../images/Emo41.gifפספוסים זה אנחנו - העדכון השבועי
עידכון שבועי יתפרסם אחת לשבוע, ובו יפורט על נושאים שונים הקשורים לתוכנית ולפורום
התוכנית אתמול בשעה טובה התחילה העונה החדשה [מספר 14] של פספוסים. הראל מויאל בכבודו ובעצמו נמתח ע"י יהודה סעדו. הרעיון הכללי של המתיחה היה שיוצרו ושווקו בובות של הראל מויאל ללא ידיעתו. כמו כן, הבובות [שבין היתר יודעות לשיר בערבית] פורסמו בשלטי חוצות לכל אורך כביש ראשי בת"א לנגד עינייו של הראל ההמום. כמו כן התחילה פינה חדשה בשם "העובד המצטיין" שבה כולם עובדים על כולם - ילדים על הורים, נשים על בעלים, עובדים על מעבידים וכו'. והפעם - בן הזוג מתח את חברה שלו. במתיחה "עובדי מוסד" תפסו את בת זוגתו ואמרו לה שבן הזוג שלה קשור בכל מיני דברים..
בסופו של דבר הם הראו לה קלטת שבה רואים אותו מדבר עם מישהו מסתורי, ואז הוא חשף את המתיחה ובין היתר גם הציע לה נישואין בשידור
ואיך לא? פזית, קטעי פספוסים קצרים והמון המון צחוקים חזרו אלינו לעונה החדשה. את הקטעים מהתוכנית תוכלו למצוא באתר האינטרנט של התוכנית [קישור בראש הפורום].
סקר תוצאות הסקר הקודם - האם הייתם פעם בקהל של פספוסים בזמן הצילומים? -כן, היה כיף!
2 -כן, אבל אני לא רוצה להיות שוב.
1 -לא, אבל אני רוצה להיות.
17 -לא, ואני גם לא רוצה להיות.
6 סה"כ קולות: 26 והסקר החדש - לאחר שהתרשמתם מהאירוח של יגאל שילון בתפוז, האם תרצו עוד אירוחים? -כן! היה ממש כיף! -מצידי בסדר, אבל כנראה שלא אבוא. -אני לא בעד, לא היה ממש כיף. להצבעה: http://www.tapuz.co.il/forumspolls/showPoll_by_Forum.asp?forumid=1449
עדכונים בפורום -מחר הפורום בן שבועיים
-יגאל שילון התארח Live בבלוגTV! פרטים -העונה החדשה עלתה לאוויר - שודר הפרק הראשון. לשרשור -עלו לטאגליינס כמה הפתעות ודברים מעניינים.. שווה לבדוק
פינת המחמאה הקטנה בכל שבוע יצויין גולש אחד מהפורום שתרם בצורה משמעית לפורום. והשבוע:
DJ SAAR תודה על התרומה שלך לפורום, סהר, תמשיך כך
פורומים מועדפים (על גולשי הפורום, נכון לרגע זה) #תפוז משוב - פורומים #מיץ תפוזים #השמינייה #פאקצות #היכל התרבות
יצירת קשר ניתן ליצור קשר עם הנהלת הפורום בדרכים הבאים- CrazyYoYo - מייל ומסנג'ר: [email protected]
המשך שבוע נפלא, וגלישה מהנה בפורום
צ'ן