פלייליסט לינק 14.8

limors2

Active member
../images/Emo41.gifפלייליסט לינק 14.8../images/Emo41.gif../images/Emo54.gif

אהבת אותי/ משינה אני טקסט פוליטי? /נושאי המגבעת Sure Shot / Beastie Boys Into the Groove/ Madonna Dear Jessie / Madonna Justify My Love / Madonna Power of Goodbye / Madonna No Distance Left to Run / Blur 2:1 / Elastica Everything Will Flow (acoustic live at IDF) / Suede Video Killed the Radio Star / the Buggles Wolf Like Me / TV on the Radio Peter and The Wolf / Prokofiev --The Philadelphia Orchestra & David Bowie שעה שניה Have a Cigar / Pink Floyd Tunic (Song for Karen) / Sonic Youth We've Only Just Begun / The Carpenters אפשר לשכוח / דבק Wild Horses / The Flying Buritto Brothers A Song For You / Gram Parsons Red Hill Mining Town / U2 Brilliant Mistake / Elvis Costello Like the 309 / Johnny Cash פרח הלילך / חוה אלברשטיין אל תשאלי אם אני אוהב / דיוויד ברוזה

tkuihehr

New member
לא שמעתי,חבל שלא שולחים את הקישורים

אבל כמה אפשר לדרוש כבר מהנהלת גלגלצ? מספיק טוב שהם שולחים באימייל את הפלייליסט עצמו

limors2

Active member
אז כולם יקראו תפלייליסט במקום../images/Emo54.gif

לשמוע

tkuihehr

New member
אני מאלה שלא שמעו

וקראו את הפלייליסט, לא נורא, הייתי שמח לדעת מה הקישורים בינהם, לפעמים יש סיפורים יפים, אבל אפשר להסתדר גם בלי [או פשוט להתחיל לשמוע]

RJlake

New member
תתחיל לשמוע..../images/Emo3.gif אמרתי לטל

לבוא לפה אז כדאי לעשות שיעורי בית

tkuihehr

New member
אני אוהב את התוכנית ואת הרעיון

אבל אני שונא את השעה~! 22:00, עד כמה שזו האוניברסיטה האלטרנטיבית, אני לא אוהב אף תוכנית, ויסלחו לי קוואמי, טל פריצקר, לילך ברנע, משה בונן, ונועה גראס, אני פשוט לא דלוק על אף תוכנית מספיק, מדי פעם יוצא לי לשמוע, אבל אחרי שעתיים סינגלס ועשר שעות גלגלציות קודמות, זאת הנקודת שבירה שלי. [חוץ מהמקור, שזה נחמד מדי פעם, כשיש על מה, ולינק, שרק אם אין מה לראות בטלוויזיה, את מדברים בשקט אני פחות אוהב, המסור חזק לי מדי, והקצה מגעיל]... יום שני הבא [אם שוב לא יהיו בעיות] אני אשמע לינק

limors2

Active member
זאת באמת שעה מעצבנת../images/Emo54.gif

מצד אחד אין שעה מוקדמת יותר כי הכל מוקדש למיינסטרים, אבל מצד שני אחרי שאני יושבת ושומעת שעתיים סינגלס קשה לי להתרכז....
רק במסור אני מצליחה לשבת ולשמוע הכל (ונהנית מכל רגע
), אבל אני ממש רוצה לשמוע את כל לינק, ומידי פעם את הקההקה

RJlake

New member
אוי חבל שלא הקשבתי זה נראה אחלה

פלייליסט השבוע!

steelwater

New member
תודה רבה

לינק זו תוכנית ממש מגניבה. אני לא מאמינה שהיה את השיר Red hill mining town של U2! זה אחד השירים שלהם שאני הכי אוהבת בעולם והוא לא ממש מוכר כי הוא לא יצא כסינגל. יו, זה שיר כזה יפה, אני לא מאמינה שהוא היה ברדיו אם הייתי שומעת אותו הייתי בטח בשוק וממש שמחה ומשתגעת חחח. אפשר איפשהוא לשמוע את התכונית הזאת שהייתה?

למעלה