיי סנובית אליו".. ודי כבר. ובא לי כבר שתגיע ההופעה בטכניון, כי אני כל כך מתגעגעת לאריאלה.. ומכירים את זה כשאתם כל כך מתגעגעים למישהו, עד שיש לכם הרגשה שתבכו כשהוא יחבק אתכם? אז ככה זה. וכל הזין על ההגבלות גיל של הטכניון. נמאס.

../images/Emo4.gif

אם את תבכי כשאני אחבק אותך אני.. אני ארביץ לך! |פףףףףף| ואח שלי קונה לנו כרטיסים

את לא תרביצי לי,

את תחבקי אותי יותר חזק.
וחכי עם הכרטיסים, קודם נברר שיכניסו אותי בכלל
.

mor298

New member
כנראה שבגלל שזה לא קשור. ../images/Emo3.gif

זה שרשור שצריך להתלונן על כל מיני דברים. לא לבקש דברים
אז אולי זה נחשב נצלו"ש ואסור לנצל"ש פינות. להבא תדע..

ואיך אפשר שלא

להתלונן?
רבתי עם 3 חברות טובות שלי כי הן בטוחות שאני הבנאדם הכי שקרן בייקום.
החבר שלי לשעבר רוקד עם חברה מה זה טובה שלי בטקס סיום, והיא ידעה שאני רציתי.
ניתקתי קשר עם חברה טובה
חברת ילדות שלי עומדת לנתק איתי קשר
לא למדתי בשיט למבחן מחר
יש לי כנראה מבחן במתמטיקה יום רביעי
קיבלתי 71 במבחן באנגלית
אין לי יותר בשביל מה להיות כאן, ואני לא מדברת על התאבדות, אני מדברת על החברה שאני נמצאת בה, אני מתה כבר לעבור לתיכון, אבל הוא לא יהיה שם, והוא עדיין אוהב אותי, אבל אין מצב. דמאט. פעם ראשונה שאני באמת פורקת כאן, ולא ייאמן כמה שזה טוב. החיים שלי יפים אה? שישבת הכי גרוע בעולם.

heaven is here

New member
עמית בצבא../images/Emo7.gif

ולמה תומר כבר לא כחול????!!!
ומה נסגר עם התיק שלא נסגר?

לימודיםםםםםם... :(

אני עומדת להתאבד עם הכל הבגרויות האלה!!! כל השנה לא הייתי בבצפר כי הייתי בבתי חולים (עזבו אתם לא רוצים לדעת) ועכשיו שבוע וחצי לפני המרתון בגרויות האלה אני צריכה להשלים הכל! וכבר נכשלתי בשתי מתכונות.. אוף הגעתי למצב שאני מדברת רק על לימודים וניגמרה לי השמחת חיים.. שתגיע כבר ההופעה של עברי!... ענבל לאב יו...

MIKY girl

New member
כןן.. גם לי יש צרות

האמת שיש לי אחת עיקרית.. התקבלתי למגמת מחול.. "יופי נועה כל הכבוד לך".. עכשיו אני לא יודעת לאיזה תיכון ללכת!!!!!!! האאאהאהאהאה.. ההרשמה עוד כמה ימים!!!

שבוע מסריח

עבודה עבודה עבודה ואין הופעות של עברי עד שבוע הבא :( הדבר הטוב בשבוע הזה שיש יריד האוכל ובריתה ליהלי הבת של בן דוד שלי

mor298

New member
טוב, עכשיו כן בא לי להתלונן! ../images/Emo178.gif

- הכי באסה זה שטעם העיר, זה השבוע... משני עד חמישי.. ורציתי לפחות 2-3.. כי אני אני אוהבת את זה. והולכת עם חברות, ועם ההורים (שתקו, זכותי
) והמגן שלי במורחב הוא ביום חמישי ואני חייבת לחרוש.. אז אפשר ללכת רק ביום חמישי.. ואולי יום שני, אם יסתדר. ויום חמישי אולי צריך לעבור, וארררר...
אני שונאת שלימודים הורסים לי ת'בילויים! - המשפחה שלי לפעמים ממש מעצבנת אותי... אני לא אפרט. אבל זה כבר ממש מעצבן. אי אפשר ככה. בעיקר זה שאמא כל הזמן עובדת
ואני בקושי רואה אותה.. |בוהו| - אני שונאת שלא מעריכים אותי. אוף. והאמת שלא רק אותי.. בכלל שלא מעריכים אנשים על כל מיני דברים שהם עושים.. נו, זה מעצבן. - נמאס לי מהמעגל החברתי! (אני מעדיפה לא לפרט.. או לנקוב בשמות.. אתם יודעים, יש אוזנים לכותל
) בכל אופן, יש כמה אנשים שהדברים שהם עושים שממש מביאים לי ת'סעיף.
- אני רוצה מישהו. אני לבד ורע לי.
וכל פעם ללכת לראות סרט בארנה עם חברות וזה, רק גורם לי להתקפי קנאה.
- ממש מעצבן שאתה מדבר לאנשים והם לא שמים עליך! תשמעו מה שאני אומרת, לעזאזל!!!
אני לא מדברת סתם שטויות, זה מה שאני מרגישה. וחוצמזה, במקום להקשיב ולהבין באמת למה אני מתכוונת, הם לוקחים את הטפל והופכים אותו לעיקר וזה מרתיח. כאילו לזה התכוונתי, זה רק דוגמה! -אני ממש שונאת אנשים סנובים שמסתכלים עליי ובכלל על כל העולם מלמעלה. תסתכלו לכולם בגובה העיניים, כשאתם מדברים איתם. תאמינו לי, זה לא כל כך קשה
. טוב, אני הולכת לראות את האירוויזיון.. אז זהו להיום. :] נחמד להוציא מדי פעם...
שיהיה שבוע טוב לכולם.

palola

New member
../images/Emo216.gifיש לי משהו מנצח../images/Emo93.gif

יש לי מחר יומולדת אבל יש לי גם מתכונת במתמטיקה (שלישית אחרי שלא הלך בשתיים הקודמות..) באותו יום אז ככה שלא יצא לי ממש לחשוב על זה, לתכנן משהו,או בכלל לשים לב לעובדה הזאת... ואת כל הסופ"ש בילית ביחד עם הספרים... באסה....

NoAmOoOsH

New member
מתלוננת

* יש לי ביום שילישי מבחן בספרות ועוד לא קיבלנו תחומר. * צריך לעשות משפט תנועה שעוד לא התחלתי וממש אין לי מושג איך עושים עמידת ידיים, גלגלון וכדומה..
* התדרדרתי בלימודים בצורה רצינית בזמן האחרון. * החתול שלי הלך לאיבוד ואני מתגעגעת. * אח שלי מתגייס עוד חודשיים ויהיה לי ממש משעמם. * אני צריכה לקרוא ספר לאנגלית לעוד שבוע+עבודה ועוד לא התחלתי. * אין לאדי בטלר סיכוי לזכות עם השיר הזה

TauberiT

New member
בוק רפורט?

קחי ספר שקראת בעברית ויש אותו באנגלית. יש מליונים של כאלה. אני קראתי ספר בעברית ועשיתי עליו בוק רפורט באנגלית בכלל בלי להביא איתי את הספר לכיתה
או שפשוט תקחי ספר שראית את הסרט שלו
דווקא שיר נחמד

NoAmOoOsH

New member
כעע..

רעיון טובב!.. רק אני צריכה עכשיו למצוא ספר באנגלית שקראתי בעברית.. תודה
והשיר פסדר רק שהיו שירים הרבה יותר טובים!

למעלה