פרוייקט אוהבים 2006

../images/Emo41.gif פרוייקט אוהבים 2006

"פרוייקט אוהבים 2006" הינו פרוייקט בלוגים המתקיים היום (22/05/2006) בין מאות בלוגים ישראליים שונים ביוזמת ארז. + בלוגרים בישראבלוג משתתפים בפרוייקט + בלוגרים בתפוז משתתפים בפרוייקט + בלוגרים ברחבי הרשת (גוגל) (כרגע לא כל כך עדכני) (אתר הבית של הפרוייקט - http://erezson.googlepages.com )
אתם מוזמנים לשרשר לכאן פוסטים שאהבתם וריגשו אתכם במיוחד מכל רחבי הבלוגספירה.

תודה.

תגיד, איך הצלחת לעשות את הכתובת של הבלוג שלך לחיצה? לי זה לא הצליח....

תגיד לי

ותאמר לי זה אותו הדבר? האמת שגם אני שונאת שמתבלבלים.... אז סורי
ותודה, הצליח לי ואת בהחלט מוזמנת להכנס ולהגיב. דרך אגב, אני יודעת שכאן זה לא פורום תמיכה, אבל אם מישהו יודע למה לעזאזל הבלוג שלי נורא רחב, אני ממש אודה לו!

ע ל ו מ ה

New member
תגידי לא או תאמרי לי... עדיף ../images/Emo90.gif

הבלוג שלך רחב כי שמת המון תגיות ברשומה האחרונה, בלי רווח. נסי להוסיף <br> כדי לשבור שורה

אז ככה,

הקשבתי לעצתך ושמתי המון אנטרים בין המילים בתגיות...לא עזר
<br> = ?

ע ל ו מ ה

New member
האמת... ציטטתי תשובה שראיתי פעם

ולא ניסיתי בעצמי. עכשיו כשניסיתי זה לא עבד לי, אז אין לי מושג. <br> הוא תג לשבירת שורה ב-HTML, כך שלהכניס אותו (כמו שהוא) לשורת התגיות, אמור לשבור את השורה, ובכך לקצר את השורה הארוכה. מישהו הציע את זה בפורום 807 פעם. אני לא יודעת אם זה לא עובד עכשיו כי מונעים את זה, או שזה גם לא עבד פעם, או שאני לא מסבירה נכון. בכל אופן, זה לא שייך לפורום הזה אלא ל-807, אז אולי תשאלי שם?

ע ל ו מ ה

New member
עוד רעיון

העבירי את התגית "ללא סוכר" כך שתהיה בסביבה של "בריאות, לחם, ירקות". בתגית הזו יש רווח, ותפוז ישתמש בו כדי לחתוך את השורה.

madbik

New member
תודה לכולם../images/Emo24.gif ../images/Emo51.gif

תודה לכל הבלוגרים שהשתתפו השנה בפרויקט אוהבים 2006. למי מכם שטרם שם את התגית 'פרויקט אוהבים 2006' מוזמן לעשות זאת בכדי שכולם יוכלו לחזור ולהיזכר ברשומות השמחות שהיו. להתראות בפרויקט אוהבים 2007

למעלה