../images/Emo21.gif פינת הבישול שלי../images/Emo209.gif
לפורום לקראת שבת "סלט המטבוחה" סלט עגבניות מרוקאי. טעים חבל על הזמן - מומלץ להכנה - בתאבון....... קילו עגבניות לא חזקות- את העגבניות שולקים במים רותחים כדקה ומסירים את העור של העגבניות חותכים לריבועים. הפילפלים/גמבה - כמות 4 או 5 בצבעים שונים אפשר - להכין בנפרד בתנור או באש להסיר את העור מומלץ. את הפלפים /גמבה /חריף אחרי ששורפים אותם להכניס לשקית לכמה זמן בנתיים עושים דברים אחרים. את הפילפים פורסים לריבועים נותנים להם טיגון קל אחרי הבישול ומוסיפים את העגבניות מומלץ את המיץ של העגבניות לסנן. לבשל על אש בנונית/קטנה ולערבב כל הזמן בערך שעה וחצי כולל הפלפלים , להוסיף פפריקה אדומה , 2 או 3 שיני שום כתושות. פלפל שחור, ומלח אפשר מעט סוכר ולערבב. מערבבים כל כמה דקות עד שהתערובת נהיית סמיכה כמו שצריך והטעם גן עדן.. פלפל חריף עושה את זה פיקנטי., בתאבון