פיק-אפ ב-VOD

yfinch541

New member
חיתמו על העצומה להחזקת התוכנית לvod

שלום לכולם אני קורא אליכם להצטרף אלי למאבק בחברת hot אשר משווקת את hot vod ובוא וחיתמו עוד היום על העצומה להחזרת פיק אפ לvod זיכרו אומנם זכותם להחליט מה יהיה ומה לא אבל לנו יש את הכח להשפיע!!! אם זה היה למספר ימים אין ספק שזה יכול להיות באופן קבוע בתפריט הvod . הכח הציבורי הוכיח בעבר שהוא בעל השפעה גבוהה מאוד וכצרכנים זכותנו להביע את מחאתנו . **חשוב לציין שהמאבק שלנו יתנהל בצורה דמוקרטית והוגנת ,כל ביטוי אלים או פוגע יביא לסיום המאבק .אני קורא לכולם להתנהג בצורה הולמת ומכובדת** להלן הנוסח "אני מנוי vod קורא אליכם חברת hot אשר משווקת את מוצר hot vod להחזיר את הסידרת פיק אפ ללוח התוכניות בvod . ברצוני להביא לידעתכם שאיי החזרת התוכנית עלולה להביא להתנתקותי מהשרות." אנא חברים קיראו בעיון את תוכן הנוסח הנ"ל והביעו תמיכה כל חבר שבעד המאבק מתבקש לשרשר את הנוסח הבא באשכול זה "אני (שם פרטי+משפחה) מאשר שקראתי את נוסח העצומה וברצוני להביא לידעתכם את תמיכתי בה" המגמה לצבור כמה שיותר הודעות תמיכה ואני מבטיח להעביר לחברת hot את העצומה החתומה באלפי החתימות שלכם ,(כך אני מקווה). חברים זהו הצעד הראשון במאבק וכל חתימה משפיעה אנא שתפו פעולה כי במאבק הזה אנחנו ננצח! תודה על שיתוף הפעולה כמו כן היתי מבקש ממנהל/ת הפורום לתת עוגן לאשכול חשוב זה על מנת להביא אותו לידעת ציבור הגולשים

nofar17

New member
נכון, איזה קקה \=

אני משלימה פרקים פה, יותר נכון קטעים פה ושם.

yfinch541

New member
הערות נוספות

למעונינים לשמור על אלמוניות ניתן לחתום על העצומה בראשי תיבות בלבד לדוגמה דוד כהן יחתום כ ד.כ

קופישופ

New member
רוצים פיק אפ בVOD

אני ק.ש. מאשר שקראתי את נוסח העצומה ורוצה להביע תמיכה

yfinch541

New member
חברים שיתוף פעולה הוא דרוש מאוד

אנא הביעו תמיכה בעצומה וכך נוכל לצאת למאבק

yfinch541

New member
../images/Emo160.gifחברים יקרים שימו לב ../images/Emo160.gif !!

על מנת להפוך את הליך החתימה לנוח ופשוט הכנתי עבורכם עמוד לחתימה על העצומה בצורה פשוטה לחלוטין כל שעליכם לעשות זה לרשום את הפרטים הדרושים ובכך אתם מצטרפים למאבק להחזרת פיק אפ לhot vod אז הנה נוסח העצומה אנא קיראו בעיון והביעו תמיכה "אני מנוי vod קורא אליכם חברת hot אשר משווקת את מוצר hot vod להחזיר את הסידרת פיק אפ ללוח התוכניות בvod . ברצוני להביא לידעתכם שאיי החזרת התוכנית עלולה להביא להתנתקותי מהשרות." לחתימה על העצומה לחץ כאן

HOT VOD

New member
לפני שתהיה פה עוד התנתקות..

שלום לכולם קודם כל, אנחנו שמחים שאתם מעריכים את זה שפיק אפ עלתה ל VOD, השקענו הרבה מאמץ כדי להעלות את הסדרה בסוף השבוע, ועוד נכונה לנו עבודה רבה שנשמח לעשות בעבורכם. כרגע, ההחלטה של ערוץ 10 היא לשדר את פרקי פיק אפ בסוף השבוע בלבד, כלומר - בחמישי בצהריים הפרקים עולים, בראשון יורדים. עם זאת, אם הם יווכחו שזה כ"כ חשוב לכם, אולי ישנו את ההחלטה. אנחנו נשמח לספק את מבוקשכם. ואל תשכחו - אין לך HOT, אין לך VOD.. צוות HOT VOD

HOT VOD

New member
פורום HOT VOD נפתח

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1336

yfinch541

New member
../images/Emo160.gifחברים שימו לב../images/Emo160.gif

אז נכון מבירור שערכתי נציג hot דייק בדבריו המכשול שעומד בין הצבת פיק אפ באופן קבוע בvod הוא ערוץ 10 ולכן המאבק שלנו לא נגמר אלא רק מתחיל והפעם מול ערוץ 10 המשיכו לחתום על העצומה ואני עבדכם הנאמן יפנה אותה להנהלת הערוץ לידעתכם בפחות מ24 שעות אספנו למעלה מ50 חתימות וזה רק מראה כמה כח טמון כאן אצלנו לשנות את רוע הגזירה אנו צופי סדרת פיק אפ דורשים מנהלת ערוץ 10 לאפשר שיבוץ של הסידרה בvod במשך כל ימות השבוע. *רוצה להביע תמיכה ? לחץ כאן וחתום על העצומה לשיבוץ פיק אפ בכל ימות השבוע ב vod

barr1969

New member
מה לא ברור

במילים: ביום חמישי הפרקים עולים, בראשון יורדים? ערוץ 10 רוצה את פרקי פיק אפ בVOD רק בסופי שבוע.

תחזירוו את פיק אפ:(

ב'קשהה תחזרוו את פיק אפפ!! זה סדרה חדשה שהרבה רואים אותה! והיה לכם עוד ריטינגג!.. קיצרר י'שבורים תחזרוווו! יעל בר זוהרררר! הפצצצצה!

nat18

New member
מה? למה? כמה? מתי הספיקו?

? אתמול בלילה עוד זה היה כי ראיתי פרק ועכשיו אין? נבדוק את הנושא....

Ortalina6

New member
../images/Emo13.gifהיי לכולם אני חדשה בפורום.....

ואני מתה על פיק אפ ובמיוחד על אביב אלוש ומקס אולארצ'יק המהממים

Rachelika17

New member
חצופים למה הורידו???

גם אני פיספסתי ואני באה לראות עכשיו את הפרק ואני רואה שהורידו את זה ...למה אבל???????

למעלה