פנינה OUT - לבני IN

bhnadav

New member
../images/Emo41.gif פנינה OUT - לבני IN

ביום בו סגרה הכנסת את הבריח על המושב ה-16, הציע לנו יו"ר הכנסת לבחור בפעם הבאה ח"כים טובים יותר. גולשי NRG מעריב החלו כבר היום בחשבון הנפש, והחליטו: פנינה רוזנבלום OUT, ציפי לבני – IN. מי שבאמת סוחפת אחריה את הגולשים היא שרת המשפטים ציפי לבני. "רק ציפי לבני מתאימה, יכולה ומסוגלת להיות ממלאת מקום של אריק, וראש הממשלה אחרי שהוא יפרוש", כתב אחד הגולשים. ובנצי מצטרף בשמחה: "ציפי לבני היא התקווה הגדולה והיחידה להנהיג את ישראל לאחר עידן שרון". לכתבה המלאה: http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/023/679.html

trigotrigo

New member
וגם אני מצטרף

אני מזדהה עם השרה לבני בגלל נאמנותה הן לעצמה והן למדינה. ההיעדרות שלה מפרשיות השחיתות רק מחזקת את ההערצה שלי אליה, והיא צריכה לשמש דוגמה לכל חברי הכנסת.

אבל הוחלט להציב את אולמרט לפניה.

אחד מהאישים המושחתים ביותר שהיו אי פעם בפוליטיקה הישראלית.

trigotrigo

New member
ולעומת זאת, כהנא טלית שכולה תכלת

אני באמת חושב שזה עניין של נקודת מבט - אז אם לא איכפת לך לנקות את החלון שלך לפני שאתה חושב שהכביסה שלנו מלוכלכת..

ואדולף אייכמן היה חסיד אומות עולם

כמובן שבין המשפט שאמרת, אין שום קשר לדברים. אני כימני אומר לכם שאולמרט מסוכן יותר משמעון פרס.

תומרס1

New member
איך אני לא מתפלא שכתבת את זה???

ולגבי ליבני כבר אמרתי והבעתי את דעתי לבני מספר 1..

בוא נאמר שאתה לא מהיותר מתוחכמים

מבין הכבשים של שרון. השימוש הרטורי שנעשה פה הוא משפט ראי. כיש משפט מופרך בטענה אחת, מציבים מולו משפט בעל משקל מופרך. לגבי ליבני- איך אתה מסביר שדווקא אולמרט המושחת עד עמקי הגיידאמק והרבה יותר שני בעדר? הרי אפילו הנפל פרס מושחת פחות.

bhnadav

New member
שאני אבין -

אני היחיד שפיספס את הידיעה היום לגבי פרסום רשימתה של קדימה?
האם פורסמה הרשימה בכלל שאתם בטוחים כל כך שאולמרט שני?

תומרס1

New member
כן משהו לא ברור

אבל כל הזמן כותבים את זה ובכלל לא בטוח שאולמרט מס' 2..

משקיף. לא הייתי משתמש במילים הללו -

כשמדובר ב"תחכום".. אתה בולט באותה קבוצה של חוצבי ססמאות ורטוריקן של הצפות מיותרות וחסרות פשר. כשמשתמים יותר מידי במילה "מושחת".. ולא מעמיקים בדיעה ודיון - לא מגיעים לשום מקום. לפצוח ב"קרב מוחות" - למי הלשון היותר מחוספסת, מתאים לפורום מפלגתי אחר. לא לכאן. אתה מוזמן להמשיך ולהביע דעה עניינית, כפי שאתה מטיב לעשות לפעמים. תודה :)

נכון שצריך סף מינימום של שכל ישר

אבל דבריי הם בעלי מסר ברור. בוא תאמר לי אתה, מה אתה יודע על מחליף המפלגה שלך שאין לה מצע או דרך רק : " המנהיג הנשגב שיוביל קדימה את האנשים" ? הרי אתה יוצא 'שינוי' מה יקרה אם יום בהיר הפילדשטרודה יחזור לחווה שלו, ואולמרט יהפוך לראש ממשלה? . מהו עברו של מר אולמרט? למען מה פעל , ולמען מי פעל?

