פרוייקט הקאברים הגדול!

ouria

New member
../images/Emo41.gifפרוייקט הקאברים הגדול! ../images/Emo41.gif

לא, אנחנו לא הולכים לעשות קאבר בעצמנו
אלא כאן זה המקום לציין את גרסאות הכיסוי שנעשו במהלך השנים לשירי הזפלינים... גרסאות טובות יותר וטובות פחות. בקיצור, שמעתי היום בדיוק את גרסת הStone Temple Pilots ל DANCING DAYS. דוקא מצאתי חן מסוים באופי האקוסטי של הגרסה שלהם. מישהו ראה/שמע את גרסת הפו פייטרס לסטירווי?

pearlone

New member
לדעתי

מדרגות בביצוע זאפה וכמובן הקאברים של great white כמו immigrant song

OzzzzzY

New member
Communication Breakdown

שמעתי את הקאבר שאיירון מיידן עשו לשיר ו...אמממ...זה היה סביר... הם לא שינו את הרבה מהשיר , אז זה היה פחות או יותר בסדר...אפשר להגיד שהם ביצעו את השיר בכבוד ולא ביזו אותו... אבל אין כמו המקור

RuStY RaStA

New member
שמעתי את הגרסא של פו פייטרס ../images/Emo3.gif

במילה אחת: בושה!!! זה גם קצת מצחיק... כל שניה הוא עוצר ושואל:"what's the next line?"

OzzzzzY

New member
Thank You

דוראן דוראן עשו לזה גם קאבר...ואתם יכולים לתאר לעצמכם איך זה נשמע

pearlone

New member
נגן גיטרה עם אגו של אלוהים

טוב שהוא נעלם מהשטח ועוד קאבר שאני זוכר הוא של להקת JUN BUG שמבצעים את WHOLE LOTTA LOVE

ouria

New member
בנאדם מעצבן

שהצליח לחלל ולהרוס כל שיר של זפלין שהוא ניגן.

tomshadmi

New member
אוריה!

די לקטול אותו בכל הזדמנות! פסדר, הוא מתלהב והוא הרס את כל השירים של זפלין (במיוחד ב-thank you, או כשהוא הכניס flight of the bumblebee לפלייליסט של זפלין (בגרסה של פטרוצ'י). או במיוחד כשהוא התחיל לעשות סולו הכי מתלהב בעולם לפני thank you.) טוב, קצת גלשתי. בכל מקרה - מסכן! איזו תעמולה אנטי-ארזנצית!

ouria

New member
תום, מצטער, אבל

האיש הזה הצליח ממש לעצבן אותי- "פסדר, הוא מתלהב והרס את כל השירים" - ענית בעצמך לשאלה למה לא צריך ללכת לראות אותו
יכול להיות שהוא בנאדם נחמד- הוא לא נראה רשע או משו כזה, אבל בתור מוזיקאי הוא....גרוע. זה שהוא גיטריסט טוב לא מצדיק את השם שיצא לו
תעמולה אנטי ארזנצית? המממ...נמסד אותה כשאכבוש את העולם

tomshadmi

New member
ואגב pearlone

הוא לא כל-כך נעלם מהשטח... הופיע ביום חמישי באיזה ערב מחווה גדול ויום שישי יופיע בבארבי
אבל מתישהו הוא יפול!

ouria

New member
הוא יפול לשק ממנו אין יוצאין...

ואנחנו נשמח כ"כ!

PurpleGoat

New member
Immigrant Song- רוקפור

פשוט ת-ע-נ-ו-ג אחד הקאברים הכי טובים שיצא לי לשמוע ללד זפ- כבוד =) גם Stairway של זאפה משובח (אפילו שלקח לי המון זמן להתרגל אליו)

באלבום החדש שלהם

For Fans Only. ניתן להשיג אותו רק באתר שלהם או בהופעות טוב יאללה, חוזר לאכול

Pazc1

New member
רק המחשבה ...

על לשמוע שיר של לד זפלין שמבוצע על ידי להקה אחרת עושה לי צמרמורת. אני לא מסוגל לשמוע שיר של זפלין בלי הקול המושלם של פלאנט. זה פשוט לא זה.

למעלה