פעילות חדשה בפורום

../images/Emo41.gifפעילות חדשה בפורום../images/Emo41.gif

כדי להפעיל יותר את הפורום חשבתי על כמה פעיליות הפעילות הזאת היא בעצם שבכל שובע תבחר אחת הדוגמניות באקראי והגולשים יוכלו לפרסם כאן : מידע אודותיה, כתבות, קישורים , תמונות וכמובן להביע את דעתם האישית עליה . השבוע החלטתי לבחור מישהי שאישית אני מאוד אהבתי : שרון מרקוביץ' אז קדימה

תוספת קטנה אני אשים קטגוריות

כמו מידע ופרטים אישיים על שרון, תמונות, לינקים , כתבות, וכו' אתם תשרשרו בהתאם מתחת לכל קטגורייה..

שרון מרקוביץ מתוך האתר הרשמי

אני שרון בת 19, מחיפה. אני חיילת ומשרתת כמפעילת האמרים. מפעילת האמר נוהגת על האמר, שהוא רכב שטח מאסיבי שדומה לנגמ"ש או לטנק. במסגרת ההכנות לתפקיד הייתי צריכה לעשות רישיון נהיגת משא על כלי רכב עד 15 טון..עברתי רק בטסט השמיני... למרות הקושי, ההחלטה לבחור בתפקיד הזה נבעה מכך שהוא נראה לי מאתגר ומעניין. מאז שהתגייסתי הבנתי שכל מה שיש בחיים זה משפחה. אני חוזרת ביום שישי לבלות רק עם אמא שלי ואחיות שלי. אמא שלי היא הבנאדם הכי חשוב לי בחיים. אני טום בוי לגמרי... אני לא הולכת על עקבים, גם לא תתפסו אותי בשמלות ובאיפור כבד. זה פשוט לא אני. סגנון הלבוש שלי הוא ג'ינס ונעלי ספורט. אני יודעת שבתור דוגמנית יהיה לי מאוד קשה על המסלול. אני בנאדם אמיתי, שאומר כל מה שהוא חושב בצורה גלויה והדבר השנוא עליי ביותר זה אנשים שקרנים. החלטתי לבוא לתכנית כי רציתי לגוון קצת את שגרת הצבא. בייחוד עבורי - שרון הטום בוי, מפעילת ההאמר - זאת נראית לי חוויה לא נורמלית...

למעלה