משקיף ציוני בוקר טוב

אז ככה , אתה יודע יפה וטוב מאוד כי למפלגת קדימה יש "קו מחבר" , הקו המחבר הזה הוא שגורם מסתבר לרבים מבין הפוליטיקאים והפוליטיקאיות בישראל לחבור למפלגה אחת . כעת לדרכה של המפלגה : כפי הידוע לך , רובם המכריע של חברי תנועת קדימה , עזבו את הליכוד כמו מפלגות אחרות מפני שרובם ככולם תמכו במיוחד בדרכו של ראש הממשלה שרון . מהבחינה המדינית חרטה המפלגה על דיגלה את השאיפה לשלום , תוך שימת דגש על "התנתקות " ושתי מדינות לשני עמים . הדבר ברור מאוד מה השאלה בנושא הנ"ל ? מהבחינה החברתית כלכלית מבינים בקדימה כי המשאבים הכלכליים שהופנו במהלך השנים האחרונות (אולי הרבות מידי) להתיישבות במקומות בהם לצערי (מאז הסכם אוסלו וההתפכחות "מארץ ישראל השלמה" ) לא היו אפילו תושבים מלבד קרוונים ריקים מאדם !!! . כמו לביטחון בו הושקעו משאבים כלכליים רבים אולי רבים מידי תוך עיסוק בהקמת גדודים ושימוש מסיבי ומיותר באנשי מילואים (גדודים רבים וטובים של חיילי מילואים ללוות ילד בן 10 לחוג לאלקטרוניקה עם רכב ליווו קדימה ורכב ליווי מאחור ואת זה ידידי אני אומר כבעל ניסיון ) , כמו שמירה על קרוונים בהתיישבויות בהם לא היו כלל אנשים מלבד כמה כלבים נטושים שאת המזון שלהם קיבלו מאיתנו המילואימניקים אחרת היו מתים מרעב ועוד כהנה וכהנה !!!! אגב , הליכוד בו אתה תומך נלהב כך נשמע מדבריך , "תקוע " איפה שהוא שם מאחור מסתבר ועדיין מאמין ב"ארץ ישראל השלמה" לצערי . הדבר אינו ישים במיוחד כפי שאמרתי מאז הסכמי אוסלו (אגב גם הסכמי וואי של נתניהו ראש הליכוד !!! ) . את המשאבים הכלכליים שיתפנו יפנו ידידי לשיפור וחיזוק החברה בישראל . כפי הידוע לך המפלגה עדיין בהתהוות , למרות שהתהליך מובנה על אנשים בעלי חזון וניסיון אשר הוכיחו את יכולותיהם "בעולם הפוליטי" בישראל . גם אם תאמר אלפי פעמים ותחזור על עצמך שוב ושוב , אתה יודע מכיר ומבין כי למפלגה יש דרך יש חזון ויש אנשים בעלי שיעור קומה שבחלקם הגדול אתה וחברי הליכוד בעבר ובהווה חייבים להם את מקומם בכנסת הנוכחית במיוחד . בסוף ידידי גם אתה תהיה בקדימה

trigotrigo

New member
קצת על חוכמת חיים

פרס לא ממש מושחת, ואם אתה מתעקש על דוגמה ימנית אז קח את דוד לוי, ואם יותר קיצוני אז ליברמן, אבל בכל מקרה - יש סיבה שפרס, וגם לוי, בדוגמה זו, נשארו כל כך הרבה זמן בפוליטיקה. אתה לא יכול לומר שזו שחיתות, כי אז הם היו ראשי מפלגות וכו', אבל כידוע לך - הם לא. יש איזו חוכמה שנמצאת להם בראש, חוכמה אמיתית, לדעתי, שבזכותה הם הצליחו לשמור על מעמד של חברי כנסת.

חייבים שציפי ליבני תהיה לפני אולמרט

אולמרט חילק תקציבי ממשלה לפני יציאתו-נגד חוקי המדינה ,הוא פעל בשיטת: שמור לי-ואשמור לך- כדי להבטיח הסכמה רחבה לכמועמד מספר 2 של קדימה- אסור שלמפלגה שלנו- יהיה ריח מבאיש, מספר 2 צריכה להיות אשה כמו תירוש או ליבני= נשים חזקות,דעתניות, פיקחיות, אוהבות אדם וצדק

תומרס1

New member
אני מסכים איתך לגבי ציפי לבני

שהיא אכן פוליטיקאית מוכשרת ופוליטיקאית מצויינת אבל אהוד אולמרט וזה לא שאני ממש ממש רוצה שהוא מספר 2 יש לו הרבה נסיון פוליטי והוא מילא הרבה תפקידים בממשלות ובמיוחד כשהיה מ"מ רה"מ בתפקיד זה קיבל נסיון רב ואני לא פוסל את האפשרות שיהיה מספר 2, לגבי רונית תירוש היא עדיין לא בשלה כלל וכלל, היא פוליטיקאית צעירה שעוד צריכה להוכיח את עצמה ולמלא תפקידים אחרים, אבל אני שמח שהיא בקדימה... אבל לא צריך כרגע להתעסק עם זה, שרון יגיע להחלטה מקווה שכמה שיותר מהר כי צריך לבנות את המפלגה ושתהיה היררכיה ברורה ולהקים מוסדות ולהתחיל לתפעל אותנו כי אנחנו יכולים לתרום הרבה... אז קדימה....

למעלה