אני חייבת לציין, שזו אחת הפינות הגאוניות !
ל לנשק ולברוח New member 21/5/06 #41 אני רוצה שתבקש ממני שאני אבוא ../images/Emo10.gif דווקא כשאתה חושב שלא יכול להיות יותר גרוע הדברים הכי גרועים קורים בא לי למות.
אני רוצה שתבקש ממני שאני אבוא ../images/Emo10.gif דווקא כשאתה חושב שלא יכול להיות יותר גרוע הדברים הכי גרועים קורים בא לי למות.
ג גיא לידר New member 21/5/06 #42 לא ../images/Emo7.gif אל תמותי אני רוצה לפגוש אותך בהופעה 100 אני רוצה שתמשיכי לכתוב פה ואני רוצה שתחיי .
לא ../images/Emo7.gif אל תמותי אני רוצה לפגוש אותך בהופעה 100 אני רוצה שתמשיכי לכתוב פה ואני רוצה שתחיי .
F FollowTheLIDER New member 21/5/06 #44 יפה שלי ../images/Emo23.gif אל תמותי לי! אני עוד צריכה לפגוש אותך ב100 .. אני אוהבת אותך
F Free Lancer New member 22/5/06 #48 חחח גיא ואלמוג, לפי ההודעות שלכם זה נראה כאילו "אל תמוותי! אני רוצה לראות אותך בהופעת ה100!!" אבל אחרי ההופעה שתמות?
חחח גיא ואלמוג, לפי ההודעות שלכם זה נראה כאילו "אל תמוותי! אני רוצה לראות אותך בהופעת ה100!!" אבל אחרי ההופעה שתמות?
G GR££N woMAN© New member 22/5/06 #47 ../images/Emo12.gif מה קרה?!! דברי איתי. דחוף! לעומת גיא ואלמוג אני לא אראה אותך בהופעת ה100 אבל אני צריכה שתמשיכי לחיות! קיצר, דברי איתי
../images/Emo12.gif מה קרה?!! דברי איתי. דחוף! לעומת גיא ואלמוג אני לא אראה אותך בהופעת ה100 אבל אני צריכה שתמשיכי לחיות! קיצר, דברי איתי
ז זוהרים New member 22/5/06 #49 חבורת אינטרסנטים.. צריכים אותה רק בשבילכם.. כדי שתראו אותה בהופעה 100.. תכלס לא כפת לכם ממנה!