פרוייקט גליפיקס- ערים,שמות וכו'

../images/Emo41.gif פרוייקט גליפיקס- ערים,שמות וכו' ../images/Emo41.gif

טוב, תראו איך זה ילך.. פרוייקט העל, זה הדבר עם החולצות. על כל חולצה גליפיק אחד. צריך 4 בנות ל4 חולצות ובת חמישית שתצלם ותתעד. תשתמשו ביצירתיות, לצלם אותן הולכות ברחוב, מחתימות על עצומה או מדביקות מדבקות, לצלם איך אנשים מסתכלים עליהן (איתן ברקע כמובן כדי שיבינו שמתסכלים עליהן..) נו הבנתן אותי. צריך שתהיה כמות נכבדה של תמונות. בנוסף לכל מישהי שיש עוד רעיון, יכולה לעשות אותו בנפרד, גם בזמן שהם הולכות עם החולצות בעיר שלהן, לא צריך תכנון של פורום שלם. ואת התמונות תוכלו לשים פה או להעביר אליי. הייתי רוצה שנסיים עם זה בזמן מועט יחסית. לכן, אני אודה לכל אחת שתקדיש אפילו שעתיים מהשעות החופשיות שלה להתארגנות וכאלה. בקשר לחולצות- אם אתן לא רוצות לחכות עד שחולצה תשלח אליכן בדואר אתן יותר ממוזמנות לעשות גם. אפילו אם הן שחורות. העיקר הגליפיקס. מה שהייתי רוצה זה: כל מי שרוצה להשתתף צריכה להשאיר את הפרטים הבאים שם עיר מגוריה מקומות אליהם היא יכולה להגיע מהעיר שלה, אם היא נגיד גרה ביישוב קטן או עיר שנגיד קרובה לירושלים או תל אביב ויכולה להגיע לשם. ו..כתובת מסנג'ר. מי שלא רוצה לכתוב אותה כאן יכולה לשלוח לי מסר. אחר כך נעשה שיחת ועידה גדולה כולנו. נקבע ראש קבוצה לכל עיר ונוכל לשבת על תאריכים, כל ראש קבוצה תנהיג את הקבוצה שלה וככה יהיה יותר קל. יאללה. בואו נתחיל

אני אתחיל

שם: שני עיר: פתח תקווה יכולה להגיע ל: תל אביב, ראש לציון, ובעצם לכל מקום שבו יהיה חור ולא יהיו מספיק בנות. בתנאי שיהיה לי נוח בזמנים
כתובת מסנג'ר- אני כבר אתן למי שצריכה במסרים
ובנוסף יש לי עוד חברה ששמח להשתתף

A Modern Myth

New member
ואני

שם: אילנה עיר מגורים: קרית גת. שזה קצת דרומית יותר לאשקלון, נסיעה של 20 דקות מאשקלון ו40 דקות מב"ש מקומות אליהם אני יכולה להגיע מהעיר שלי: אשקלון, ב"ש והסביבה, או בתכלס לכל מקום בדרום שיש אליו קו אוטובוס ישיר. כתובת מסנג'ר: [email protected]

i am777

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

30stm boo

New member
תוריי

שם:שיראל עיר מגוריה:קרית מלאכי מקומות אליהם היא יכולה להגיע:אני בדרום קרוב לאשדוד ואשקלון ורחובות...בסביבה הזאת. ו..כתובת מסנג'ר.:[email protected] מקווה מאד שהדבר הזה יצליח!:)

נופ. אין דדליין

אבל בואי נגיד שעדיף ורצוי לסיים עם זה יחסית מהר. עד פסח לדוגמא. או קצת לאחריו ושיהיה לנו משהו לשלוח אליהם כל שבוע.

etmiys

New member
../images/Emo140.gifסה מואה!../images/Emo140.gif

שם: רוני מגורים: עין עירון- חור באיזור זכרון... מקומות אליהם אני יכולה להגיע: מאזור ת"א/ ירושלים עד אזור חיפה. מעדיפה במרכז כי אני יותר מכירה שם.. אה! כן.. יכולה רק בסופי שבוע- צבא ושיט, ומומלץ ביותר כשעות שיש תחבורה ציבורית...

etmiys

New member
../images/Emo207.gifעליתי על זה!!../images/Emo70.gif

מקום ידוע בעולם... תאריך המוני... אירוע ענק... מוזיקה... רוק...
חגיגות 100 לת"א בעוד שבועיים!!! IT'S A MUST !!!

כל הבנות שהצטרפו

אני אהיה איתכם בקשר. אני מקווה שעוד בנות הצטרפו.. אבל אם לא, אני אודיע לכל אחת מכן מתי אנחנו נפגשות רוב הסיכויים הם שעד פסח נעשה דברים קטנים כאלה אני ואנני כבר הוצאנו פוסטרים ויש לנו מדבקות מהפעם הקודמת. ואז בפסח נעשה חרישה מטורפת של הארץ

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג| חשבתי שכבר כתבתי..כנראה שלו ><

שם עיר:רמה"ש מקומות שאני יכולה להגיע:תל אביב ורמת גן .. מסנ:[email protected] זהו נכון D: ?

למעלה