פיJת הביeול של אניטה

LANIT1

New member
../images/Emo21.gif פינת הבישול שלי../images/Emo209.gif

לפורום לקראת שבת "סלט המטבוחה" סלט עגבניות מרוקאי. טעים חבל על הזמן - מומלץ להכנה - בתאבון....... קילו עגבניות לא חזקות- את העגבניות שולקים במים רותחים כדקה ומסירים את העור של העגבניות חותכים לריבועים. הפילפלים/גמבה - כמות 4 או 5 בצבעים שונים אפשר - להכין בנפרד בתנור או באש להסיר את העור מומלץ. את הפלפים /גמבה /חריף אחרי ששורפים אותם להכניס לשקית לכמה זמן בנתיים עושים דברים אחרים. את הפילפים פורסים לריבועים נותנים להם טיגון קל אחרי הבישול ומוסיפים את העגבניות מומלץ את המיץ של העגבניות לסנן. לבשל על אש בנונית/קטנה ולערבב כל הזמן בערך שעה וחצי כולל הפלפלים , להוסיף פפריקה אדומה , 2 או 3 שיני שום כתושות. פלפל שחור, ומלח אפשר מעט סוכר ולערבב. מערבבים כל כמה דקות עד שהתערובת נהיית סמיכה כמו שצריך והטעם גן עדן.. פלפל חריף עושה את זה פיקנטי., בתאבון
 

dafgol

New member
../images/Emo41.gif פיJת הביeול של אניטה ../images/Emo41.gif

אניטה היקרה הסכימה לקחת על ע3מה את ועדת הבישול של ה
, ולקראת כל סוף שבוע תמליץ לנו על מתכון מיוחד לשבת
כל המתכונים של אניטה ירוכזו במאמר מיוחד לשימושינו הגסטרונומי
ענקית לך אניטה
את...את חמודה את
 

frige

New member
גם אני מוכנה לנדב ממטעמיי

אז הנה פשטידת פטריות מדהימה של סבתא שלי ז"ל. יש עוד המון המון מטעמים ומתכונים. לאט, לאט. פשטידת פטריות: 2 ביצים 1 קופסאת פטריות בצל אחד 1 גביע שמנת מיונז מלח, פלפל כוס קמח תופח מטגנים את הפטריות עם הבצל. מערבבים את הביצים, השמנת. לשים מיונז בכוס השמנת (מידה של כוס שמנת), מלח, פלפל והקמח התופח. מערבבים לזה את הפטריות והבצל. שמים בתבנית משומנת היטב. שמים בתנור בטמפרטורה של 180 מעלות לחצי שעה. מעדן
 

dafgol

New member
אניטה היום אני מכינה

את פשטידת התירס שלך סוף סוף , אחרי שאכלנו אותה
אצל עדן השבוע. אם מחר לא תהיה הודעה של גולן או שלי......תבינו שלא הצליח לי
 

LANIT1

New member
בהצלחה בפשטידה היא קלה../images/Emo78.gif

אל תדאגי יצליח לך... היה טעים אצל עדן? אין סיבה שלא יצליח.. ללכת לפי ההוראות. נ.ב. התבלבלתי אתמול בימים חשבתי יום חמישי הפינה לבישול היא יום חמישי... הפינה השבוע הוקדמה ביום לטובת הפורום... חד פעמי אני בבית תהיי בקשר.. בייייייייייייייי
 

dafgol

New member
זה בסדר ...dont worry

אני משחקת עכשיו עם בר....הוא מרשה לי קצת במחשב שלי.....קם הגולם על יוצרו
נדברוס אJי
 
אניטה - לדעתי, הפשטידה יצאה טובה

פעם ראשונה שהכנתי אותה ואני גאה בעצמי, אפילו בעלי היה מרוצה והוא ביקורתי כלפי האוכל שאני מכינה.
 

LANIT1

New member
כל הכבוד אני שמחה...

יש לי עוד מתכונים שבעלים אוהבים תבקשי ממני את העוף עם הבצל ופלפלים /גמבה חבל על הזמן ילקק את הסיר ואת הצלחת.. בתאבון. היה קל להכנה וטעים הכי חשוב ועוד שאפשר להכין את הפשטדה מכל מני גבינות שיש בבית לא חייבים להיות מקובעים למתכון. ביי בנתיים
 
אניטה - נו, אני מחכה

מה תבקשי??? אני מבקשת עכשיו, היום זה היום שלך, אז יאללה לעבודה. בשמחה אני אקח את המתכון שלך. בפשטידות עשיתי חלק שלך וחלק שלי.
 

LANIT1

New member
יותר מאוחר שאתפנה..ארשום לך

תנסי בנתיים את הסלט מטבוחה.. שווה מאמץ
 

LANIT1

New member
על המטבוחה הזו גם פולני לא יוותר

תנסי ותראי באחריות. ל 3 שנים...
 

LANIT1

New member
הלכתי עם אלה לגן משחקים וקניות אחכ

אולי על הבוקר.. אכתוב לך או אם אצליח היום אני לא כולכך מאמינהץ אבל העוף מעדן עם הרבה בצל וגמבה בעלך יואהב?
 
למעלה