פלייליסט המסור 12.10

limors2

Active member
../images/Emo41.gifפלייליסט המסור 12.10../images/Emo41.gif../images/Emo54.gif

מלא תוכניות בגלגלצ נפתחות בזמן האחרון עם הקילרז החדש
לא שמעתי תתוכנית(חות מדקה וחצי לפני שהקליטה נאבדה לי בכביש
), וזה נראה שהיא הייתה שווה
killers-when you were young the who-pinball wizard ok go-here it goes again the strokes-someday מוניקה סקס-חיות מחמד פינת הצ'יז! def leppard-Bringin on the heartbrake foo fighters-times like this nanuchka-red Yeah yeah yeahs-cheated hearts העברית-לא mansun-wide open space recouteurs-broken boy soldiers led zeppelin-when the levee breaks jet-put your money where your mouth is זקני צפת-השכן שעה שניה my chemical romance-welcome to the black parade Alice cooper-no more mr nice guy Billy talent-red flag שייגעצ-המילים הכי יפות שייגעצ-אבא עורך דין Limp biscuit-my way the kooks-ooh la pulp-lipgloss נעם רותם-חום אנושי dirty pretty things-wondering uriah heep-gypsy ג'ירפות-קשה לי mother love bone-this is shangri-la audioslave-original fire eagles of death metal-i want you so hard

chen010189

New member
אחח הטעם המעולה של ליטל בשירים!

ואני שמה לב לזה גם בסופי שבוע ובתוכניות נוספות. וידעתי שאין לשייגעצ "לא"! איזה יופי שהיה את "אבא עורך דין".. היה נחמד להיות שם עד סוף השיר הראשון של פינת הצ'יז. אה והפינה הזאת ממש טובה! עושה טוב לשמוע אותה.

limors2

Active member
אני אוהבת אותה, האות תמיד ממש../images/Emo54.gif

מצחיק אותי

חח אני חיה בשביל הפינה הזו

ועוד תיקון טעות, SOMEDAY של הסטרוקס לא שודר אלא בסוף השעה שמתי את JUICEBOX גם של הסטרוקס, מאלבומם האחרון והמעולה. חן, תודה על המחמאות, שמחה שאתן נהנות מהתוכנית שבוע הבא, פינת צ'יז עם שיר ישראלי!! אגב, נעמי עשתה את האות והניסוח שלו היה רעיון של פריצקר

chen010189

New member
אה, אשים לב לזה חמישי הבא../images/Emo6.gif

נעמי
בקשר לצ'יז עם השיר הישראלי - אני ממליצה לעשות את זה יותר מפעם אחת, כלומר, לפעמים להכניס גם שירים ישראלים לפינה. לא חסר כאלה

limors2

Active member
קופסת מיץ מעולה../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

והרבה אנשים שווים באות אחד! שבוע הבא לא אפסיד תתוכנית! אקליט אם אצטרך

למעלה