פלרסיינטה, כריס מורנה והשאר

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo41.gifפלרסיינטה, כריס מורנה והשאר../images/Emo41.gif

טוב אז בהתחלה התכוונתי לשאול שאלה פשוטה על שיר מתוך הסידרה שמופיע באתר הזה
(http://www.sharim-amordim.net/) ברקע ורציתי לדעת איך קוראים לו, אבל אז ראיתי בטאגליין שהיה דיון על כך שהסדרות של כריס נמאסו ורציתי להגיד לכם משהו: בתור אחת שמכירה את כריס ופגשה אותה אינספור פעמים, רק שתדעו שכל, אבל כ-ל מה שכריס נוגעת בו הופך לזהב! היא לחלוטין יודעת מה היא עושה ועושה את זה עם כל הלב והנשמה. אני מכירה אותה ואת רומינה יאן (בלן) עוד מתקופת קטנטנות המוקדמת מאוד שם במסגרת תוכנית שהיתה לפני שנים עם עוזי חיטמן הגשימו לי חלום והפגישו אותי עם רומינה וכריס המדהימות על סט הצילומים של קטנטנות (זה היה בזמן העונה ה- 3 וה-4) ותאמינו לי כשאני (מבלי לדעת את טווח הגילאים פה בפורום) אומרת לכם שהילדים של פעם, אלו שהיום הם כבר בני 20 ומעלה (כמוני) היו חיים על כריס ורומינה ואוהבים אותן בלי סוף! כל מה שכריס רוצה זה שתאהבו אותה ותקבלו את האהבה שהיא שולחת לכם ע"יי הטלנובלות, וכמובן שאף פעם לא תשכחו את המסרים שלה. לא יודעת מה איתכם אבל אחרי 5 מפגשים איתה בארץ ועוד 2 בחו"ל אני התאהבתי
אז לעיניינינו: מישהו/מישהי מוכנ/ה לומר לי מה שם השיר שמתנגן ברקע של האתר "שרים המורדים"

PRINCESS GINA

New member
ד"א../images/Emo63.gif

את פלורסיינטה לא הייתי רואה קבוע, אבל את פרק הסיום הסופר מרגש לא הפסדתי!

LemonLimeLilach

New member
ובקשר לסדרות -

צודקת ביותר שכל מה שכריס נוגעת בו הופך לזהב. כמעט. זה לא משנה את העובדה שהדיון שנוהל פה על הסדרות שלה הסתובב ברובו על העובדה שברוב הסדרות, העלילות חוזרות על עצמן, השחקנים חוזרים על עצמם, הדברים הרעים חוזרים על עצמם וגם הדברים הטובים חוזרים על עצמם. אני מסיקה שהיית צופה קבועה של קטנטנות - את רוצה להגיד לי שעלילות שהיית רואה בסדרות האלה לא חזרו על עצמם במורדים? בפלוריסיינטה? עצם העובדה הפשוטה שכל הסדרות שלה מתמקדות ביתומים זה כבר משהו. בקטנטנות אלה היו כולם, במורדים לכולם אבל לכולם היו בעיות עם ההורים (וחלק אכן יתומים), וגם בפלוריסיינטה. זה כבר מיחזור אין סופי. כנ"ל על השחקנים, אי אפשר שלא לראות שהשחקנים פשוט חוזרים וחוזרים וחוזרים. אני אישית נהנית מזה, זה נותן לי לראות את השחקנים שאני אוהבת. יש כאלה שמעדיפים חידוש. ולפעמים באמת החידוש הזה מרענן - ככה הכרנו את פלורנסיה ברטוטי, חואן חיל נבארו ואיסבל מסאדו בפלוריסיינטה. בקשר לכריס עצמה - אמנם לא פגשתי אותה אישית, ואני בטוחה שהיא אכן מקסימה ואשה מדהימה, אבל אי אפשר להכחיש את זה שהיא פשוט עושה טעויות מטורפות. היא למשל רבה עם השחקנים הראשיים שלה (פלוריסיינטה - חואן עזב בסוף העונה הראשונה, ופאביו אמנם סיים את העונה השנייה אבל לא את ההופעות), דבר שגורם להרבה אנשים להסתכל עליה בצורה עקומה ולנסות להבין מה בדיוק נסגר איתה, וזה גם פוגע בסדרות שלה.

PRINCESS GINA

New member
בקשר לריבים שלה....

אני לא יודעת למה היא רב איתם אבל גם בין האומנים הכי גדולים יכולים להיות חילוקיי דיעות. כריס אמרה פעם שהיא אוהבת לבנות סיפור על תבנית מסויימת ותבנית היתומים היא שהכי נגעה לה ובה היא בחרה להתעסק. אתם גם בטח יכולים להבין שזה נובע מסיפור חייה של כריס וממשהו מאוד מסויים בעברה שהיא בוחרת לתת לו ביטוי דרך העבודה בטלויזיה/קולנוע/במה. הסידרה היחידה שאיתה היא שברה הרבה מוסכמות שהיא הכירה שנים היא המורדים אבל גם שם יש קו דימיון שקוף שמחבר בין כל הסדרות האחרות למורדים וקושר אותם תחת אותה המפיקה. ואני מניחה שהיא ממשיכה עם אותם שחקנים פשוט בגלל עיניין של נוחות. רובם (הילדים) הם שחקנים שאנחנו מכירים והתפרסמו רק בזכותה לכן היא ממשיכה לקחת עליהם חסות בטלנובלות נוספות.
בעניי זה דווקא מאוד מוצא חן לראות את ה"רע" הסדרה אחת הופך ל"קורבן" בסדרה אחרת שלה....

נועה2004

New member
קוראים לשיר Hay un Cuento

ולדעתי את צודקת בקשר למה שכתבת על כריס מורנה. היא אישה מאוד מוכשרת ורואים את זה בעבודות שלה (קטנטנות, המורדים, פינת אור וכמובן פלוריסיינטה). הפרק סיום של פלוריסיינטה באמת היה פרק מושקע מאוד. את כותבת גם בפורום "סדירים", נכון? ואם אני זוכרת נכון את משרתת במ.צ. או שכבר השתחררת?

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo41.gifתודה ועוד שיר שאני מחפשת...

השיר שמופיע בסיום התוכנית (משהו עם לחזור הביתה...) ואולי מופיע גם בהתחלה ואני ממש אוהבת אותו...

נועה2004

New member
את בטח מתכוונת ל-A bailar

זה הפזמון של השיר: Hay, que la vida se va Hay hay hay que la vida se va Que la vida pasa Cerca de tu casa No te pierdas nada Por no irla a buscar

PRINCESS GINA

New member
שאלונת קטנטנה../images/Emo92.gif

המילים שכתב לי הם אכן המילים של השיר אבל אני לא מוצאת אותו בשום מקום! השם הזה של השיר מוצא לי שיר אחר לגמרי מתוך פלורסיינטה...אולי יש לו עוד שם

למעלה