פעילות מס' 1-חידון ליאל

sisty

New member
../images/Emo41.gifפעילות מס' 1-חידון ליאל../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif../images/Emo41.gif

פעילות מס' 1- חידון על ליאל
עד כמה אתם מכירים את ליאלי
בדקו
1. מי זאת ליאל
*שחקנית וזמרת מפורסמת *זמרת מפורסמת בארץ *זמרת מפורסמת בארץ ובעולם *רקדנית וזמרת מפורסמת
2. מה התאריך לידה של ליאל
*2.11.89 *11.7.89 *2.11.88 *04.04.90
3. איזה זמרת ליאל מעריצה
*בריטני ספירס! איך לא? *ברור שכריסטינה אגילרה! *מה? כמובן שסלין דיון! *היא בכלל מעריצה את אנריקס איגלסיאס!!
4. מה הצבעים האהוב על ליאל
*כחול וצהוב *כתום וצהוב *כתום ושחור *כחול וירוק
5. באיזו תחרות גולתה ליאל
*כוכב נולד *בראבו *כשרונרת (כשרונות הכנרת) *בפסיטגל
תנו ציון לפעילות מ-1 (הכי נמוך) עד 10 (הכי גבוה)! שרשרו את תשובותיכם כתגובה
, ואח"כ נבדוק ביחד

תשובות:

1.תשובה מס' 3 (זמרת מפורסמת בארץ ובעולם) 2.תשובה מס' 2 (11.7.89) 3.תשובה מס' 3 (סלין דיון) 4.תשובה מס' 3 (כתום ושחור) 5.תשובה מס' 2 (בראבו) ציון:10...כי הפורום הוא בעצם על ליאל קולט וזה בודק אם אלה שכותבים פה באמת מכירים אותה..

סלינוש

New member
מותר לי לנסות?

אני לא מכירה את ליאל... אבל אני ינסה? מי זאת ליאל: זמרת מפורסמת בארץ ובעולם תאריך לידה: 11.7.89 איזה זמרת ליאל מעריצה? סלין דיון (אין ספק, ליאל גאונית, סלין היא הטובה מכולן, אהובת ליבי) צבעים אהובים? האמת שממש אין לי מושג. כתום וצהוב אולי? (כתום זה הצבע שלי....
) באיזו תחרות? בראבו נחמד. אז כמה טעויות יש לי...? ואני עוד מחכה לתגובה של ליאל בקשר לסלין שלי!! אני לא מאמינה שהיא הולכת לפגוש אותה, זה חלום חיי...

sisty

New member
בקרוב תדעו אם צדקתן../images/Emo8.gif

ניתן לאחרים גם לנסות

חידה !!

ליאל כמובן שהיא זמרת שמפורסמת בארץ ובעולם!!! (ברור ) התאריך לידה שלה הוא 11.7.89 ( התאריך בכי מושלם לנערה מושלמת ) ליאל מעריצה הכי הכי הרבה את סלין דיון (אבל ליאל יותר טובה ממנה בלי לזלזל ) הצבעים שליאל הכי הכי אוהבת זה כתום ושחור (אוהדת את בני יהודה ניראה לי ) ברור שליאל התחילה את הקריירה בתוכנית בראבו (ליאל מתה עלייךךךךךךךךךךך) והציון שלי הוא 100000000000000000000000000000000000000000000000

סלינוש

New member
הייייייייייי!!!!!!!!!

ליאל מקסימה ואני לא מלכלכת על ליאל בשום אופן, אבל אין כזה דבר יותר טובה מסלין דיון, אחותי, אין כזה מצב, אל תטעי!! סלין היא סמל המושלמות, יש לה את הקול הכי מדהים שקיים בעולם. עובדה קיימת שלעולם לא תשתנה. וחיבוק לכולם.

miranda15

New member
אניייי../images/Emo6.gif

1. זמרת מפורסמת בארץ ובעולם!!!! 2. 11.7.89 היה לה לא מזמןןןןןןןןןןןןןןןןן חח
3. בריטני? 4. כתום וצהוב 5. כשרונרת.... הימור!

למעלה